Великденски промоции
Re: Re: Великденски промоции
[Quote]Мислите,че след 1 април няма да има промоции? Добре на боб тарифите изтичат на 31 март,остава само минибоб,мислите ли,че ще останат без предлагане на планове? А трансфера неограничения стандартната му цена е около 35 лева,това лошо ли е. Едва ли нещата ще се върнат на положението от септември 2014[/Quote]
Силно се надявам да има. Има още много, какво да се желае. Няма смс-и, няма нещо за адекватно преминаване от предплатена, щом ще се губи наличността след 90-тия ден, ако не се презареди към договор, който да е приятно съвместим спрямо предплатената. Примерно - 5лв за 150мин към всички + 150МБ. Нещо, ето такова липсва и аз лично очаквам подобно предложение да настъпи по празниците.
Силно се надявам да има. Има още много, какво да се желае. Няма смс-и, няма нещо за адекватно преминаване от предплатена, щом ще се губи наличността след 90-тия ден, ако не се презареди към договор, който да е приятно съвместим спрямо предплатената. Примерно - 5лв за 150мин към всички + 150МБ. Нещо, ето такова липсва и аз лично очаквам подобно предложение да настъпи по празниците.
Днес "моят" човек от "Теленор" ми каза, че от 01.04 спират прИмоциите, за Великден няма да има нищо специално и чак в края на годината ще излязат с нови прИмоции :)
Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]Днес "моят" човек от "Теленор" ми каза, че от 01.04 спират прИмоциите, за Великден няма да има нищо специално и чак в края на годината ще излязат с нови прИмоции[/Quote]
Т'ва сериозно ли?
Т'ва сериозно ли?
[Quote]Днес "моят" човек от "Теленор" ми каза, че от 01.04 спират прИмоциите, за Великден няма да има нищо специално и чак в края на годината ще излязат с нови прИмоции[/Quote]
Смея да вярвам, че при всички ще е така, то не може всеки път да заместват "старата" с нова и нова промоция. Няма накъде повече да падат цените на този етап. (yes)
Смея да вярвам, че при всички ще е така, то не може всеки път да заместват "старата" с нова и нова промоция. Няма накъде повече да падат цените на този етап. (yes)
Значи са седнали и са се разбрали(КАРТЕЛЧЕ), който и да дойде в България рано или късно почва да работи по "нашите БГ" правила а не по пазарно европейските, що то явно се печели и по добре и е по спокойно/сигурно, иначе само много бачкане и малка печалба им остава:)
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
От личен опит да кажа (4 години работих в един от моб.оператори)за промоциите винаги ни пращаха мейл 1 ден(най-много 2 дена) преди тяхното начало.Сега ,може би нещата са по-различни,но ме съмнява малко служителите на ниво- магазин,да знаят 1 седмица предварително дали ще пускат промоционални оферти.
Тези 35 лв май пак са промоционални, макар че не виждам как ще го върнат на 100 лв, като толкова е и с 1-годишен (Или може би този с 5ГБ ще е на 35?).
Във всеки случай ако остане 35 лв, другите и да нямат планове за промоции, все ще им се наложи пак да измислят нещо, поне Теленор, за Вива е ясно, че хич нямат желание да си задържат клиентите:)
Във всеки случай ако остане 35 лв, другите и да нямат планове за промоции, все ще им се наложи пак да измислят нещо, поне Теленор, за Вива е ясно, че хич нямат желание да си задържат клиентите:)
В момента всички договори, подписани след 2 февруари на Мтел Трансфер XL и xL 5 GB след изтичане таксата става 34.90 и остава безсрочен.
Слабо ме боли - до началото на януари 2017 г. съм "вързан" за примоцията на Вива от 34, 90 лв. на месец, като дойде края на 2016 г. ще му мисля с тях ли да преподпиша или да се пренасям при конкуренцията :) Друг е въпроса, че дотогава Вива я ги има, я не :)
Като се свързвам с оператор на *88 или в онлайн чата, има съобщение "Поради големия интерес към новия ни тарифен план, Трансфер XL, полагаме усилия да отговорим на всички Ваши запитвания. Възможно е да изчакате по-продължително. Молим, да ни извините."
Явно наистина е доста голям интереса.
Явно наистина е доста голям интереса.