Великденски промоции

houdini
Регистриран: 19 ное 2011, 09:41

Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от houdini » 25 мар 2015, 21:36

Картел. Има картел. Мтел и Вива също няма да имат нищо.

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Великденски промоции

Мнение от JFOX » 25 мар 2015, 21:45

мойто мнение оперите назад не могат да дадат, защото при макс телеком няма договор и повечето ще минат при тях + воип програми.Аз прехвърлям на 31 март 2 карти на 20.94.След 2-3 дена отивам, да подпиша,ако има по-хубава програма на нея ще мина,ако няма съм на 20.94(woo)Мисля, че по-хубава от тази програма няма да има.Най-много да си остане с тази цена + евтини телефони

tvt555
Регистриран: 02 юли 2006, 21:15

Re: Re: Великденски промоции

Мнение от tvt555 » 25 мар 2015, 22:16

Да де ама какъв Макс телеком. Каде, колко и какво им е покритието? Колко чак хора използват Воип програми? За качеството и цените на тези Воип услуги също много може да се спори. Разликата между 3G и 4G поне според мен не е чак толкова осезаема в БГ. Много малък е и % на хората с устройства 4G все още. Пък и цените на услугите им според мен никак не са евтини за ограниченията на покритието им при положение,че в момента бъка от планове (дори и без договор) за 15-20 лв. разговори и моб. нет.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от mkpetrov » 26 мар 2015, 06:18

[quote]Картел. Има картел. Мтел и Вива също няма да имат нищо. [/quote]
Затова също 2-годишните промоции са притеснителни. След 2 години може и 3-те оператора "случайно" да имат най-дървените възможни оферти (Или да имат някоя читава, но скъпа), когато се налага да смениш плана/оператора заради увеличаването на таксата след изтичане. Тогава или ще се налага да плащаш повече, или ще се налага от хубаво да свикваш на много по-лошо;) А нищо чудно и 2-те.

Но за съжаление и Макс не са никаква алтернатива с това покритие. То дори цяла София не е покрита, ако им гледаме картата:) Отделно, че и това с 2-те сим карти изглежда доста неудобно - все пак нали не са едновременно активни, и особено като на 4Г нямаш войс (Да пренасочваш разговорите), значи единственият вариант ще е да ползваш и 3-и (VoIP) оператор+пренасочване.
Отделно, че така си много ограничен и откъм избора на телефон - да има и 4Г, и 2 сим карти (А и да не е със споделен 2-и слот за сим/сд, ако човек държи и на сд слота).

dessyteneva
Регистриран: 08 юли 2005, 19:11

Re: Re: Великденски промоции

Мнение от dessyteneva » 26 мар 2015, 06:53

Не са минали шестте месеца, аз подписах в деня, в който ги пуснаха - 04.11.2014. Няма да ти разрешат да смениш плана, освен, ако не закупуваш устройство. Аз съм в същото положение, не мога да купя телефон, защото на времето взех един на преференциална цена и трябва да чакам до септември, а тарифния план мога да сменя най-рано на 04.05, когато разбера се всички промоции ще са отдавна изтекли. Освен това по телефона ми казаха, че дори и да сменя плана, не мога да използвам промоционалните условия, т.е. мога да мина само на същата или по-висока стандартна тарифа.

EMILEN
Регистриран: 08 окт 2006, 11:27

Мнение от EMILEN » 26 мар 2015, 08:41

Защо ли имам съмнения, че за Великден никой от мобилните оператори няма да предложи нови промоционални тарифи? Тук се обсъждаше някакъв план за Великден на bob за 4.90 лв 250 минути към всички и 250 MB интернет, дали има нещо общо с обсъжданото в кухнята на bob или е приумица на някое външно лице?

batproho
Регистриран: 19 юли 2013, 06:37

Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от batproho » 26 мар 2015, 09:41

Който иска да си чака, ние будалите вече преподписахме. :)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 26 мар 2015, 09:55

Понеже около година ползвах предимно воип за разговори и само когато нямах нет покритие, звънках през картата си на Боб, мисля, че мога да споделя от личен опит повече, отколкото ти...

[Quote]Да де ама какъв Макс телеком. Каде, колко и какво им е покритието? [/Quote]
В София има - тук съм през повечето време. Когато ме няма тук, имам 10 гиги на Мтел-а ;)

[Quote]Колко чак хора използват Воип програми? [/Quote]
Понеже явно НЕ си запознат, да те светна - през воип можеш да звъниш и на нормални телефони, така че не е необходимо отсрещната страна също да има воип/смарт/3г/4г и т.н...

[Quote]За качеството и цените на тези Воип услуги също много може да се спори. [/Quote]
Какво има да се спори точно? Има такива, които стават, има и такива, които не стават... Някои са по-добри за едно, други за друго...

[Quote]Разликата между 3G и 4G поне според мен не е чак толкова осезаема в БГ. [/Quote]
Жестоко се лъжеш - разликата е от земята до небето!!! Вземи си една карта за 10 лв на Макс и пробвай...

[Quote]Много малък е и % на хората с устройства 4G все още. [/Quote]
Това изобщо не е така - просто повечето не знаят, че телефоните им поддържат 4Г. ГСМарената дава над 500 резултата за ЛТЕ телефони!
http://adf.ly/1Bq1H1

[Quote]Пък и цените на услугите им според мен никак не са евтини за ограниченията на покритието им при положение,че в момента бъка от планове (дори и без договор) за 15-20 лв. разговори и моб. нет.[/Quote]
Отново се лъжеш! Почти преди година си закупих ЛТЕ телефон за 190 лв. Вярвам, че днес може да се намери за още по-малко!

KOBRETI

Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от KOBRETI » 26 мар 2015, 09:59

[Quote]Затова също 2-годишните промоции са притеснителни. След 2 години може и 3-те оператора "случайно" да имат най-дървените възможни оферти (Или да имат някоя читава, но скъпа), когато се налага да смениш плана/оператора заради увеличаването на таксата след изтичане. Тогава или ще се налага да плащаш повече, или ще се налага от хубаво да свикваш на много по-лошо А нищо чудно и 2-те.[/Quote]
Голяма драма какво ще се случи след 2 години.... Прехвърляш я на Боб след 23 месеца, там седиш и дебнеш от засада - и какво точно е толкова страшното?

KOBRETI

Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от KOBRETI » 26 мар 2015, 10:03

[Quote]Който иска да си чака, ние будалите вече преподписахме. [/Quote]
Добре казано :)

Предвид сроковете, в които се случиха събитията, според мен от 1.4 промоциите рязко ще спрат, в противен случай хората, които подписаха на Мтел ще са им минали 6 месеца и ще могат да минат на по-ниска тарифа.

Просто в случая бяхме свидетели на някакви небивали 6 месеца, които предполагам, че повече никога няма да се случат...

Пак казвам - дано да бъркам ;)

Отговори