[B]Втълпявай си каквото искаш, но ето какви са фактите -
[/B]
-------------- [B]Nokia C6 ---- Nokia 5800 ---- N97 Mini
[/B]
[B]Launch price [/B] [u]220 EUR[/u] ----- [u]279 EUR[/u] ----- [u]450 EUR[/u]
[B]Age (from launch)[/B] N/A ------ 17 Months ----- 6 Months
;)
Три нови телефона от Nokia - C3, C6 и E5.
Re: Три нови телефона от Nokia - C3, C6 и E5.
Нищо не си втълпявам. Едва ли някой от тези телефони ще влезе в джоба ми (ако разбира се не го намеря на улицата). Все ми е тая. Ще поживеем и ще видим. Факт е че една позната вчера си взе 5800 и даде 419 лв. Кога се появи телефона? Има сигурно година и нещо нали? Ноември 2008 година. Същата работа ще бъде и с тези устройства.
Влзиам в безмислени спорове. Хайде лека.
Влзиам в безмислени спорове. Хайде лека.
Давам ти за пример [B]Nokia 5230[/B].
Стартовата му цена беше [B]149 Евро[/B].Четири месеца след появата си вече може да бъде закупен за 250-260лв.Отделно да не говорим, че преди доста време падна под 300лв.
Така че, аз лично не виждам пречка в това и с [B]C6[/B] да стане същото.(yes)
Стартовата му цена беше [B]149 Евро[/B].Четири месеца след появата си вече може да бъде закупен за 250-260лв.Отделно да не говорим, че преди доста време падна под 300лв.
Така че, аз лично не виждам пречка в това и с [B]C6[/B] да стане същото.(yes)
Нормално би било С6 да се продава много добре, при положение, че N97 mini се продаваше успешно на двойна цена, а двата телефона са почти идентични.
тук съм съгласен с теб,това ще е пазарен хит на подобна цена
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
и трите модела на тея цени ще избият конкуренцията,без аналог(yes)
razlikata mejdy c6 i n97 e : 1wo n97 miini e mnogo po ydoben
2ro pametta na n97 e po golqma
3to n97 e strashno bugaw telefon .. iimah go .. kypiih si go za 1300 lewa ii w nachaloto beshe naii xybawiqq telefon na sweta ... no zapochna adskii mnogo problemi da mi prawii .. iizkluchwa se na wseki 30 minyti s wremeto stawat po malko .. w nachaloto tucha my beshe mn burz no zapochna da prawii problemii .. adski bawno zarejda .. mooje da se polzwa samo kato aksesyar no ne i kato telefon .. towa e moeto mnenie za tezii 5 mesecia koito go polzwax .. !! kolkoto go c6 chywala sum mnogo xybawi mneniq za negoo .. no lichno az ne moga da kaja ni6to po wuprosa ..
2ro pametta na n97 e po golqma
3to n97 e strashno bugaw telefon .. iimah go .. kypiih si go za 1300 lewa ii w nachaloto beshe naii xybawiqq telefon na sweta ... no zapochna adskii mnogo problemi da mi prawii .. iizkluchwa se na wseki 30 minyti s wremeto stawat po malko .. w nachaloto tucha my beshe mn burz no zapochna da prawii problemii .. adski bawno zarejda .. mooje da se polzwa samo kato aksesyar no ne i kato telefon .. towa e moeto mnenie za tezii 5 mesecia koito go polzwax .. !! kolkoto go c6 chywala sum mnogo xybawi mneniq za negoo .. no lichno az ne moga da kaja ni6to po wuprosa ..