Великденски промоции

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Вито » 30 мар 2015, 00:04

[Quote] Аз ще чакам да ме устройва напълно.[/Quote]
Какво ще те устройва напълно, предвид предложенията към днешна дата???

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от bkaraivanov » 30 мар 2015, 00:19

Галакси ес6 едж ,неограничени минути и неограничен нет плюс 500 смс с договор за една година на 15лв е това мисля Слава ще я устройва напълно :D:D:D:D.

Slava77
Регистриран: 06 мар 2015, 20:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Slava77 » 30 мар 2015, 00:59

Вижте вие си подписвайте договорите сега аз ще си почакам и само после да не се обърнат нещата да ревете вие по форумите и аз да ви се смея,но няма да стане,защото не съм такъв човек.
Аз имам чувството ,че не знам какви оферти са вкарали ,че искате да се подлъжат всички така говорите,но нормално след толкова години малко по - нормални оферти и вие си мислите ,ще няма накъде повече и че са ви предложили най- доброто.
Всеки си преценява за себе си и не е нужно да си налага мнението на другите особено с тъпи изказвания и подигравки.
Умния човек много не парадира той си действа и не си налага мнението.
За това аз ви желая всичко най- хубаво с новите планове и ще се радвам за вас да не ви видя да ревете по форуми и да не се оплаквате.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Ванката » 30 мар 2015, 06:58

За съжаление нещата, ще се "нормализират" и по Великден няма да има нищо привлекателно. На всички трябва да ви е станало ясно, че това са промоции а не стандартни планове. От КРС, ще започнат с глобите, а те не са никак малки! Единствените промота, ще бъдат с отстъпки при таксите за двегодишните договори, плюс някоя минута и мб-ти отгоре. Личните ми очаквания сега са, да има раздвижване при предплатените карти и пакетните услуги. Примерно да се дават сегашните промоционални трансфери, задължително с тв + нет, разбира се при сключване на задължителен двегодишен договор и за трите услуги.
Samsung GALAXY S22 Ultra

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от bkaraivanov » 30 мар 2015, 09:38

Кажи поне какво чакаш да пуснат и защо решаваш че като някой го устройват промоциите в момента трябва да чака по-добри.Аз плащах така или иначе на Боб три години без договор по 15лв на две карти /500мин и 500 смс и нет откакто го пуснаха,главно заради него ме изгубиха/и една без такса и стигах до 50-60-70лв на месец имаше и по 33-35лв ,сега ще плащам с два договора 45лв за неограничени разговори и неограничен нет и на двата/да уточня за единия 1000 мин и 2Гб нет е практически неограничено за другия 2000минути също са неограничени обаче нета като го разделят на 5 на 5, дневния може и да не стигне ама не е болка за умиране поне го има на 128К/,че и два телефона със обща субсидия 700лв с две години горе-долу истинска гаранция/ако не фалира Виваком,ама то тогава и договорите няма да ги има/ си взех,като тегля чертата ми излизат по 15лв такса за двете карти.Не подлъгвам никой да подписва всеки има глава на раменете си да мисли с нея в момента има планове за всеки вкус ,ако те устройват подписваш ако не те устройват чакаш следващата оферта.

_bob4o
Регистриран: 26 юли 2006, 11:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от _bob4o » 30 мар 2015, 10:37

Здравейте, от почти 20- на дни следя тази тема и аз като някои други се надявам на по-добрите промоции по Великден. И тъй като вече е не остана от м. Март хората, които работят за операторите и пишат тук няма ли вече да ни подадат малко информация ;)

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от titan_t » 30 мар 2015, 10:49

Ако си чел по-назад, дори се включиха и служители, че няма да има подобни на сегашните промоции в близко време, до утре който се възползвал.., после някога в неопределено бъдеще...

mikon
Регистриран: 06 мар 2007, 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от mikon » 30 мар 2015, 11:35

Предполагам днес или най късно утре трябва да се реши ще има ли великденски промоции,ако не е решено вече.Все пак е обяд и може да е минало някое съвещание на операторите на по горно ниво.Очакваме това инфо както очаквахме инфото за излизането на някой флагман при мобилните телефони:D

_bob4o
Регистриран: 26 юли 2006, 11:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от _bob4o » 30 мар 2015, 11:38

Чела съм по-назад, но никъде не съм казала, че очаквам да са по-добри. Просто съм любопитна какви ще са. А почти съм сигурна, че за Великден ще има неща тип промоция, но незнам какво ще са измислили

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от titan_t » 30 мар 2015, 12:59

Колегата от Теленор каза, че промоцията която сега е с 1000 мин. и е 15 лв., става на 30 лв. Това е засега.

Отговори