Великденски промоции

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от zaboraboy » 26 мар 2015, 13:44

Дано не се върне цената от 240 лв за сим карта,както беше едно време! :D:D:D

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от bkaraivanov » 26 мар 2015, 14:22

Даже 360 беше ;)+първия ми ГСМ Филипс дига още толкова.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от wer_aac » 26 мар 2015, 14:23

[Quote]Затова също 2-годишните промоции са притеснителни. След 2 години може и 3-те оператора "случайно" да имат най-дървените възможни оферти (Или да имат някоя читава, но скъпа), когато се налага да смениш плана/оператора заради увеличаването на таксата след изтичане. Тогава или ще се налага да плащаш повече, или ще се налага от хубаво да свикваш на много по-лошо А нищо чудно и 2-те[/Quote]
И предлагаш да не подписваме за 2 години на тези промоции, а да си стоим на дървените планове и след 2 години пак дърво хаха.
Поне ще използваме тези 2 години разумно. И вярвай ми след 2 години плановете ще са с ЛТЕ и по-добри. Никой няма да иска да стои на кирливите 5 ГБ 3G като вече ще е 4G

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от zlostorko » 26 мар 2015, 14:38

Така съм се притеснил от моята 2-годишна примоция, че от 1 месец не мога да спя и сънувам плановете от коледните оферти на 2016-та :D

snookybg
Регистриран: 17 ное 2014, 20:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от snookybg » 26 мар 2015, 14:45

Ще ни ги споделиш ли, моля те, за да спрем да се жалваме колко сме се прецакали на 5гб нет за 20лв. :(

MobileBoy
Регистриран: 31 окт 2014, 18:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от MobileBoy » 26 мар 2015, 15:15

Еййй, ако някой ви беше казал преди година, че ще имате НЕОГРАНИЧЕНИ разговори към всички и 5GB, нямаше да повярвате. Сега пак се оплакват и 2 год. договори са им виновни.

И аз предпочитам едногодишни, но Мтел дава смяна на плана по всяко време, така че не виждам проблем. Освен това не съм се запътил да ходя никъде за тия две години така че не ме бърка.

*Мнението не е към snooky.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Apple_fan » 26 мар 2015, 15:37

Оплакванията са напълно неоснователни. Кой оператор би рисукувал да предложи много добри условия при 1-годишен договор???Който не иска договори, отива при Боб. Там за 10 лв. имаш 500 мин. и 500 МБ-най-добрата тарифа в най-ниския клас. И защо си мислите, че след 2 години няма да има добри оферти. Смятате ли, че Мтел би рискувал да привлече 100 хиляди нови клиенти(примерно говоря) и след 2 години да ги изгуби? Ами много ясно, че ще им предложи оферта, с която да ги задържи. Имам чувството, че голяма част от притесненията се дължат на сметкаджийство на дребно.

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от bomobilebulgaria » 26 мар 2015, 15:51

Ще са прецакани тези, които цял живот ще чакат офертата, която ги удовлетворява като минути и трафик да падне с 5лв. надолу.
И тези оферти съм сигурен, че ще ги има и занапред. Едва ли Вива и Теленор ще останат доволни от всичко това, което заграби Мтел и БОБ.
Доколкото знам и 3-те оператора следващата година ще имат готовност за 4Г услуги. Значи към края на 2016 аз лично очаквам още една подобна битка ))
Ето аз миналия месец отнесох за 200лв. ЛТЕ телефон. Вероятно операторите следят долу горе как им се движат продажбите на такива телефони и в даден момент ще избухнат.

Tadj
Регистриран: 10 дек 2013, 01:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Tadj » 26 мар 2015, 15:57

[Quote]Еййй, ако някой ви беше казал преди година, че ще имате НЕОГРАНИЧЕНИ разговори към всички и 5GB, нямаше да повярвате. Сега пак се оплакват и 2 год. договори са им виновни. [/Quote]

Eй, това е разковничето. Малко са хората, дето да го сравняват преди година. И разликата сега спрямо преди е, наистина огромна. За Август миналата година, за телефона който исках - Alcatel One Touch Idol + месечната такса + това, че щях да говоря и с другите мрежи и щеше да се натоварва повече сметката, щях при минимум 51лв/месечно, да имам поне едни 10-тина лв отгоре, а наскоро го смятах, че при тия промоции същото ще ми излезне около 27-28лв и без 'стинка отгоре.
А бе офертите са си оферти и само се надявам по Великден да не ни забравят, нас...удържали фронта до последно - неподписалите! :D

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Великденски промоции

Мнение от zaboraboy » 27 мар 2015, 09:05

Мислите,че след 1 април няма да има промоции? Добре на боб тарифите изтичат на 31 март,остава само минибоб,мислите ли,че ще останат без предлагане на планове? А трансфера неограничения стандартната му цена е около 35 лева,това лошо ли е. Едва ли нещата ще се върнат на положението от септември 2014.

Отговори