Три нови телефона от Nokia - C3, C6 и E5.
Re: Три нови телефона от Nokia - C3, C6 и E5.
Ултимативна тема. Десетки постове, които не казват нищо.
Включително твоя.
И моя (whistle)
И моя (whistle)
Извини ме, аз също допускам грешки, но не бих казал, че някой интелигентен потребител би написал "ефтин". Такива хора като теб- неграмотни, глупави, без добра работа и мозък в главата- ще предочетът такъв телефон, но не защото е хубав, а защото не могат да си позволят друго.
хахахаха :D:D:D:D:D:D чета и всички плюят дизайна, окей съгласен съм ама има един потребител с iPhone, а там дизайна от първия до последния е супер "различен" чак не може да разбереш, че са от една компания:D
-
- Регистриран: 10 мар 2010, 13:02
Ами да му беше написал лична белешка,всеки допуска грешки.Твоето поведение е меко казано просташко да обиждаш колега във форума е недопусимо.Това издава слабост и бесилие от твоя страна.Коментирай темата,а не личноста.Неиздавай,че си пуберитет,без работа,който няма какво да прави.Извинявай,че ти говоря така,но ме възмути много.
Моделите ми харесват,а и на такива цени са без конкуренция,съгласен съм с тези,който казват,че ще имат пазарен успех,много добро попадение от срана на нокия.
Моделите ми харесват,а и на такива цени са без конкуренция,съгласен съм с тези,който казват,че ще имат пазарен успех,много добро попадение от срана на нокия.
Безсилие? Мисля, че най-силно изразеното безсилие е това на Нокиа. Не можаха да се справят във вискокият клас и за това все очакваме от тях, а те пускат телефони от нисък клас, защото се продввали добре. Между другото, пиши от един акаунт, че така опровергаваш себе си и цялото ти мнение за мен.
Интересно- моделите на Нокиа, които трябва да се продвата добре, но са абослютно еднакви от 2009 са 35, горе-долу. Остналите са около 5-6. В тях включвам дори модели като Х6, Е71/75, само за да има нещо. Иначе ще остане само Н900 и тогава излиза, че любимата ви марка отделя ок. 97% за бедните хорица, което пък прави повечето от вас такива, но това е просто логика, не се зане колко е вярна.
Интересно- моделите на Нокиа, които трябва да се продвата добре, но са абослютно еднакви от 2009 са 35, горе-долу. Остналите са около 5-6. В тях включвам дори модели като Х6, Е71/75, само за да има нещо. Иначе ще остане само Н900 и тогава излиза, че любимата ви марка отделя ок. 97% за бедните хорица, което пък прави повечето от вас такива, но това е просто логика, не се зане колко е вярна.
Напълно си прав колега..така е..:) !! Дано сега да мирясаш и да спреш да съсипваш всяка една тема за Нокиа..:) !! Наздраве (beer):)...
[Quote]Такива хора като теб- неграмотни, глупави, без добра работа и мозък в главата- ще предочетът такъв телефон, но не защото е хубав, а защото не могат да си позволят друго.[/Quote]
(no)
Без коментар.
(no)
Без коментар.
Лично аз нямам нищо против, че Нокия пускат 2 смартфона от нисък клас и 1 устройство за бърза и удобна комуникация. Както вече някои хора споменаха, не може всички телефони на пазара да са най- най- най- хай енд, като да речем Desire, HD2, N95 (за времето си), iPhone (за времето си)... Нокия имат прекрасен опит в пускането на устройства за масова употреба (дори още си спомням с носталгия добрата стара Нокия 3310 :D ) и в този смисъл и 3-те сега представени модела ще си намерят своите целеви групи потребители. Но не е там въпросът според мен. По-скоро ме гложди отказът на Нокия да демонстрира тези иновативност и по-нова продукция, които всички очаквахме от компанията през 2010 (и все още очакваме, разбира се). Хайде да оставим хардуера настрана - както винаги, Нокия преценява разумно операционните нужди на Симбиан, а и далеч не всеки потребител има нужда от 1 Гхц процесор (е, може би освен за да се изфука пред останалите)...
Но, както написах още в първия пост към темата, така и не мога да разбера защо Нокия не се понапрегнаха да демонстрират Symbian^3 на тези устройства. Според мен това беше идеалният момент - да се запознаят потребителите с подобрените възможности на обновената ОС още преди средата на годината, и до юни месец тези устройства буквално да наводнят пазара... От една страна, Symbian^3 не изглежда нещо абсолютно ново на фона на Symbian^1 - следователно новата версия би трябвало да се вгражда и в смартфоните от по-нисък клас. От друга страна - тази нова версия си има своите преимущества - най-вече по отношение на потребителския интерфейс. Накратко казано - не мога да осмисля това поредно отлагане от страна на Нокия. Да не говорим, че C6 e почти пълно копие на N97 mini, а E5 - на E72. Разликите евентуално ще дойдат от по-ниските цени... Изобщо единственото смислено обяснение за мен е, че приложенията, писани за Symbian^1, ще се окажат несъвместими с тези за Symbian^3. Но това хич не ми се вярва, при положение, че Ови стор и сега е наникъде още. Все пак - признавам - не съм много запознат в това отношение.
Така или иначе, в крайна сметка ще трябва да почакаме да видим N8 явно... Колкото до тези 3 модела - вероятно ще са достатъчно успешни, но според мен можеха да бъдат и по-успешни. По-успешни със Symbian^3. Най-малкото, човек обича да види нещо ново, по-различно, интересно и свежо в новия си телефон. Който каквото и да твърди - новото радва окото и повлиява мисълта и позитивните емоции по невъобразим начин. В крайна сметка, често визуалните ефекти са решаващи при покупката на подобен по своему ИТ продукт - като смартфона. Как Symbian^1 ще се справи през 2010 с това предизвикателство - при все, че не предлага нищо по-различно от Симбиан отпреди 1-2 години, но с начален екран на N97 - не знам...
Всеки случай, за мен Нокия има още много над какво да работи...
Но, както написах още в първия пост към темата, така и не мога да разбера защо Нокия не се понапрегнаха да демонстрират Symbian^3 на тези устройства. Според мен това беше идеалният момент - да се запознаят потребителите с подобрените възможности на обновената ОС още преди средата на годината, и до юни месец тези устройства буквално да наводнят пазара... От една страна, Symbian^3 не изглежда нещо абсолютно ново на фона на Symbian^1 - следователно новата версия би трябвало да се вгражда и в смартфоните от по-нисък клас. От друга страна - тази нова версия си има своите преимущества - най-вече по отношение на потребителския интерфейс. Накратко казано - не мога да осмисля това поредно отлагане от страна на Нокия. Да не говорим, че C6 e почти пълно копие на N97 mini, а E5 - на E72. Разликите евентуално ще дойдат от по-ниските цени... Изобщо единственото смислено обяснение за мен е, че приложенията, писани за Symbian^1, ще се окажат несъвместими с тези за Symbian^3. Но това хич не ми се вярва, при положение, че Ови стор и сега е наникъде още. Все пак - признавам - не съм много запознат в това отношение.
Така или иначе, в крайна сметка ще трябва да почакаме да видим N8 явно... Колкото до тези 3 модела - вероятно ще са достатъчно успешни, но според мен можеха да бъдат и по-успешни. По-успешни със Symbian^3. Най-малкото, човек обича да види нещо ново, по-различно, интересно и свежо в новия си телефон. Който каквото и да твърди - новото радва окото и повлиява мисълта и позитивните емоции по невъобразим начин. В крайна сметка, често визуалните ефекти са решаващи при покупката на подобен по своему ИТ продукт - като смартфона. Как Symbian^1 ще се справи през 2010 с това предизвикателство - при все, че не предлага нищо по-различно от Симбиан отпреди 1-2 години, но с начален екран на N97 - не знам...
Всеки случай, за мен Нокия има още много над какво да работи...
-
- Регистриран: 10 мар 2010, 13:02
Извинявай,но ти пишеш,едно и също винаги,88888 и Меtеsаtоr и Еdin,и Чичо томовата колиба,и Сигейт ти го обясниха,разясниха и изясниха.Не се повтаряй,аз просто нямам нерви да ти обяснявам защо нокия е най-голямата компания,защо пуска такива телефони и защо ще остане номер 1,за в близко бъдеще.Прочети какво са написали и ще разбереш,моляте не се излагай повече,защото излиза,че все си неразбран и неразбрал,че ти невиждаш нещо,неозначава,че и другите невиждат.Вгледай се,ослушай се,помисл,токувиш и ти разбереш нещо.