Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Утре е събота 4 дена преди края период и на нов месец
Съмняваме да има нещо нов точно пък в събота 28.03.15
Съмняваме да има нещо нов точно пък в събота 28.03.15
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Ако има нови ПРИМОЦИИ, то те ще излязат най рано на 1-2 Април, тъй като голяма част от сегашните са в сила УЖ до 31 Март. Никой оператор няма да си презастъпи старата с нова промоция.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Мтел имат нов каталог с нови условия от 28.03-10.04. http://media.mtel.bg/private/catalogs/magazine/march-2015/index.html?utm_source=homepage&utm_medium=link&utm_campaign=201502Catalog
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Този каталог е още от началото на март преди последните промоции на Трансфер.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Аз мисля ,че най - малкото всички оператори ще си удължат промоциите ако не пуснат нови. Има още риби за хващане има хора ,който чакат Великденските промоции и трябва да са доста глупави ако не пуснат нещо.
Аз мисля да почакам за сега Боб ме устройва трябва да ми предложат наистина добро нещо да се сключа договор. Ако не да Живее Боб.
Аз мисля да почакам за сега Боб ме устройва трябва да ми предложат наистина добро нещо да се сключа договор. Ако не да Живее Боб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Ако за 20 лв неограничени минути и 5 гиги не е добър план лично аз не знам какво искате още... Чакайте си по-добри оферти и се оплаквайте по форумите...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Ставате безкрайно досадни с този "всичко е перфектно и няма какво повече да искате" спам.
Вас като ви устройват, ползвайте си ги, няма нужда във всяка тема 100 човека по 100 пъти да го натяквате.
Всеки си има различни съображения и може да има най-различни причини да изчаква, включително и оставащи повече месеци по неизтекъл договор към някой от операторите.
Вас като ви устройват, ползвайте си ги, няма нужда във всяка тема 100 човека по 100 пъти да го натяквате.
Всеки си има различни съображения и може да има най-различни причини да изчаква, включително и оставащи повече месеци по неизтекъл договор към някой от операторите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
[quote]Ставате безкрайно досадни с този "всичко е перфектно и няма какво повече да искате" спам.[/quote]
Ами човек трябва да е много нагъл, за да иска още по-ниски месечни такси. Все пак всяко нещо си има цена. Какво повече да се иска от това? Има за ниския, за средния, за високия клас потребители тарифи с огромно количество минути и интернет.
[quote]Всеки си има различни съображения и може да има най-различни причини да изчаква, включително и оставащи повече месеци по неизтекъл договор към някой от операторите.[/quote]
Tака е. Аз също изчаквам, защото още не съм в последните 3 месеца от договора и нямам изгода да подписвам на същата такса, при положение, че моя план е от 2011 г. , но все пак операторите успяха да угодят на претенциите на по-голямата част от потребителите.
Ами човек трябва да е много нагъл, за да иска още по-ниски месечни такси. Все пак всяко нещо си има цена. Какво повече да се иска от това? Има за ниския, за средния, за високия клас потребители тарифи с огромно количество минути и интернет.
[quote]Всеки си има различни съображения и може да има най-различни причини да изчаква, включително и оставащи повече месеци по неизтекъл договор към някой от операторите.[/quote]
Tака е. Аз също изчаквам, защото още не съм в последните 3 месеца от договора и нямам изгода да подписвам на същата такса, при положение, че моя план е от 2011 г. , но все пак операторите успяха да угодят на претенциите на по-голямата част от потребителите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Това че на някои от вас не са им изтекли настоящите договори, не смятам че е основателна причина за непрестанно реване по форумите, че не ви устройват и сегашните абонаментни планове. Никой на сила не Ви кара да преподписвате с който и да е оператор. Но непрестанно да се жалвате, вече става банално!
БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!!!
БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Къде видя жалване, защото аз видях норюално мнение, споделено от Слава и вие веднага се хвърляте с наистина баналните подмятания че не трябва да се чака, всичко е перфектно за всеки и т.н. Тази заучена фраза с реването я ползвате толкова често, че не усещате как вие сте най-големите мрънкачи.