Три нови телефона от Nokia - C3, C6 и E5.
Re: Три нови телефона от Nokia - C3, C6 и E5.
Дизайна и на трите телефона е отвратителен.. поне малко да го бяха разчупили (no) Вече всички нокии са ми еднакви.. нищо интересно (лично мнение) :|
Е...някой мисли ли,че точно keyone ще каже нещо хубаво за Nokia и Symbian...:D;) !?!?!?? Въпроса е реторичен де...:) !! Иначе подкрепям мнениeто на Chilko !!! Телефоните са идеални за това, за което са предназначени..!!
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 13:37
Някой може ли да ми каже на каква цена ще е C6?8)
А каква в разликата между C6 и N97 mini?
От Нокия започнаха да ни взимат за мезе - "Нови телефони" хахаха
Не обиждайте марката! Тя просто вече се прехвърля в ниският клас. Поне така си мисля, гледайки глупавите опревдания от типа "Добре се продвата" или "Страхотен телефона за цената си", които са модерни от месеци насам.
Всъщност, колкото и да не съм фен на Nokia апаратите ще имат много добри пазарни резултати и са много правилни продукти. За 200 лв апарат с голям дисппей, тъч + хардуерна qwerty клавиатура. Ще се купува яко:D
Моля ти се не ставай смешен...!! Кой глупак ще си купи телефон с голям тъч дисплей,qwerty клавиатура, камери и т.н...и то за 200-300 лв.:D !? Няма такива..;) !! Всички ще си взимат айФони за 1000 лв...който ще им върши общо взето същата работа...:D !! Ама ха.....!
То отдавна стана ясно, че Нокия не планират да правят Симбиан-а пряко конкурентен на Андроид, УинМо и т.н. За тази цел ще си разработват и развиват Маемо. Това добре.
Идеята обаче беше да отговорят своевременно на засилващата се конкуренция в света на умните телефони със Symbian^3, а те тепърва ще пускат още телефони със Symbian^1. За какво и за кога тепърва? Все пак новият Симбиан не е толкова по-напред с материала в сравнение със стария (поне съдейки по това, което гледаме на клипчета в интернет). Та въпросът ми е, защо Нокия мотае и себе си, и нас с версия на Симбиан на поне 2 години? :|
Идеята обаче беше да отговорят своевременно на засилващата се конкуренция в света на умните телефони със Symbian^3, а те тепърва ще пускат още телефони със Symbian^1. За какво и за кога тепърва? Все пак новият Симбиан не е толкова по-напред с материала в сравнение със стария (поне съдейки по това, което гледаме на клипчета в интернет). Та въпросът ми е, защо Нокия мотае и себе си, и нас с версия на Симбиан на поне 2 години? :|
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58