Всичко е както го е написал drecksau. Преди няколко дни на приятел се наложи да прави същото упражнение. Договорът му беше преподписан автоматично преди три месеца за още 1 година. Отидохме в магазин на М-тел, приятелят ми си смени абонаментия план с новия и подписа нов договор за 1 година, служителката каза, че влиза в сила от следващия ден. Общо взето не ни прави служителката някакви проблеми само в началото се заяде за датата нещо и казваше, че няма възможност да си смени договора приятелят ми, но след като той и каза, че тази година не е сключвал никакъв нов договор, нито е преподписвал някой от текущите му, тя погледна отново в системата и се извини, че грешката била изцяло нейна.
Само забравих да добавя, че конкретния план, който се смени беше Loop-ски. Но предполагам все пак Loop са в М-тел.
Въпрос относно договор с М-тел
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Re: Въпрос относно договор с М-тел
Идеята ми беше дали ще ме нападнат с някакви предложение като си плащам сметката
С нищо няма да те нападат. Мтел просто чакат системата сама да те подпише :D
Не, няма! Агресиввата политика е присъща за Глобул, което пък от една страна не е толкова лошо, защото така винаги ще те подсетят, че договора ти изтича и ще можеш да предприемеш нещо преди да се преподпише или в най-добрия случай ще се възползваш от офертите им по програмата "Заедно„... я за телефон, я за преференции по абонаментния ти план. При М нито ти казват, нито ти предлатат. Следващия месец ми изтича договора, разбирай ще се преподпише, ако не предприема нещо, а вчера като си плащах последната фактура никой и дума не обели за това, за някакви оферти, като лоялен клиент или отстъпки... Спотайват се като пр*дня в гащи и никой не го е*е за теб, а ако пропуснеш срока - Честито! Още една година ще си жертва на менталивия оператор! (yes)