Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Ами те и на запад са си включени в таксата, но нашите нали са много компетентни все и "Дават безплатен телефон там". Вижте офертите SIM+Phone и SIM-free.
Re: Великденски промоции
А някой знае ли кога се очаква да пуснат тези великденски промоции?
След прецедента на Мтел за неограничени разговори към всички за 21 лв на месец, всякава оферта за ограничени минути, па било и за 5-10 лв такса на месец губи смисъл. Уникалността се състои във факта, че отпада възможността за надписването на сметки за изговорени минути.
Ясно е че оттук-натам единствено мобилният интернет - обем и скорост има значение за цената.
Та ще го изчакам оператора си Виваком още месец да видя дали е разбрал тенденцията на мобилните комуникации...
Ясно е че оттук-натам единствено мобилният интернет - обем и скорост има значение за цената.
Та ще го изчакам оператора си Виваком още месец да видя дали е разбрал тенденцията на мобилните комуникации...
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
За масовия потребител за който се борят сега всички 1000 минути са почти неограничени разговори така че според мен офертите и на вива и на теленор са си доста атрактивни и дърпат абонатите на мтел от боба.Боба ще го разберарт на края на месеца като си направят отчета колко абоната са им заминали.
Re: Re: Великденски промоции
[quote]според мен офертите и на вива и на теленор са си доста атрактивни и дърпат абонатите на мтел от боба.[/quote]
Не мисля. Тези, които са на Боб, са хора, които не искат да се обвързват с дългосрочни договори, така че по-голямата част няма да се юрната към промотата на Вива и Теленор.
Не мисля. Тези, които са на Боб, са хора, които не искат да се обвързват с дългосрочни договори, така че по-голямата част няма да се юрната към промотата на Вива и Теленор.
Re: Re: Великденски промоции
Аз говоря много малко, от няколко години съм на план с 200 мин. От които ползвам половината, така че план с около 500 мин. И 1000 - 2000 мб. Нет за 10 лева би ме устройвал перфектно, мислех да подписвам някой от 15 левовите, но ще изчакам засега. Вярно, че 5 лева не са кой знае колко, но защо да ги плаща човек за нещо което не ползва.
Re: Re: Re: Великденски промоции
Не е важно колко говориш, а колко ти надписват над лимита :)
2 ГБ на месец за 3Г мрежа са малко за смартфон, оптимумът е към 5-6 ГБ към днешен момент. Е да, може да се компенсира с публично ВиФи, за сметка на огромен риск от зарази в компрометирани хотспотове
2 ГБ на месец за 3Г мрежа са малко за смартфон, оптимумът е към 5-6 ГБ към днешен момент. Е да, може да се компенсира с публично ВиФи, за сметка на огромен риск от зарази в компрометирани хотспотове
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: Re: Re: Великденски промоции
Tова е профилът на почти всички българи,които бачкат,а не се занимават с говорене , чатене и т.н.
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Един другар работи в виваком и ми каза че за великден пускат следните оферти
5лв200 мин към всички и 500 мб
7 лв 350 мин към всички и 1500 мб
10лв 700 мин към всички и 3000 мб
12 лв 800 мин и 5000 мб
5лв200 мин към всички и 500 мб
12 лв 800 мин и 5000 мб
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]5лв200 мин към всички и 500 мб
12 лв 800 мин и 5000 мб [/Quote]
Това, ако стане...аз просто нямам думи!(woo)
12 лв 800 мин и 5000 мб [/Quote]
Това, ако стане...аз просто нямам думи!(woo)