ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!
Re: ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!
Още един глас ЗА стария дизайн. Знам, че ще е в пустиня, но все-пак.
Подкрепям визията на стария сайт. Подредбата на новините е много по добра и с един поглед надолу можеш да избереш това което искаш да прочетрш.
Тук има хора, който могат да правят сайтове! Щом не им изнася стария сайт, и са се отказали от него доброволно! едва ли ще имат някакви претенции за плагиатство. Време е MobileBulgaria да си намерят майстора, тъй като от години, доказано слушат само себе си.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Преди извършване промяна на цялата му организация това беше един от най-използваемите сайтове. Когато на някой му потрябва информация за характеристики, цени, борса за телефони нямаше по-подреден и лесен за използване. Всеки цитираше информацията получена от тук. Сега няма нищо общо с оня сайт! Няма никакъв смисъл човек да се зарови тук, защото освен че всичко е безкрайно трудно за откриване, в повечето случаи няма това което търсиш.[/Quote]
С нищо от това не съм съгласен...
Напълно ви разбирам тези с нехаресването. Свикнали сте с едно и не желаете промяна, но я малко си дайте сметка за това какво искате. Ежедневно посещавате десетки места в мрежата. Към колко от тях имате претенции как да изглеждат и какво да предлагат? Като не харесвате mobilebulgaria, ползвайте другите сайтове с подобна тематика...ако считате, че изобщо има алтернатива, поне за България.
Освен това повечето тук сте млади хора. Би следвало да сте по-гъвкави и приспособими, а се държите като закостенели старци, които свикнали веднъж с едно, не могат да преминат на друго. Е, дайте малко шанс на новата визия. Ще видите, че тя с нищо не е по-лоша от предишните, напротив, на мен лично ми допадна след като я ползвах известно време. В живота всичко тече и всичко се променя. Има си и модни тенденции и който иска да е на пазара не може да не ги следва. Така че оставете нещата в ръцете на екипа. Те вече са се доказали като хора, които знаят какво правят.
С нищо от това не съм съгласен...
Напълно ви разбирам тези с нехаресването. Свикнали сте с едно и не желаете промяна, но я малко си дайте сметка за това какво искате. Ежедневно посещавате десетки места в мрежата. Към колко от тях имате претенции как да изглеждат и какво да предлагат? Като не харесвате mobilebulgaria, ползвайте другите сайтове с подобна тематика...ако считате, че изобщо има алтернатива, поне за България.
Освен това повечето тук сте млади хора. Би следвало да сте по-гъвкави и приспособими, а се държите като закостенели старци, които свикнали веднъж с едно, не могат да преминат на друго. Е, дайте малко шанс на новата визия. Ще видите, че тя с нищо не е по-лоша от предишните, напротив, на мен лично ми допадна след като я ползвах известно време. В живота всичко тече и всичко се променя. Има си и модни тенденции и който иска да е на пазара не може да не ги следва. Така че оставете нещата в ръцете на екипа. Те вече са се доказали като хора, които знаят какво правят.
Съгласен съм с теб, всичко, което си написал е точно така.(yes) Нямам проблем с новата визия, както си работих с предишната, така си работя и с тази. Даже тази е по оптимизирана да работи с iOS и вече мога да правя неща, където преди не можех, като качването на снимки! Със сигурност и не е толкова бъгава тази версия спрямо предишната. А и лично на мен визията е по-добра от тази на андроид.бг (е все пак са различни платформи). С две думи добре е.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Напълно ви разбирам тези с нехаресването.[/Quote]
Не разбрах ти от кои си? От платените драскачи или от програмистите. Всъщност кого зщитаваш? Хайде не ни обяснявай че сме закостенели старци, защото и ние може да имаме своето мнение, а болшинството го изразиха че не харесват новия сайт. При толкова негатовни коментари, защо не отговориха от mobilebulgaria официално да изкажат и те тяхното мнение. Аз предлагам да направим едина анкета в която да се гласува с ДА или НЕ. Тогава да видим реалната истина на \"старците\".
Не разбрах ти от кои си? От платените драскачи или от програмистите. Всъщност кого зщитаваш? Хайде не ни обяснявай че сме закостенели старци, защото и ние може да имаме своето мнение, а болшинството го изразиха че не харесват новия сайт. При толкова негатовни коментари, защо не отговориха от mobilebulgaria официално да изкажат и те тяхното мнение. Аз предлагам да направим едина анкета в която да се гласува с ДА или НЕ. Тогава да видим реалната истина на \"старците\".
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
(beer), точно в десятката. Аз съм един от старците, на 44г. и не мисля, че позата на щрауса може да помогне на някой. В подобни случаи помагат вазелин и плюнка, но тома е лирическо отклонение. Новото е прогресивно ако идеята е реализирана, а не само трасирана!
И без лоши чувства, събота предстои, нека се лее алкохол и флуиди, а не омраза и заяждане!!!
И без лоши чувства, събота предстои, нека се лее алкохол и флуиди, а не омраза и заяждане!!!
Нещо като анкета имаше вече. http://www.mobilebulgaria.com/home/poll_results.php?q_id=440
[Quote]Да, и ми харесва 148 гласували 33.4%
33.4%
Да, и не ми харесва 116 гласували 26.2%
Да, но има още за подобряване 68 гласували 15.3%
26.2+15.3=41.5%
[/Quote]
Значи:
33.4% са ЗА
41.5% са ПРОТИВ
:P:P:P:P
33.4%
Да, и не ми харесва 116 гласували 26.2%
Да, но има още за подобряване 68 гласували 15.3%
26.2+15.3=41.5%
[/Quote]
Значи:
33.4% са ЗА
41.5% са ПРОТИВ
:P:P:P:P
Ахъ. Анкетата е пусната на 3 август (разбира се петък) 2012 - от тогава колко промени се случиха, че да искате нова анкета? :D