Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Или е доста голяма реклама,лъхаща на манипулация!
Re: Великденски промоции
Преди минута получих SMS от Мтел:
"Здравейте, заповявайте от 28.03 до 04.04 в магазина ни в (многоточие). Само там ви очакват специалните ни предложения. Екипът на Мтел.
Някой да е получавал подобен SMS и за какво може да се отнася? Мтел клуб, Великденски планове, телефони или какво..?
"Здравейте, заповявайте от 28.03 до 04.04 в магазина ни в (многоточие). Само там ви очакват специалните ни предложения. Екипът на Мтел.
Някой да е получавал подобен SMS и за какво може да се отнася? Мтел клуб, Великденски планове, телефони или какво..?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Великденски промоции
Аз още не съм получил и СМС за сметката, въпреки че ме засичат на 21ви, камо ли да ми пратят за специални предложения :D
Ще ходя утре да се карам с тях, не е редно фактурата да ми излиза 10 дни .. или 2 седмици след датата на засичане :S:)
Ще ходя утре да се карам с тях, не е редно фактурата да ми излиза 10 дни .. или 2 седмици след датата на засичане :S:)
Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]Ще ходя утре да се карам с тях, не е редно фактурата да ми излиза 10 дни .. или 2 седмици след датата на засичане [/Quote]
Нещо нормално е. Когато бях на Мтел и смениха билинга постепенно фактурата почна да излиза след 7-8 дни след засичане. Колкото до каранети , то това е въпрос на личен избор.
П.С. Издаването и билибга го дадоха на външна фирма доколкото си спомням, за по-евтино. ;)
Нещо нормално е. Когато бях на Мтел и смениха билинга постепенно фактурата почна да излиза след 7-8 дни след засичане. Колкото до каранети , то това е въпрос на личен избор.
П.С. Издаването и билибга го дадоха на външна фирма доколкото си спомням, за по-евтино. ;)
А кога да ти пратят смс? На същия ден или на следващия? Аз 12 години бях на Мтел, зануляваха ме на 14ти, смс получавах между 18то и 21во число. Сега Вива на 1ви ме зануляват и пращат смс около 5-7 дни по-късно...
[quote]Аз още не съм получил и СМС за сметката[/quote]
Това че не си получил смс за фактурата, не означава, че не е налична. По принцип смс-те се получават 2-3 дни след издаването на фактурата.
Това че не си получил смс за фактурата, не означава, че не е налична. По принцип смс-те се получават 2-3 дни след издаването на фактурата.
Обадих им се в офиса, който бяха споменали и казаха, че от утре ще има оферти за мобилни устройства и таблети, разбира се с подписване на договор, така че не ме интересува. :D
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Значи ще изчакаме утре да видим офертите дано си заслужават:)
Мен ме зачисляват на 23 и още нямам СМС за сметката. Най-вероятно ще дойде след 4,5 дни и до 13 април ще трябва да я платя.
Иначе ми дойде смс пък за Интернета, че трябва да го платя до 10-ти април.
---
На Боб на 2,3 май ме зануляваха и до 7-ми идваше и смс и фактура с плащане до 20-23.
---
На мен не ми е проблем кога ще дойде тъпия смс и фактура. Знам, че повече от 16.03 няма да платя и не ме вълнува кога ще ми пращат смс. Знам, че към 10-13 трябва да платя и нета и тела.
Иначе ми дойде смс пък за Интернета, че трябва да го платя до 10-ти април.
---
На Боб на 2,3 май ме зануляваха и до 7-ми идваше и смс и фактура с плащане до 20-23.
---
На мен не ми е проблем кога ще дойде тъпия смс и фактура. Знам, че повече от 16.03 няма да платя и не ме вълнува кога ще ми пращат смс. Знам, че към 10-13 трябва да платя и нета и тела.
Re: Великденски промоции
Днес е по евтино да си купиш Виваком, отколкото нещо от Виваком :D