въпрос за собствената памет на телефоните
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
хихик
оки тогава, ще го попитам него....
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
хихик
оки тогава, ще го попитам него....
Re: въпрос за собствената памет на телефоните
Centur,къде по-горе съм казал кои са най-велики? Казал съм истината,за разлика от теб. Със сигурност съм купувал и ползвал повече модели на СЕ от теб.
И какво толкова се гордееш с това не мога да разбера. Мислиш се за най-добрия в тази област или какво ?
Въобще нямам никакви претенции , ако искаш ползвай всички марки и модели телефони - мен това изобщо НЕ ме интересува , важното е че си имам модел от дадена марка , който ми е допаднал и си ползвам него в момента , докато ти си ги сменяш като носни кърпи и се хвалиш , че си ползвал еди колко си модела и марки.
Това , че не съм ползвал някоя нокиа не значи , че нямам достъп до нея и не знам какво представлява - така както си мислиш.
Въобще нямам никакви претенции , ако искаш ползвай всички марки и модели телефони - мен това изобщо НЕ ме интересува , важното е че си имам модел от дадена марка , който ми е допаднал и си ползвам него в момента , докато ти си ги сменяш като носни кърпи и се хвалиш , че си ползвал еди колко си модела и марки.
Това , че не съм ползвал някоя нокиа не значи , че нямам достъп до нея и не знам какво представлява - така както си мислиш.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
За да се върнем малко към темата - тъй като лично нямам опит с много марки и модели, споделете до колко липсата на вградена памет може да създаде проблеми с инсталиране на повечко игри и приложения, тоест може ли инсталацията при различните телефони да е на картата. Примерно при моя EF81 инсталирането е на телефона и само чрез разни трикове, които намирам по руските форуми, е възможно джавите да са на картата.
за СЕ не съм сигурен, при нокиа може да си ги слагаш навсякаде при НЕсимбианите те не се инсталират , само си ги отваряш, при самсунг и лг се инсталират на паметта на телефона така че там ти трябва повече вътрешна
centur 6te mi otgovori6 li kak se nastroiva n73 da polu4ava failove prez bluetooth direktno na kartata pamet...bi mi bilo mnogo polezno...mersi.
@edc питай satman , той си е купувал всички нокии и се гордее с това.
Въпреки , че НЕ ползвам нокии пак мога да ти кажа как е , но НЯМА да го направя !
Въпреки , че НЕ ползвам нокии пак мога да ти кажа как е , но НЯМА да го направя !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Виж,в съобщения-настройки-други.Може да не съм точен съвсем.N73 го продадох преди 7 месеца и не помня вече.
Сеnture, не се гордея,че сменям през 3
месеца телефона си,бил той Нокия,SЕ,LG,Samsung...И не само телефона.Обаче,като се замисля, щях да се чувствам много жалък,ако можех да си го позволя веднъж на няколко години. Да треперя над него и да го нося в калъфче за 2лв.
Бас ловя,че носиш К800 точно в такъв
калъф.Той е животеца ти.
месеца телефона си,бил той Нокия,SЕ,LG,Samsung...И не само телефона.Обаче,като се замисля, щях да се чувствам много жалък,ако можех да си го позволя веднъж на няколко години. Да треперя над него и да го нося в калъфче за 2лв.
Бас ловя,че носиш К800 точно в такъв
калъф.Той е животеца ти.