Уж промоция от Вивател , но нямат телефони!
Уж промоция от Вивател , но нямат телефони!
Уж Вивата рекламират имаме рожден ден.Активирайте си карта с телефон, но уви нямат телефони изобщо.Защо тогава рекламират(woo).От няколко седмици чакам телефон Samsung Note 3 Neo да си го взема с нов номер на програма net and kal L, но офис пчеличките им все вдигат рамене плачат ли плачат- няма та няма.И тук трябва да си гъст с някой от обслужването.А уж имат рожден ден Промоцийка:(!Между другото цената на телефона е перфектна и ме устройва!
Re: Уж промоция от Вивател , но нямат телефони!
-
Последна промяна от npet на 19 юли 2020, 17:56, променено общо 1 път.
-
Аз от GLOBUL съм си харесал Nexus 5 в кеш 384лв с програма 16лв на месец , ако тези не ми дадат телефон Самсунг минавам на Глобул,така и така там има нет и говоря само 3ма на който ще купя по един бикънект и минаваме към Глобула!
Да не рекламират постоянно по телевизора,че имат цял месец рожден ден или се уплашиха от тоталното нашествие на ТИ ВОДИШ на БУЛСАТКОМА МАКСТЕЛЕКОМА
-
- Регистриран: 18 сеп 2014, 09:11
Заформил се е нов кръстоносен поход на мобилните оператори,дано само не е отново за сметка на потребителите.
-
- Регистриран: 18 сеп 2014, 09:11
[Quote]Nexus 5[/Quote]
Ние всички в къщи сме с Нексус 5 и сме супер доволни и е лесен за поддръжка, вземи си го няма да сбъркаш. Има си ромове от Гугъл и с Нексус тоол кит лесно се преинсталира.
https://developers.google.com/android/nexus/images
Ние всички в къщи сме с Нексус 5 и сме супер доволни и е лесен за поддръжка, вземи си го няма да сбъркаш. Има си ромове от Гугъл и с Нексус тоол кит лесно се преинсталира.
https://developers.google.com/android/nexus/images
Абе, пухльо, стига си ми копирал ника...
Телефона който го искам е да ми зарежда бързао страници и да бачка вибера и скайпа , аз игри не играя дори филми не гледам на телефона!
ха много ми е интиресно, защо имаме опция да си сменяме ника;)
Предполагам че има служители на Вивата дето влизат тука, поне някой дакаже защо няма телефони по случай рождения им ден!
Предполагам че има служители на Вивата дето влизат тука, поне някой дакаже защо няма телефони по случай рождения им ден!
В МТел е сьщото ти сега си прехварли номера пьк телефон ако има....