UNICALL XS-Виваком отвръща на удара globul universe с план за бедните

globul-alabala
Регистриран: 19 яну 2011, 15:42

Re: UNICALL XS-Виваком отвръща на удара globul universe с план за бедн

Мнение от globul-alabala » 05 мар 2011, 00:29

ок и ако договора ти в Мтел ставаше безсрочен след автото, къде е смисъла на самото авто бе човек, а и да не забравяме че мтел първи го пуснаха. я вземи провери как стоят нещата.

отново ти казвам - не фаворитизирам никой - за никой не ме е.е, в момента Глобул ми храни ми семейството и единствено не смятам, че отстъпваме по каквото и да е на другите. И отново ще ти напомня за below cost ( само помисли реално колко фикс абонати откраднаха мтел и глобул от вива, а те бяха 90% чиста печалба за Вива, ако не знаеш колко са ще ти ги кажа с цифри по последни изнесени данни от двата оператора).
не искам да споря за нищо просто изразих едно мнение, но каквото и да си говориме българина никога няма да е доволен от това, което предлагат телекомите ( вече не са мобилни оператори ), но може би са прави хората, защото в последните 10-на години са постоянно манипулирано от същите

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 05 мар 2011, 00:53

[Quote]я вземи провери как стоят нещата. [/Quote]
Ами аз съм ги проверил и то не един път;)
[Quote]къде е смисъла на самото авто бе човек[/Quote]
Ами смисъла,че тоз дето ти хранил семейството въпреки хубавите си оферти губи клиентела заради тъпото тълкуване(отричане) на понятието "предизвестие";)

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 05 мар 2011, 09:22

Моля то обясни за below cost. Какво означава това.

А относно автоматичното наистина е така. Моя договор е безсрочен. На практика до скоро мтел бяха единствения оператор при който можеш да имаш безсрочен договор. А смисъла на автоматичното е, че на малко хора им стигаше акъла да го пуснат това предизвестие. По- лесно им е да реват по форуми и да обиждат без да се замислят.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 05 мар 2011, 09:51

[Quote] А смисъла на автоматичното е, че на малко хора им стигаше акъла да го пуснат това предизвестие. По- лесно им е да реват по форуми и да обиждат без да се замислят. [/Quote]

(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)

КРАЙ !

Оттеглям си предположението, че си нормален и може да се говори с теб !

ТИ ТОТАЛНО СИ СИ ИЗПЪРДЯЛ МОЗЪКА ОТ ТОЛКОВА КЛИЗМИ (no)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 05 мар 2011, 09:55

[Quote]помисли реално колко фикс абонати откраднаха мтел и глобул от вива, а те бяха 90% чиста печалба за Вива[/Quote]

Вива има много допълнителен буфер за печалби. Тя е собственик на преносната мрежа и взима наеми от кабеларки, ланки и домашни вързани на кабел. Всичките фиксове да изгубят пак ще имат печалба от наемите.

Както танкиста я нарича [i]бабата[/i] е богата реститутка и въпреки очакванията на някои пенсионерите да измрът от глад, тя дълго ще е на хайвер и трюфели ;)

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 05 мар 2011, 10:16

Гледам от известно време, че пишеш как предизвестието всъщност не прекратява договора въобще, а само го прави безсрочен. Можеш ли да дадеш линк, защото не намерих нищо такова на сайта на М-Тел?

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 05 мар 2011, 11:22

Няма и да намериш естествено. Разходи се до офис или пробвай на чата в сайта им.

Аз попаднах в тази ситуация случайно. Подадох въпросното заявление, обаче се оказа, че никой от другите два оператора не ми покрива нуждите. И докато умувах кво да правя времето изтече. И питах на *88 кво ще се случи с номера ми да не взема да го изгубя. Хората ми обясниха, че продължавам по същите условия с безсрочен договор. Така лиииииии ми прас и на жената едно такова и сега сме щастливи и с безсрочни договори. Честно казано вече актив+ ми е по изгоден от фит-а но безсрочния договор ми е по- важен от 5-10 лв. на месец. А и спонсорираните телефони и цените им са толкова смешни, че просто няма с какво да ме изкушат да им се нашия отново на срочен договор. Виж глобул обаче много ми намигат с тия 500 мин. за 40 кинта и май ще им свиря на мтел...

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 05 мар 2011, 12:39

[Quote]Гледам от известно време, че пишеш как предизвестието всъщност не прекратява договора въобще, а само го прави безсрочен.[/Quote]
Всъщност Никотина е прав(аз така съм пуснал 11 месеца по рано предизвестие към мтел и ако не се обадя договора става безсрочен) само,че при глобул не е така,даже и да пуснеш предизвестие те не го уважават и те преподписват наново за 1/2 години(angry),при вива не знам как стои въпроса с предизвестието защото съм на безсрочен:D

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 05 мар 2011, 13:23

Не знам какво да кажа. Би трябвало да се радвам, май? Ако една услуга или правило не е публикувано в никакъв официален източник, значи [B]де-юре[/B] не съществува. Или в най-добрия случай се държи под масата за в "краен случай" или за определени хора.
А на Вива и аз съм на безсрочен :)

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 05 мар 2011, 17:58

Не знам защо не го пише никъде. Много народ обаче е в час и като разказвах ме гледаха учудено все едно се хваля, че съм открил топлата вода. А като се замислиш има логика. Ти подаваш предизвестие за прекратяване на договор, а не за достъп до мрежата.
Честно казано все ми е тая какво и защо факт е, че го има и работи. И всъщност това е единствения оператор при който има спасение от АП на практика.

Имам едно полувътрешно :) инфо, че много скоро със или без закон АП ще отпадне. Предполагам, че това е сделка за да не ги попитат операторите защо ни шиткат минутата по 30+ стотинки при цена от 11. Просто махат нещо и ни замазват очите, а КРС отчита грандиозен успех. Я си представи ФИТ с 20 ст на минута? Или новите планове на глобул със 15 ст на минута след включените. Колко хора ще искат да са на някакви други условия? Айде за да не кажат нещо или уникол с 14 ст. на минута след края на пакета. Но за това никой не може да им каже нищо, освен да мисли нови регулации. Докато за АП почна да се разсмърдява и отгоре (ЕС) ще им кажат да приключват с тоя цирк. Затова пак ни се подиграха, а ние се радваме.

Отговори