Великденски промоции
Re: Великденски промоции
Хората действат така, сякаш няма да има повече промоции :) Ето моите впечатления от днес:
Днес в 15.30 бях пред магазина на боб на пл. Славейков в София. Няма такава лудница- вътре чакаха 6 човека, отпред още толкова. Всички за смяна на тарифен план Всякакви случаи- пенсионерка прехвърля карта от Мтел на 2.90 лв. такса, 3-ма(трима) полицаи, студент, хора на средна възраст...Едно време не даваха ли мтел специални карти на полицаите и военните? Явно вече офертите на боб са по-изгодни
Бързо минах като за такава лудница- само 15 мин. ми отне. Двете каси вътре работеха като на конвейер. Коректно ме питаха сега ли искам да платя таксата от 10 лв. или в следващата фактура. Това показва защо трябва да се ходи в собствените магазини на боб и да се избягват всякакви наглеци като хенди и технополис...
Днес в 15.30 бях пред магазина на боб на пл. Славейков в София. Няма такава лудница- вътре чакаха 6 човека, отпред още толкова. Всички за смяна на тарифен план Всякакви случаи- пенсионерка прехвърля карта от Мтел на 2.90 лв. такса, 3-ма(трима) полицаи, студент, хора на средна възраст...Едно време не даваха ли мтел специални карти на полицаите и военните? Явно вече офертите на боб са по-изгодни
Бързо минах като за такава лудница- само 15 мин. ми отне. Двете каси вътре работеха като на конвейер. Коректно ме питаха сега ли искам да платя таксата от 10 лв. или в следващата фактура. Това показва защо трябва да се ходи в собствените магазини на боб и да се избягват всякакви наглеци като хенди и технополис...
Re: Re: Великденски промоции
Имам приятел военен и са им дали по две карти с 10лв такса за всяка от Мтел, и всичко е неограничено. За полицаите не знам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Търговски спам /линкове към конкурентни бг сайтове/.
Re: Re: Re: Великденски промоции
Каква е?
[Quote]Видяхте ли новата реклама на боб с новия им план?[/Quote]
Каква е тя?
Каква е тя?
Стига спами бе,човек,ако знаеш нещо конкретно кажи!
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Предлагам модераторите да изтриват такива спамаджийски постове (angry)
Включително и измислената тема. Има поне 3 теми за приключването на текущите промоции, юнака пуска нова? Спам на ента степен!!!
Включително и измислената тема. Има поне 3 теми за приключването на текущите промоции, юнака пуска нова? Спам на ента степен!!!
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Виваком удължава промоцията си на плана с 29,99 лв.до 30.04.2015 с 2000 минути към всички и 10 000 мегабайта на максимална скорост.Качено в сайта им и потвърдено.
Когато пишеш нещо подобно го подкрепи с доказателство/а! Иначе си е чист спам. Ако продължаваш, ще си следващия с бан за седмица. Не ми е приятно на никого от вас да слагам наказания, но като не разбирате с добро...
@JFOX, получи вече наказание за системен спам във форума и всеки следващ път то, ще се увеличава двойно! Сега ще почистя темата, но те моля да се въздържаш от подобни изцепки занапред.
@JFOX, получи вече наказание за системен спам във форума и всеки следващ път то, ще се увеличава двойно! Сега ще почистя темата, но те моля да се въздържаш от подобни изцепки занапред.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Моето впечатление от преди малко около 18:00 часа няма такава лудница в Боб ходих да си пусна още една карта на Боб.Забавих се доста там има много хора ,а служителите бях доста бързи.Хората яко си сменят тарифния план 1000 минути и 2000 мб.Преди това минах през Теленор нямаше никой.И питах нещо за промоциите и мога да ви кажа,че усетих ,че не ми казваха нещо.Мисля ,че промоциите продължават.Даже може би ще са по - добри.Най - малкото ще имам отново нещо с тези телефони за 2 лв най-вече за него питах.