Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]5лв200 мин към всички и 500 мб
7 лв 350 мин към всички и 1500 мб
10лв 700 мин към всички и 3000 мб
12 лв 800 мин и 5000 мб [/Quote]
Вива да не чака, ами да пуска още от понеделник тези цени! Защото Мтел трупа ли трупа абонати. Конкуренцията се развива много добре (yes)
7 лв 350 мин към всички и 1500 мб
10лв 700 мин към всички и 3000 мб
12 лв 800 мин и 5000 мб [/Quote]
Вива да не чака, ами да пуска още от понеделник тези цени! Защото Мтел трупа ли трупа абонати. Конкуренцията се развива много добре (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
То човек да не подписва договор,че не знае другата седмица колко още ще паднат цените.Просто не е за вярване ако излязат тези оферти,ще ги последват и другите.:)Малко ми прилича като цените на горивата от последните месеци,падаха ли падаха и сега запознаха да се качват.Но не сравнявам двата сегмента,няма база за сравнение.Явно сега е ред на сегмента до 15лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Ето че има още добри оферти:)да ги пускат овреме, че инйче лошо много минаха на Мтел а и Теленор с тези оферти за смартфони на символични цени(yes).Дано и Виваком пусне смартфони на символични цени.КолкотоНе им завиждам на тези които подписаха на 30 -35лв.(woo)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
По принцип като се появи подобен слух за другите оператори, това означава, че още на следващия ден или най-късно до седмица ще може някой да се възползва.
Офертата е трепач, но да се пусне сега този слух, 1 месец преди Великден, за мен звучи като - "Не подписвайте в момента на страхотните оферти на Теленор, Мтел и Боб" )))
Ами направо си я пуснете и я задръжте до Великден, или да я пуснат седмица преди 31.03 )))
Те служителите по нашите оператори не знаят какви промота има в момента, та трябва да им се обяснява като идеш, а във вивата ги подготвят месец предварително )) Европейска работа ))
Офертата е трепач, но да се пусне сега този слух, 1 месец преди Великден, за мен звучи като - "Не подписвайте в момента на страхотните оферти на Теленор, Мтел и Боб" )))
Ами направо си я пуснете и я задръжте до Великден, или да я пуснат седмица преди 31.03 )))
Те служителите по нашите оператори не знаят какви промота има в момента, та трябва да им се обяснява като идеш, а във вивата ги подготвят месец предварително )) Европейска работа ))
Явно се подготвя нещо. Ето, абонатите на боб получават смс-и, че им добавят 200 мин. и вече имат 1200 мин. към всички + 2000 МБ нет за 15 лв. Дали няма да видим нова промоция от понеделник?
Re: Великденски промоции
Мислех да преподписвам с Виваком, но с това деление на мегабайтите на дневни и нощни ме изгубиха като клиент
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Според мен това са партенки, пуснати от JFOX и bacev31. Служителите по магазините няма начин да знаят след 2 дни какво ще се пуска, камо ли някой да ги осведомява какво ще се пуска за великден. Те мениджърите сигурно си нямат предства при тази динамика на пазара, а камо ли някъв киртак в магазин ще знае. JFOX се прави на интересен или някой в магазина се прави на повече от колкото е, а този bacev31 се е регистрирал днеска само за да ни хвърли тази "новина". Само не мога да се светна с каква цел го правят :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Защо мислиш, че искам да се правя на интересен? Споделих какво ми казаха и защото не прехвърлих другите карти.Темата е пусната в полза на съфорумците да помислят дали да преподписват.
Колко много се ядоават, че са подписали на скъпи програми.Може и блъф да е ,но я се замисли няма поводи или празници, за да смъкват цените, а го правят.ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВЯТ И ЗА ВЕЛИКДЕН?Вече Теленор предлага евтини телефони за 2лв.
пс.Миришиш ми на агент на чуждо мобилно разузнаване;)
Колко много се ядоават, че са подписали на скъпи програми.Може и блъф да е ,но я се замисли няма поводи или празници, за да смъкват цените, а го правят.ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВЯТ И ЗА ВЕЛИКДЕН?Вече Теленор предлага евтини телефони за 2лв.
пс.Миришиш ми на агент на чуждо мобилно разузнаване;)
Re: Великденски промоции
Няма нужда от разправии. Истината е, че Мтел хванаха неподготвени Вива и Теленор с тази оферта и в момента пада голямото чудене как да се отговори. Надеждата е, че Мтел няма да продължи тази си оферта занапред. Стратегическа грешка е изчакването. Лично за себе си съм убеден, че Мтел ще продължи с тази оферта и алчно изчакващите Вива и Теленор, рано или късно, щат-не щат, трябва да й отговорят. А колкото повече чакат, толкова повече пари губят, защото абонатите отиват в Мтел. Това е свободният пазар.
Re: Re: Великденски промоции
Много добро и обективно мнение (yes)
Вива и Теленор трябва да отговорят на всяка цена. В противен случай ги чака дългосрочна загуба на абонати, а следователно и на приходи.
Вива и Теленор трябва да отговорят на всяка цена. В противен случай ги чака дългосрочна загуба на абонати, а следователно и на приходи.