Въпрос относно избор и смяна на оператор
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Re: Въпрос относно избор и смяна на оператор
[quote]най-вече ми трябват безплатни разговори към всички оператори + смс-и и безплатен интернет [/quote]
Вариантите, които мога да ти предложа са GLOBUL Web and talk. Също и Loop cool и Loop еxtreme не са лоши, но виждам, че искаш да смениш оператора, затова първия вариант би бил най-удачен за теб.
Вариантите, които мога да ти предложа са GLOBUL Web and talk. Също и Loop cool и Loop еxtreme не са лоши, но виждам, че искаш да смениш оператора, затова първия вариант би бил най-удачен за теб.
Хубаво ти трябват безплатни минути, ама колко - 50, 500, 5000?
500 , въпреки че нямам представа това дали ще са ми много или малко .. Как да проверя колко г/д говоря на месец ?
Погледни във подробната разпечатка към какви направления ползваш услуги, избора на аб. план или предплатена карта е от съществено значение.
Като си прегледаш последните няколко фактури... Трябва да ги имаш онлайн...
Според мен най-добрия план за теб е Web&Talk- за 35 лв. имаш 500 мин. към всички национални мрежи+500 МБ мобилен нет.
http://globul.bg/bg/postpaid.31.html?posm=21
Няма какво да се чудиш- зарежи ги Мтел и ще видиш колко по-доволен ще бъдеш. Освен всичко друго, с тази програма ще можеш да си вземеш топ модел смартфон на супер цена. Само като се сетя на какви цени са смартфоните в Мтел и ми става лошо...
Няма какво да се чудиш- зарежи ги Мтел и ще видиш колко по-доволен ще бъдеш. Освен всичко друго, с тази програма ще можеш да си вземеш топ модел смартфон на супер цена. Само като се сетя на какви цени са смартфоните в Мтел и ми става лошо...
[Quote]Според мен най-добрия план за теб е Web&Talk- за 35 лв. имаш 500 мин. към всички национални мрежи+500 МБ мобилен нет.
Няма какво да се чудиш- зарежи ги Мтел [B]и ще видиш колко по-доволен ще бъдеш.[/B] Освен всичко друго, с тази програма ще можеш да си вземеш топ модел смартфон на супер цена. Само като се сетя на какви цени са смартфоните в Мтел и ми става лошо...[/Quote]
С всичко съм съгласен, освен с болднатото... С Глобул никога повече през живота си не бих подписал договор... Много хора изгърмяха и продължават да гърмят...
Така че - за 500 минути потребление и нет, това е най-добрата тарифа, но си имай едно на ум, че това е Глобул...
Няма какво да се чудиш- зарежи ги Мтел [B]и ще видиш колко по-доволен ще бъдеш.[/B] Освен всичко друго, с тази програма ще можеш да си вземеш топ модел смартфон на супер цена. Само като се сетя на какви цени са смартфоните в Мтел и ми става лошо...[/Quote]
С всичко съм съгласен, освен с болднатото... С Глобул никога повече през живота си не бих подписал договор... Много хора изгърмяха и продължават да гърмят...
Така че - за 500 минути потребление и нет, това е най-добрата тарифа, но си имай едно на ум, че това е Глобул...
Ако не е доволен от Глобул, след една или две години, като му изтече договора, винаги може да се прехвърли на Виваком. Но просто няма смисъл да стои на Мтел, където са най-неизгодните тарифни планове и цените на смартфоните са най-високи.
Мисълта ми беше не да не се прехвърля, а да не се прехвърля на Глобул. аз бих предпочел на Вива - Мегакол 30 лв с 5 лв нет - пак 35 лв, 400 минути, но пък включват и разговори с чужбина и няма да има риска да се разправя с Глобул и някоя зверски надписана сметка от няколкостотин лева...
Значи хора благодаря много сте отзивчиви .. Избрах телефон - той е Samsung Galaxy S 2 попитах от мтел на колко ще ми го дадат с лизинг и подновяване на договор и ми излиза 860 лв , ако не се лъжа. Сега още се колебая и трябва до другиден макс. да избера дали да се прехвърлям и ако да - къде да бъде , дали в глобул или виваком . Може ли да ми кажете с тези услуги на каква цена ми излиза тоя телефон ?