Валят ли PR-лайна в нета и ако да защо?

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: Валят ли PR-лайна в нета и ако да защо?

Мнение от Loоper » 22 сеп 2010, 23:09

е който не вижда офанзивата която виваком са предприели просто е сляб .. :х

блeкб(Ъ)ри
Регистриран: 31 май 2007, 06:34

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 23 сеп 2010, 01:07

Не стига, че почти си повярвах, че съм циганин, бабичка и фалирала фирма - и трите едовременно ами сега и ослепях.

Стига демагогия.

Това, че М-Тел наводняват медиите с рекламен бюджет, за да заглушат недоволството от адските мъки на клиентите им сега пък Виваком съм им виновни. Доказателства имаш ли?

Между другото Виваком правят едно много конкретно нещо откакто М-Тел се гаври с хората, но няма да ти кажа, защото ако беше абонат на Виваком щеше да си разбрал какво е - и е много бял ПиАр.

---

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 23 сеп 2010, 08:31

Брее големи разбирачи се извъдиха тука. Сега пак изкарват така, че компаниите дават пари да правят "черен ПР" на самите тях. Страхотия.

Общо взето, една история като се прочете и веднага може да се разбере до каква степен може да и се вярва. Жалкото е, че масата българи са необразовани и със (много) слаби технически познания, така че една история от типа на тази в която служителите на М-тел звънят от номера ти и правят големи сметки, би се видяла напълно правдоподобна.

Но те и операторите си ни го връщат. Прост народ с прости неща се лъже.

Btw, ако ви остане време изгледайте филма "Idiocracy".

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 23 сеп 2010, 08:34

В този форум офанзива винаги е имало. По едно време беше модерна темата за (малоумния) роднина дето бил "излъган" да мине на абонамент.

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 23 сеп 2010, 08:38

А и между другото, тия асистент-консултанти в магазините черни ги направихте. Аз като ида в някои магазин едвам успявам да ги накарам да ми обърант малко внимание, а от коментарите тука човек може да остане с впечатлението, че едва ли не ви слагат вилата на врата и не я махат докато не подпишете.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 23 сеп 2010, 09:15

ми в глобул спецялно съм имал няколко случея с леко изпускане на нерви от моя страна за да се освестят и да почнат да ме гледат като човек,а не като ходеща касичка с пари...

AJOto
Регистриран: 23 мар 2009, 11:09

Мнение от AJOto » 23 сеп 2010, 09:32

Споко .... не те гледаме като ходеща касичка ... а като ходеща карта :).

Шегувам се....
Вие не разбрахте ли, че на косултантите това им е работата .. да предлагат и да офертират. Като влезеш техномаркет или технополис те офертират за електроника. В Германос и Глобул за карти. :)

А относно че сме черни ... то сини от черно взехме да ставаме по вашите думи.

АНТИСЕЛЯНИН
Регистриран: 14 май 2005, 22:30

Мнение от АНТИСЕЛЯНИН » 23 сеп 2010, 11:52

Браво! Страхотен коментар (yes)

AngelcheMilo
Регистриран: 20 сеп 2010, 17:05

Мнение от AngelcheMilo » 23 сеп 2010, 12:51

Да бе да, сигурно е PR .... да им се незнае (angry)(angry)(angry)(angry)(angry) ... на 15 септември, на служебния ми телефон блокира картата. Когато се обадих в Мтел на *88 и казах какъв е проблема, почнаха да ме убеждават, че проблема е в апарата и картата си е наред ... . (Преди да им се обадя, картата я пробвах на 5 различни апарата. При прозвъняване отвън, два сигнала и изключва, и изобщо не намира мрежа.) В рамките на четири часа ми се наложи да се обеснявам на кого ли не. Най-накрая ми писна и им заявих, че искам дубликат на чипа. Отговорът ме шокира ... "Ами сега, защото си сменяме софтуера, извинявайте , но активирането на новата карта може да отнеме от 15 до 20 работни дни ..."
... Това е пълен абсурд... Това е отношението на Мтел към лоялните си клиенти... Страхотен PR нямам думи....

Отговори