Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Упорито отказват да пипат стандартните цени/условия. Ако 30 беше стандартната цена (С 1-годишен договор), щеше да бива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Ми ако искат да ги свалят то е в техен минус Боб дават 1000 мин и 2000 мб за 15 кинта и то без договор.Имаш пълната свъбода(yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Е, това също е промоция и не е "стандартна" тарифа :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Абе хубаво тези оферти на боба,но що чета по другите форуми как плачат от боб със сметки над 50 лв.Нали беше нещо като предплатена терифа,що сметката вместо 10 или 15лв. скача над 50.Има нещо гнила и при тях
пп.Ааааааа,то тва си е чист Мтел.Сега разбирам що така (angry)
пп.Ааааааа,то тва си е чист Мтел.Сега разбирам що така (angry)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]Има нещо гнила и при тях[/Quote]
Ползвам БОБ от около година и няма абсолютно нищо гнило. Всичко е точно и коректно. Дано да продължи така и в бъдеще.
Ползвам БОБ от около година и няма абсолютно нищо гнило. Всичко е точно и коректно. Дано да продължи така и в бъдеще.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Аз лично съм ползвал Боб повече от 2 г., в момента 2 мои карти на Боб се ползват от близки и досега не е имало никакъв проблем в надписване на сметки и т.н. Доволен съм от тях!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Не знам bob дали реално под шапката на Mtel или са си самостоятелни, но потвърждавам, че са точни и коректни. Досега повече от 5 лв сметка на месец, не съм плащал, а пък си говоря с който искам. За сметка от 50 лв и дума не може да става, нито пък съм засичал да ми е отчетен разговор, който не съм провел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Аз от работещи в телекомите знам, че по Великден промоции няма. Който иска да чака, негова грижа. Мисля, че офертите и от 3-те оператора са отлични към днешна и утрешна дата. След като и за 10 лв. има оферта с 500 мин. и 1ГБ, не знам какво още се иска...
Имам 2 карти със Супер боб. Не съм имал надписана сметка за 3-те години ползване!!! Всъщност изобщо не съм имал надписана сметка от както ползвам гсм...
Имам 2 карти със Супер боб. Не съм имал надписана сметка за 3-те години ползване!!! Всъщност изобщо не съм имал надписана сметка от както ползвам гсм...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
И къде е тази оферта за 10 лева 500 минути и 1 ГБ? :D 8)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Объркал съм, с 500 МБ e, smartbob+. И така да е, предоволно за 10 лв. ;)