ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!
ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!
Искам да изкажа своето разочарование от състоянието на този сайт! Преди извършване промяна на цялата му организация това беше един от най-използваемите сайтове. Когато на някой му потрябва информация за характеристики, цени, борса за телефони нямаше по-подреден и лесен за използване. Всеки цитираше информацията получена от тук. Сега няма нищо общо с оня сайт! Няма никакъв смисъл човек да се зарови тук, защото освен че всичко е безкрайно трудно за откриване, в повечето случаи няма това което търсиш. Моята препоръка е: ВЪРНЕТЕ ПЪРВИЯ ИНТЕРФЕЙС НА САЙТА!
-
- Регистриран: 15 юни 2007, 20:42
Re: ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ САЙТ!
Подкрепям ,стария сайт си беше много по добър !!!
и аз си спомням че доста го харесвах. Но вероятно няма да стане защото е този вариант има повечко рекламки(парички) според мен.
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Напълно подкрепям казаното от колегите. Новият е много тегав, бавен и пълен с недомислици и недовършени неща.
Отделно, че повечето сайтове за технологии, че даже и други сайтове имат тоя интерфейс и са ние да не останем по-назад. И аз съм ЗА! Не, че трудно се ориентирам, но има много недовършено. Иначе аз си държа за bookmark страницата на новините и въобще не ми пука как изглежда началото. :)
АЗ съм за старата визия на сайта
от както е новият влизам изключително рядко
(no)
да направим референдум
от както е новият влизам изключително рядко
(no)
да направим референдум
(yes) И наз напълно подкрепям връщането на стария вид на сайта, но едвали ще го направят и преди се искаше това но никой не ни послуша ми сега все по малко хора влизат в сайта.:( жалка история, иска се ресурс за подръжка на два паралелни облика (whistle)(yes)
и аз съм за стария облик.Този е невероятно разхвърлен,разпилян и т.н.А и забелязах,че много хора си удържаха на думата и спряха да го посещават-кой,фак оф,има полза от това:S
Сега, да кажа и аз какво мисля.
Стария сайт е достъпен в голямата си част. http://old.mobilebulgaria.com/news/
И аз искам стария дизайн.
От както е пуснат новия, посещаемостта се увеличи ~два пъти.
Стария сайт е достъпен в голямата си част. http://old.mobilebulgaria.com/news/
И аз искам стария дизайн.
От както е пуснат новия, посещаемостта се увеличи ~два пъти.