ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!

Izparitel
Регистриран: 01 май 2009, 10:00

Re: ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!

Мнение от Izparitel » 07 фев 2013, 00:03

Още един глас ЗА стария дизайн. Знам, че ще е в пустиня, но все-пак.

R420
Регистриран: 19 яну 2007, 18:23

Мнение от R420 » 07 фев 2013, 21:52

Подкрепям визията на стария сайт. Подредбата на новините е много по добра и с един поглед надолу можеш да избереш това което искаш да прочетрш.

katinar
Регистриран: 24 апр 2010, 09:19

Мнение от katinar » 08 фев 2013, 11:14

Тук има хора, който могат да правят сайтове! Щом не им изнася стария сайт, и са се отказали от него доброволно! едва ли ще имат някакви претенции за плагиатство. Време е MobileBulgaria да си намерят майстора, тъй като от години, доказано слушат само себе си.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 08 фев 2013, 13:18

[Quote]Преди извършване промяна на цялата му организация това беше един от най-използваемите сайтове. Когато на някой му потрябва информация за характеристики, цени, борса за телефони нямаше по-подреден и лесен за използване. Всеки цитираше информацията получена от тук. Сега няма нищо общо с оня сайт! Няма никакъв смисъл човек да се зарови тук, защото освен че всичко е безкрайно трудно за откриване, в повечето случаи няма това което търсиш.[/Quote]
С нищо от това не съм съгласен...
Напълно ви разбирам тези с нехаресването. Свикнали сте с едно и не желаете промяна, но я малко си дайте сметка за това какво искате. Ежедневно посещавате десетки места в мрежата. Към колко от тях имате претенции как да изглеждат и какво да предлагат? Като не харесвате mobilebulgaria, ползвайте другите сайтове с подобна тематика...ако считате, че изобщо има алтернатива, поне за България.

Освен това повечето тук сте млади хора. Би следвало да сте по-гъвкави и приспособими, а се държите като закостенели старци, които свикнали веднъж с едно, не могат да преминат на друго. Е, дайте малко шанс на новата визия. Ще видите, че тя с нищо не е по-лоша от предишните, напротив, на мен лично ми допадна след като я ползвах известно време. В живота всичко тече и всичко се променя. Има си и модни тенденции и който иска да е на пазара не може да не ги следва. Така че оставете нещата в ръцете на екипа. Те вече са се доказали като хора, които знаят какво правят.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 08 фев 2013, 13:33

Съгласен съм с теб, всичко, което си написал е точно така.(yes) Нямам проблем с новата визия, както си работих с предишната, така си работя и с тази. Даже тази е по оптимизирана да работи с iOS и вече мога да правя неща, където преди не можех, като качването на снимки! Със сигурност и не е толкова бъгава тази версия спрямо предишната. А и лично на мен визията е по-добра от тази на андроид.бг (е все пак са различни платформи). С две думи добре е.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

R420
Регистриран: 19 яну 2007, 18:23

Мнение от R420 » 08 фев 2013, 19:34

[Quote]Напълно ви разбирам тези с нехаресването.[/Quote]

Не разбрах ти от кои си? От платените драскачи или от програмистите. Всъщност кого зщитаваш? Хайде не ни обяснявай че сме закостенели старци, защото и ние може да имаме своето мнение, а болшинството го изразиха че не харесват новия сайт. При толкова негатовни коментари, защо не отговориха от mobilebulgaria официално да изкажат и те тяхното мнение. Аз предлагам да направим едина анкета в която да се гласува с ДА или НЕ. Тогава да видим реалната истина на \"старците\".

daskala_pe
Регистриран: 08 яну 2007, 13:12

Мнение от daskala_pe » 08 фев 2013, 20:29

(beer), точно в десятката. Аз съм един от старците, на 44г. и не мисля, че позата на щрауса може да помогне на някой. В подобни случаи помагат вазелин и плюнка, но тома е лирическо отклонение. Новото е прогресивно ако идеята е реализирана, а не само трасирана!
И без лоши чувства, събота предстои, нека се лее алкохол и флуиди, а не омраза и заяждане!!!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 фев 2013, 20:30

Нещо като анкета имаше вече. http://www.mobilebulgaria.com/home/poll_results.php?q_id=440

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 08 фев 2013, 20:36

[Quote]Да, и ми харесва 148 гласували 33.4%
33.4%

Да, и не ми харесва 116 гласували 26.2%
Да, но има още за подобряване 68 гласували 15.3%
26.2+15.3=41.5%
[/Quote]

Значи:
33.4% са ЗА
41.5% са ПРОТИВ
:P:P:P:P

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 фев 2013, 20:46

Ахъ. Анкетата е пусната на 3 август (разбира се петък) 2012 - от тогава колко промени се случиха, че да искате нова анкета? :D

Отговори