труден избор
Re: труден избор
Нека го кажем просто: Андроид има много функции, но те трябва да се доразвиват. айОС си има вече почти всичко и то се изпълнява перфектно. Тов са фактите, едва ли има кой да спори. А това възможностите "да направиш телефона си изцяло твой" е пълан глупост и е за хора, които си нмат време. Същата инфомация можеш да получиш за същото време на айФоун, само дето трябв да си го ползвла и да знаеш как, пък ако не знаеш, питай.
Братле към теб нищо не съм коментирал, нещата които съм написал се отнасят към колегата Кейон:)Опитвам се да ти кажа, че ще си вземеш беля на главата с този 3гс, има прекалено много минуси отколкото плюсове пред х10. А както каза и един друг колега за 300-и нещо лева можеш да си вземеш отново СГС.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Оставете човека да реши сам!
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
[Quote]Както и по-добра работа, повече и по-качествени приложения.[/Quote]
И кои са тези митични приложения, би ли споделил? Ползвал съм iOS, в момента съм с Андроид телефон. Нямам проблем с намирането на приложения, които съм ползвал под iOS.
И кои са тези митични приложения, би ли споделил? Ползвал съм iOS, в момента съм с Андроид телефон. Нямам проблем с намирането на приложения, които съм ползвал под iOS.
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
[Quote]Вземи си айФоун, той си има всичко, което си ползвал в SGS плюс още.[/Quote]
Плюс още какво? :|
Плюс още какво? :|
Плюс едно нищо:D, плюс ябълка на гърба и още един плюс безбожно скъпи консумативи!:S
Samsung GALAXY S22 Ultra
Най-малкото, виж колко лигави и несериозни са хорат, които ти препоръчват Х10. Какво ти говори това?
До сега от постовете ти не видях с нещо да се аргументираш с, какво 3гс е по добър от х10, и кои са тези извънземни приложения за 3гс, които го правят уникален? Този въпрос ти беше зададен от колегата по горе!
И как да бъда сериозен след, като ти не спираш да твърдиш едни и същи неща без да покриеш с факти твоя голям опит, с толкова много устройства и с този некадърен андроид, който ползваш!;)
И как да бъда сериозен след, като ти не спираш да твърдиш едни и същи неща без да покриеш с факти твоя голям опит, с толкова много устройства и с този некадърен андроид, който ползваш!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
И аз ще седна да ти изборявам стотоци или може би хиляди приложения? От къде да знам какви нужди ще има? От лични си опит намерих айФоун за много по-подходящ спътник в ежедневието, от колкото който и да е телефон с Андроид по 4.0.