Валят ли PR-лайна в нета и ако да защо?
Re: Валят ли PR-лайна в нета и ако да защо?
е който не вижда офанзивата която виваком са предприели просто е сляб .. :х
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Не стига, че почти си повярвах, че съм циганин, бабичка и фалирала фирма - и трите едовременно ами сега и ослепях.
Стига демагогия.
Това, че М-Тел наводняват медиите с рекламен бюджет, за да заглушат недоволството от адските мъки на клиентите им сега пък Виваком съм им виновни. Доказателства имаш ли?
Между другото Виваком правят едно много конкретно нещо откакто М-Тел се гаври с хората, но няма да ти кажа, защото ако беше абонат на Виваком щеше да си разбрал какво е - и е много бял ПиАр.
---
Стига демагогия.
Това, че М-Тел наводняват медиите с рекламен бюджет, за да заглушат недоволството от адските мъки на клиентите им сега пък Виваком съм им виновни. Доказателства имаш ли?
Между другото Виваком правят едно много конкретно нещо откакто М-Тел се гаври с хората, но няма да ти кажа, защото ако беше абонат на Виваком щеше да си разбрал какво е - и е много бял ПиАр.
---
Брее големи разбирачи се извъдиха тука. Сега пак изкарват така, че компаниите дават пари да правят "черен ПР" на самите тях. Страхотия.
Общо взето, една история като се прочете и веднага може да се разбере до каква степен може да и се вярва. Жалкото е, че масата българи са необразовани и със (много) слаби технически познания, така че една история от типа на тази в която служителите на М-тел звънят от номера ти и правят големи сметки, би се видяла напълно правдоподобна.
Но те и операторите си ни го връщат. Прост народ с прости неща се лъже.
Btw, ако ви остане време изгледайте филма "Idiocracy".
Общо взето, една история като се прочете и веднага може да се разбере до каква степен може да и се вярва. Жалкото е, че масата българи са необразовани и със (много) слаби технически познания, така че една история от типа на тази в която служителите на М-тел звънят от номера ти и правят големи сметки, би се видяла напълно правдоподобна.
Но те и операторите си ни го връщат. Прост народ с прости неща се лъже.
Btw, ако ви остане време изгледайте филма "Idiocracy".
В този форум офанзива винаги е имало. По едно време беше модерна темата за (малоумния) роднина дето бил "излъган" да мине на абонамент.
А и между другото, тия асистент-консултанти в магазините черни ги направихте. Аз като ида в някои магазин едвам успявам да ги накарам да ми обърант малко внимание, а от коментарите тука човек може да остане с впечатлението, че едва ли не ви слагат вилата на врата и не я махат докато не подпишете.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
ми в глобул спецялно съм имал няколко случея с леко изпускане на нерви от моя страна за да се освестят и да почнат да ме гледат като човек,а не като ходеща касичка с пари...
Споко .... не те гледаме като ходеща касичка ... а като ходеща карта :).
Шегувам се....
Вие не разбрахте ли, че на косултантите това им е работата .. да предлагат и да офертират. Като влезеш техномаркет или технополис те офертират за електроника. В Германос и Глобул за карти. :)
А относно че сме черни ... то сини от черно взехме да ставаме по вашите думи.
Шегувам се....
Вие не разбрахте ли, че на косултантите това им е работата .. да предлагат и да офертират. Като влезеш техномаркет или технополис те офертират за електроника. В Германос и Глобул за карти. :)
А относно че сме черни ... то сини от черно взехме да ставаме по вашите думи.
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
Браво! Страхотен коментар (yes)
-
- Регистриран: 20 сеп 2010, 17:05
Да бе да, сигурно е PR .... да им се незнае (angry)(angry)(angry)(angry)(angry) ... на 15 септември, на служебния ми телефон блокира картата. Когато се обадих в Мтел на *88 и казах какъв е проблема, почнаха да ме убеждават, че проблема е в апарата и картата си е наред ... . (Преди да им се обадя, картата я пробвах на 5 различни апарата. При прозвъняване отвън, два сигнала и изключва, и изобщо не намира мрежа.) В рамките на четири часа ми се наложи да се обеснявам на кого ли не. Най-накрая ми писна и им заявих, че искам дубликат на чипа. Отговорът ме шокира ... "Ами сега, защото си сменяме софтуера, извинявайте , но активирането на новата карта може да отнеме от 15 до 20 работни дни ..."
... Това е пълен абсурд... Това е отношението на Мтел към лоялните си клиенти... Страхотен PR нямам думи....
... Това е пълен абсурд... Това е отношението на Мтел към лоялните си клиенти... Страхотен PR нямам думи....