Вече имаме нов префикс 0996
Вече имаме нов префикс 0996
На Бусатком честито , време беше да се появи равностоен противник на монополите и различен от Макс.
След дългото чакане решиха да се включат и в борбата за малкото останали потребители на гласови услуги.
Скоро се очакват още интересни новини от булсата. За контакти с Булсатком вече работи и 0996123.
[B]Айде и един жокер да дам че явно няма кой да го пусне тук, от днес всяка активирана карта на Булсатком неофициално има по 300 000 мб месечно през тяхната мрежа и през макса, който не вярва да си вземе карта и да пише колко е източил.[/B]
980Х – 983X Кодове за достъп до мрежи на
виртуални мобилни оператори (MVNO)
984 - 989 Кодове за достъп до цифрови мобилни
наземни мрежи
99X - Кодове за достъп до цифрови мобилни
наземни мрежи
http://crc.bg/files/_bg/NNP-2014.pdf
След дългото чакане решиха да се включат и в борбата за малкото останали потребители на гласови услуги.
Скоро се очакват още интересни новини от булсата. За контакти с Булсатком вече работи и 0996123.
[B]Айде и един жокер да дам че явно няма кой да го пусне тук, от днес всяка активирана карта на Булсатком неофициално има по 300 000 мб месечно през тяхната мрежа и през макса, който не вярва да си вземе карта и да пише колко е източил.[/B]
980Х – 983X Кодове за достъп до мрежи на
виртуални мобилни оператори (MVNO)
984 - 989 Кодове за достъп до цифрови мобилни
наземни мрежи
99X - Кодове за достъп до цифрови мобилни
наземни мрежи
http://crc.bg/files/_bg/NNP-2014.pdf
Re: Вече имаме нов префикс 0996
Браво нещо ще се случи
Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Ей туй като за тебе мрежа - 4g на 7-8mbit/sec.
19 рупии за 200 мб, ама безплатен трафик през нощта и безплатни смс-и. Напълно безплатен тест до 31ви март. Покритие в 80% от големите градове. Жалко само, че е в Индия. :)
19 рупии за 200 мб, ама безплатен трафик през нощта и безплатни смс-и. Напълно безплатен тест до 31ви март. Покритие в 80% от големите градове. Жалко само, че е в Индия. :)
Ето истинската причина Мтел да не включат минути към стационарни. :) То хората съвсем ще се объркат - хем им го дават за мобилен номер и на този номер им звънят по мобилния, хем се таксува като стационарен. Но това е цената на прогреса.
то само като им погледне човек форума колко са "доволни" хората от телевизията и интернета им.. какво остава за гласови услуги. И може би трябва да провериш дефиницията на "монопол"..
Добре де - олигопол. По-добре е, не е като в Африка да те таксуват и за входящи обаждания и смс, но пак не е достатъчно изгодно.
Разбира се, че са недоволни от булсатком. Както и от мтел/близу, нет1, виваком... Както дори най-добрите стоки в Amazon имат някои ужасяващи ревюта - не може да се угоди на всички, а и във всеки квартал е различно - много зависи предишният малък доставчик, който са купили в района как си е направил мрежата.
Освен това пак и пак и пак ще повтарям: Булсатком са заложили абсолютно цялата фирма, за да пуснат сателита и той да им дава пари за всички останали проекти - 15-20г.Докато почнат да идват парите от него, ще е тежко. Но си заслужава.
Разбира се, че са недоволни от булсатком. Както и от мтел/близу, нет1, виваком... Както дори най-добрите стоки в Amazon имат някои ужасяващи ревюта - не може да се угоди на всички, а и във всеки квартал е различно - много зависи предишният малък доставчик, който са купили в района как си е направил мрежата.
Освен това пак и пак и пак ще повтарям: Булсатком са заложили абсолютно цялата фирма, за да пуснат сателита и той да им дава пари за всички останали проекти - 15-20г.Докато почнат да идват парите от него, ще е тежко. Но си заслужава.
М-тел се скъпят за минутите към фиксирани защото фиксираните масово са на БТК и не им е изгодно.
Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Като помисля на колко институции и фирми със стационарни съм се обадил само последния месец...
[Quote]На Бусатком честито , време беше да се появи равностоен противник на монополите и различен от Макс.[/Quote] Точно те ли са равностоен противник? Аз бягам като дявол от тамян от тази фирма. Нито в София нито в провинцията съм бил доволен от качеството на телевизията им. Не съм срещал по-нахални и незаинтересовани служители в офисите им.polarr31 написа: ↑10 фев 2017, 00:40На Бусатком честито , време беше да се появи равностоен противник на монополите и различен от Макс. След дългото чакане решиха да се включат и в борбата за малкото останали потребители на гласови услуги. Скоро се очакват още интересни новини от булсата. За контакти с Булсатком вече работи и 0996123. [B]Айде и един жокер да дам че явно няма кой да го пусне тук, от днес всяка активирана карта на Булсатком неофициално има по 300 000 мб месечно през тяхната мрежа и през макса, който не вярва да си вземе карта и да пише колко е източил.[/B] 980Х – 983X Кодове за достъп до мрежи на виртуални мобилни оператори (MVNO) 984 - 989 Кодове за достъп до цифрови мобилни наземни мрежи 99X - Кодове за достъп до цифрови мобилни наземни мрежи http://crc.bg/files/_bg/NNP-2014.pdf
Имат и много печени служители - на мен един ми позволи да тествам модема им дълго, посъветва ме за къде става и за къде не, изобщо не се опитваше да ми го набута, на други им смениха приемника без проблеми пред мен.