В-преминаване от абонаментен план към предплатена -мисията невъзможна
Re: В-преминаване от абонаментен план към предплатена -мисията невъзмо
Мерси wreden (beer)
Може да се пренесе номер на всеки мобилен оператор на предплатена, но на Виваком най-се правят да ударени.
Отне ми 35 сек. да намеря нужния текст: [Quote]Можете да пренесете колкото искате Ваши номера на предплатена услуга, ако сте заредили предплатената си карта с минимум 10 лв. към датата на подаване на заявлението;
[/Quote]
[u]https://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/mobile_postpaid/5#question256
[/u]
като ви каже консултанта че не може да се пренесе, обадете се пред него на 123 и питайте оператора от кол центъра и им дайте да се разберат двамата кой лъже!
:D
Отне ми 35 сек. да намеря нужния текст: [Quote]Можете да пренесете колкото искате Ваши номера на предплатена услуга, ако сте заредили предплатената си карта с минимум 10 лв. към датата на подаване на заявлението;
[/Quote]
[u]https://www.vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/common_questions/mobile_postpaid/5#question256
[/u]
като ви каже консултанта че не може да се пренесе, обадете се пред него на 123 и питайте оператора от кол центъра и им дайте да се разберат двамата кой лъже!
:D
[Quote] ....ако сте заредили [B]предплатената[/B] си карта....[/Quote];)
Пафка,не мож да заредиш абонамент:D,така,че врътката остава вива(абонамент) към М или Г-предплатена,10лв. и обратно към вива предплатена;)
Пафка,не мож да заредиш абонамент:D,така,че врътката остава вива(абонамент) към М или Г-предплатена,10лв. и обратно към вива предплатена;)
[Quote]Пафка,не мож да заредиш абонамент:D,така,че врътката остава вива(абонамент) към М или Г-предплатена,10лв. и обратно към вива предплатена;)[/Quote]
[B]Точно това казах и в първия си пост по темата. На предплатена услуга във Виваком може клиент да пренесе номера си единствено, ако идва от друг оператор. [u]НЕ Е ВЪЗМОЖНО[/u] от сметка да се мине директно на предплатена при Виваком. Това е проверено в няколко офиса и IVR.[/B]
[B]Точно това казах и в първия си пост по темата. На предплатена услуга във Виваком може клиент да пренесе номера си единствено, ако идва от друг оператор. [u]НЕ Е ВЪЗМОЖНО[/u] от сметка да се мине директно на предплатена при Виваком. Това е проверено в няколко офиса и IVR.[/B]
може, но аз имах предвид от предплатена на мтел примерно на предплатена на виваком да речем. Това имах предвид, доста консултанти ми казаха че не мога, а това не е вярно.
Че ти на консултантите по магазините ли вярваш?!? Естесвено, че може да се пренесеш на предплатена при всеки оператор. Само че на консултантите това не им отърва, защото няма бонуси. Затова и във всеки магазин на Германос, в който съм питал, са ми казвали, че пренос е възможен на абонамент само :D Като поискаш да говориш с управителя, да видиш как бързо сменят плочата :D
Ще ми е интересно да ми посочиш магазин на бтк, където ще пренесат от абонамент на предплатена.
Поста ми е насочен към преноса между отделните оператори. Там е голямата измама, тъй като можеш да си пренесеш номера във всеки оператор на предплатена карта, но масово консултантите във всички магазини лъжат и казват, че само на договор може, защото нямат бонуси от такъв пренос. А това за което ти говориш е прехвърляне от абонамент на предплатена. Специално при Виваком никога не е можело, от самото начало. Така че влиза в сила варианта с пренасяне на предплатена на друг оператор, изчакване на 3 месеца ИЛИ вкарване на 10 лв. ваучер и последващо прехвърляне на предплатена към Виваком.
Ъм, иска се презареждане със десет лева, не конкретно с ваучер, пък и мобилтел нямат такъв.
Възможно е Мтел да нямат ваучер от 10 лв. сега, не ме интересува :D Едно време съм виждал хартиените им ваучери по разни вестникарски павилиончета.