Вече имаме нов префикс 0996
-
- Регистриран: 06 мар 2017, 23:07
Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Новите мобилни планове на Булсатком със срочен договор ли ще са или ще си плащам когато искам?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Закупуването на услуги без оборудване не изисква сключването на срочен договор.
Re: Вече имаме нов префикс 0996
Каква карта трябва да си взема, за да се включа в тези 300 000мб на месец след като още не са пуснали мобилната си мрежа. Или ще ми дадат сим карта с номер, ще имам първоначално само интернет, а от май месец ще мога със същият номер и сим карта да премина / добавя минути за разговори ? Благодаря.
Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Абе какви 300 000 мб сънувате и искате да точите, нали си пише в договора, че имат право да ограничават скоростта в зависимост от потреблението и натоварването на мрежата. Аман от авантаджии, че от тях и нормалните потребители ще останат без интернет. Що се отнася до мрежата на Булсат, като цяло е зле откъм покритие, особено в центъра на София, включително и в широк център, на много места я няма или е на минимум. Скоростта поне при мен е доста по-ниска от тази, за коята плащам, но засега ми върши работа. Гласовата услуга като гледам е с абонамент твърд на месец, но е през интернет приложение. Имайки предвид зверската издънка на Макс с приложението войсър не съм настроен положително към плащане на абонаментна такса за нещо, което можеш да ползваш само ако имаш интернет. Ако го ползваш само с интернета на Булсат е безсмислено, тъй като покритието им е зле. Ако го ползваш с друг интернет, то се предполага че имаш нет и почти неограничени минути за разговори и няма смисъл да плащаш още една такса от 9, 14 или повече лв. Още повече, че има Вайбър, Скайп и огремен брой други приложения, където можеш да си платиш и да набираш други телефонни номера.
За сведение на колегата с предното мнение, мобилната мрежа на Булсатком работи отдавна само за мобилен интернет. Пускането на гласова услуга е както тази на Макстелеком, VoIP.
За сведение на колегата с предното мнение, мобилната мрежа на Булсатком работи отдавна само за мобилен интернет. Пускането на гласова услуга е както тази на Макстелеком, VoIP.
Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
От къде сте сигурен, че войс услугите на булсатком ще са през интернет ? Може да ползват 2г роуминг (тъй като не вярвам да изградят собствена 2г мрежа ще им трябват още 3 кредита като сегашният им), в комбинация с който роуминг само интернета да си е през тяхната съществуваща мрежа, която да доизградят и оптимизират. 2г не вярвам че имат капацитет, нито смисъл да изграждат.
Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Пише го в сайта, колега - "Булсатком стартира мобилна гласова услуга. Услугата се използва посредством мобилното приложение Bulsatcom voice"... Приложението можете да изтеглите безплатно от Google Play или AppStore., и т.н.
Но няма лошо, на който му се плащат 9, 14 или 19 лв абонамент, жив и здрав. Не вярвам обаче да има голям успех.
Но няма лошо, на който му се плащат 9, 14 или 19 лв абонамент, жив и здрав. Не вярвам обаче да има голям успех.