Здравейте,
Дайте ми съвет къде мога да ходя, ако имам нужда от нормален консултант в магазин на Виваком. Имах си една висока кака в Парадайс, която имаше мозък в главата и ми оправи мизерията дето ми я бяха натворили в офиса на Дондуков, но вече все по-рядвко я виждам в МОЛ-а (или са я преместили или нещо я повишиха). Не ми се ходи където и да е че от такива стоях един месец с 280лв. фактури от някакви несъществуващи приемници.
Дайте предложения къде има нормални служители.
В кои офиси на операторите има най-съвестнни служители
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: В кои офиси на операторите има най-съвестнни служители
Мога да те насоча към близкия МОЛ при х-л Хемус.
Не знам дали ще ти е удобно, а и зависи дали искаш просто нещо да си свършиш или искаш винаги да имаш някой на разположение.
Не знам дали ще ти е удобно, а и зависи дали искаш просто нещо да си свършиш или искаш винаги да имаш някой на разположение.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
За съжаление всичките са идиоти и гледат да те прецакат по най-долния начин и да те накарат да плащаш за разни услуги, които въобще не са ти нужни.
Re: Re: В кои офиси на операторите има най-съвестнни служители
Прецакват дебилите, които не могат да четат. Мен за 15 години договори никой не ме е прецакал.
Re: Re: Re: В кои офиси на операторите има най-съвестнни служители
Абе всичко четох и пак бяха добавили мобилна телевизия, която никъде не я пишеше в договора и три месеца обикалях офиси, докато Най-после потвърдиха, че са я махнали и този път не беше лъжа.
Re: Re: Re: Re: В кои офиси на операторите има най-съвестнни служители
Три месеца??
Брат, дори КЗП разглежда жалбите по-бързо :)))
Брат, дори КЗП разглежда жалбите по-бързо :)))
Методи и аз я знам твоята кака тя май работи само с проблеми. На мен ми отправи таксите че бяха ми разменили на 2та номера плановете в Скай Сити.
Имам и номера ако искаш мога да ти го дам.
Иначе за обикновените неща хората на Славков са ок за мен
Имам и номера ако искаш мога да ти го дам.
Иначе за обикновените неща хората на Славков са ок за мен