Преди 2 години като си купихме жилище в нова кооп. на всяка тераса имаше чиния на въпросната фирма. Сега са 2-3, една от които е моята, с отрязани кабели.
Вече имаме нов префикс 0996
Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
-
- Регистриран: 14 сеп 2016, 21:17
Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Лично за мен това е единствената фирма до момента, чиито съпорт и техници са били отзивчиви и ако имаш технически въпрос не разтягат локуми, а те свързват с тех. отдел и за 1 минута имаш отговор на въпросите. Вярно, че съм звънял не за проблеми, а за информация, но съм получвал отговор и ме учудва, когато някой напише нещо подобно. Не казвам, че съм обективен - само споделям. Иначе, като бивш и настоящ клиент на други два телекома, не мога да кажа същото за тях - на едните мантрата им беше "има затруднение, екипите работят" със седмици, а другите направо ти затварят телефона, като поискаш информация кога ще бъде отстранен проблемът.
Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
То с тези чинии е много грозно. За селата е ок, а и там няма алтернатива освен местна кабеларка, но в градовете хората трябва да ползват IP TV - няма такива грозни чинии, а и предлага допълнителни услуги като запис и превъртане.
На запад можеш да си сложиш чиния само след писмено одобрение на Домовия съвет, защото развалят фасадата на сградата.
Bachev може да го потвърди :D
На запад можеш да си сложиш чиния само след писмено одобрение на Домовия съвет, защото развалят фасадата на сградата.
Bachev може да го потвърди :D
Re: Вече имаме нов префикс 0996
Колега, това "вече" е 6 годишно :)
http://crc.bg:8080/dpls/apex/f?p=923:1332:983778663054301::NO::P1332_ADV,P1332_REGION_CONTROL,P1332_X:0,0,1
http://crc.bg:8080/dpls/apex/f?p=923:1332:983778663054301::NO::P1332_ADV,P1332_REGION_CONTROL,P1332_X:0,0,1
Мисля, че това от преди 6 години се отнася за стационарните номера тип 02 4ххххх, не за 0996.
Другите изброени в линка доставчици нямат собствен префикс, а просто са им дадени готови диапазони от номера.
А и 0996 123 се появи съвсем скоро в контакти на сайта на булсатком.
Може да видите страницата им с archive.org в старите й версии, да видите, че ги няма.
Другите изброени в линка доставчици нямат собствен префикс, а просто са им дадени готови диапазони от номера.
А и 0996 123 се появи съвсем скоро в контакти на сайта на булсатком.
Може да видите страницата им с archive.org в старите й версии, да видите, че ги няма.
Абе, ако ще 0995 да е, ако номерът не започва с 088, значи абонатът е беден (поне според Епъл фен) :Д
Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Не се присмивай под мустак,ще го потвърдя,братовчеда си купи къща в предградията на Хъл и не му позволиха да сложи чинията от към улицата а от към двора му пък нещо не можаха да я настроят и си взе iptv
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Има и големи чинии по 80. 120. 200 см.
[Quote]Браво нещо ще се случи[/Quote]
Амин!!!
Преди два три дена им звънях, но не обърнах внимание наистина на префикса. Да им е честито и очаквам вече гласовата им услуга. Скоро!
ПС: Изведнъж станахме много булсатските тролове!
Аз лично искам да продължа да им ползвам услугите като така малко или много подпомагам българският оператор в България.
Въпреки че имам неограничен мобилен се мъча да ползвам и бисквитката им от там. Излишен разход, но поне отива за добра кауза. Малко, но от сърце дет се вика.
Амин!!!
Преди два три дена им звънях, но не обърнах внимание наистина на префикса. Да им е честито и очаквам вече гласовата им услуга. Скоро!
ПС: Изведнъж станахме много булсатските тролове!
Аз лично искам да продължа да им ползвам услугите като така малко или много подпомагам българският оператор в България.
Въпреки че имам неограничен мобилен се мъча да ползвам и бисквитката им от там. Излишен разход, но поне отива за добра кауза. Малко, но от сърце дет се вика.
Аз не разбирам защо все още се ползват стационарни телефони?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!