Цензура от М-тел
Цензура от М-тел
Една приятелка пратила смс на нейна приятелка с текст "тъпа патка" и получила обратно от М-тел: "Няма да изпратим смс-а Ви с обиден текст". Ужас!
Re: Цензура от М-тел
И кое му е "ужаса"?Много правилно.
Ужасът е в цензурата, разбира се. Между другото, моята приятелка съвсем не е искала да обиди другата жена - просто такава им била приказката.
И как е ясно, че е пратен от М-Тел? ;))
Колко смс-а "от М-Тел" искаш аз пък да ти пратя?
Колко смс-а "от М-Тел" искаш аз пък да ти пратя?
Не знам, не съм хакер...Факт е, че другата жена не е получила смс-а.
Факт е, че това не подкрепя с нищо написаното от теб.
Не защитавам когото и да било...написаното е АБСУРДНО!
Не защитавам когото и да било...написаното е АБСУРДНО!
Предавам това, което моята омерзена приятелка ми сподели. Не виждам защо да не й вярвам. Разбира се, всеки принципно може да се съмнява - но в такъв случай, защо безрезервно и безкритично вярваш на М-тел?
Ако не беше абсурдно, нямаше да го споменавам тук.
Ако не беше абсурдно, нямаше да го споменавам тук.
Я който вярва в тия глупости да си даде номера тук и всичко групово ще го напсуваме. Ако написаното горе е вярно той няма да получи нито един СМС :)
Доста по-склонен съм да НЕ вярвам на споделеното от твоята приятелка...отколкото на факти)))
Да поекспериментираме? Да ти пратя на твоя номер...колко искаш?...смс-а с по-солено съдържание от това, което цитираш?
Ти изпробва ли, ПРЕДИ да пишеш, верността на подобно твърдение? Убеден съм,че НЕ...
Ей поради това...се смях доста...с глас като прочетох))
Хаххаха...."омерзена" )))
Да поекспериментираме? Да ти пратя на твоя номер...колко искаш?...смс-а с по-солено съдържание от това, което цитираш?
Ти изпробва ли, ПРЕДИ да пишеш, верността на подобно твърдение? Убеден съм,че НЕ...
Ей поради това...се смях доста...с глас като прочетох))
Хаххаха...."омерзена" )))