труден избор
Re: труден избор
Като говориш за хиляди приложения за персонализиране същите ги има и за андроид плюс това и да искаш няма как да ползваш всички, а само от тези от, които имаш нужда! Аз на моя имам вече около 190 приложения и не се сещам, какво още ми трябва.
Добре ми да беше си го взел тогава айфона да си го ползваш вместо ICS!!! А не да го тестваш нали така, защо се самонаказваш така с този андроид, веднага продай Нексуса и вземай 4-4с?!(woo)
Добре ми да беше си го взел тогава айфона да си го ползваш вместо ICS!!! А не да го тестваш нали така, защо се самонаказваш така с този андроид, веднага продай Нексуса и вземай 4-4с?!(woo)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
чесно казано и аз ,лично ползвам 3-4 приложения
Ти май пропусна последната част от поста ми? Само че Х10 не работи с 4.0 (не и официално, а портът е много зле), докато 3GS си кара с последната версия на айОС, нали?
И с какво последната версия на iOS 5 дава предимство пред андроид 2.3.5/2.3.6 да кажем примерно? С кои приложения примерно, такива които ще са от полза на всички?
Да качих си го и на пада и да ти кажа не виждам съществена разлика.:D
Да качих си го и на пада и да ти кажа не виждам съществена разлика.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Темата е обсъждана на хиляди места в интернет, омръзнало ми от едни и същи глупости. Който иска, търси и чете.
Спокойно достатъчно чета в нета и не само по нашите сайтове, говориш за хора, които не са се докосвали до едната и другата ос, като тънко визираш мен но ползвам, както андроид така и iOS, така че съм си изградил мнение, което в никакъв случай не натрапвам!
Кейоун, не мисли, че се заяждам нещо с теб, просто ми е приятно да спорим.:)
Кейоун, не мисли, че се заяждам нещо с теб, просто ми е приятно да спорим.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Да, обаче си имам други неща на главата, така че спорът определно не ми е толкова важен. Пак казвам за автора: Андроид върши много, но определено не толкова качествено и приятно, колкото айОС. А Х10 е прекалено стар модел, за да го сравняваме с такъв, който получав аподдръжка и до днес.
Добави в списъка и изпращане на 11-15 файла по 15MB с Out of the box софта.
Пич, моето мнение е че и двата телефона, ще ти вършат работа за това за, което беше писал само, че с 3гс забрави да ползваш някои основни неща, като блутуут, флаш и така нататък, второ батериите им не са хубави, като на 4 така, че плюс нова батерия. Консумативите не са евтини! Силата на звука не е силна черта на 3гс ако те интересува това, ограничение до 16гб, защото за сумата която имаш няма как да вземеш 32гб, х10 има слот поддържа до 32гб!;)
Другия вариянт ти е СГС за тези пари, това е от мен, като вземеш машината да се похвалиш(yes)
Другия вариянт ти е СГС за тези пари, това е от мен, като вземеш машината да се похвалиш(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra