Великденски промоции
Re: Re: Великденски промоции
прав си доста подписват с мтел и теленор.
Аз бих подписал за 2 години за 30лв при теленор, ако ми дадат за 2лв HTC ;)
Аз бих подписал за 2 години за 30лв при теленор, ако ми дадат за 2лв HTC ;)
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
:). Поне си признаваш, че новината е "шменти-капели". А и не бъди толкова наивен, че да си мислиш че служители от най-нисък ранг знаят такава информация. Няма начин. Това го знаят само на високо ниво, но дори и там великден им е много далече с тая динамика. Всичко зависи от "разузнаването" на конкуренцията :). Поне си измисляш в полза на форумците, което е похвално (yes):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Може и наистина да се окаже вярно това за Великденските промоции, защото преди няколко дни четох една статия във Хайком, че в момента била голямата война за абонати, тъй като в момента много договори изтичали и операторите се избиват
Re: Re: Re: Великденски промоции
Аз ти казах, че бъркаш за мен, но ти не ми повярва :-)
Ръководствата на Вива и Теленор в момента изчакват, но какво и те не знаят. Нали ти казвам - вярват си, че Мтел няма да си продължи офертата. Обаче, познавайки ръководството на Мтел, мога категорично да заявя, че ще си продължат офертите. И това изчакване на алчните Вива и Теленор води до загуби. Преди две седмици, мисля с теб предвидихме, че борбата ще падне в тоя ценови клас на 20-25 лева. Мое лично мнение е, че Вива ще пуснат оферта на 20-22 лева, близка до тази от 30 лева в момента. Веднага след това същото ще направи и Теленор. Позволят ли си да чакат още, губят. Тук става дума за имидж, за недобросъвестност спрямо сегашните клиенти и един куп други неща. Знаеш ли колко много клиенти не искат да се местят в други оператори и страдат, защото собственият им такъв не ги уважава? Точно спрямо тях е най-грозно отношението.
Ръководствата на Вива и Теленор в момента изчакват, но какво и те не знаят. Нали ти казвам - вярват си, че Мтел няма да си продължи офертата. Обаче, познавайки ръководството на Мтел, мога категорично да заявя, че ще си продължат офертите. И това изчакване на алчните Вива и Теленор води до загуби. Преди две седмици, мисля с теб предвидихме, че борбата ще падне в тоя ценови клас на 20-25 лева. Мое лично мнение е, че Вива ще пуснат оферта на 20-22 лева, близка до тази от 30 лева в момента. Веднага след това същото ще направи и Теленор. Позволят ли си да чакат още, губят. Тук става дума за имидж, за недобросъвестност спрямо сегашните клиенти и един куп други неща. Знаеш ли колко много клиенти не искат да се местят в други оператори и страдат, защото собственият им такъв не ги уважава? Точно спрямо тях е най-грозно отношението.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Да бе шменти капели
НАли не ти се вярваше да смъкнат цените на 15,20,30,34 лв.А викахте такова не може ,дори в мечтите да се случи,но понякого Dreams come true;)
НАли не ти се вярваше да смъкнат цените на 15,20,30,34 лв.А викахте такова не може ,дори в мечтите да се случи,но понякого Dreams come true;)
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
В такъв случай правилното име на темата е "мечтите на JFOX за великденски промоции" ;) (нищо чудно и да си близо до истината при този пазар напоследък, няма да има недоволни)
Никъде не съм писал, че не вярвам цените да падат още - напротив. Просто съм писал и го вярвам на 100%,[B]ЧЕ НИТО ЕДИН СЛУЖИТЕЛ В МАГАЗИН НА КОЙТО И ДА Е ОПЕРАТОР СИ НЯМА НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВИ ЩЕ СА ПРОМОЦИИТЕ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ!!!!![/B] (beer)
Никъде не съм писал, че не вярвам цените да падат още - напротив. Просто съм писал и го вярвам на 100%,[B]ЧЕ НИТО ЕДИН СЛУЖИТЕЛ В МАГАЗИН НА КОЙТО И ДА Е ОПЕРАТОР СИ НЯМА НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВИ ЩЕ СА ПРОМОЦИИТЕ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ!!!!![/B] (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
човек ти май си от водафон или турксел
и сакаш да гепиш бг идеята за тотално мобилно сегментиране.Вивата се излагат със своите правила за стари карти не важи;)
и сакаш да гепиш бг идеята за тотално мобилно сегментиране.Вивата се излагат със своите правила за стари карти не важи;)
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Коя е тая толкова невероятна оферта от Мтел ,обясних и в друга тема че за масовия потребител 1000 безплатни минути означава неограничени разговори.Масово хората от Боб се прехвърлят ма вива и теленор за 15лв с избор на телефон.Вчера наблюдавах офиси на вива,теленор и боб един до друг за полвин час .Тия в Боб се чудеха къде да се почешът докато във вива и телето сътрудницте едвам смогваха.В офисът на Боб бяха двама служители,във вива 4-ма ,в теленор трима.
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Това, което си видял не означава, че е масово и навсякъде! Аз пък имам наблюдения от изминалия ден за два магазина на Боб на различни локации пълни с клиенти, абсолютно празен магазин на Виваком без нито един клиент и магазин на Теленор също с доста клиенти и това не е в София. За мен в момента Мтел и Боб водят и след тях е Теленор по отношение на ценовата война, която се случва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Аз лично си взех на БОБ 9.90 500 мин и никога повече договори,ако ще вивата да пусната такса 1 лев то веднага и боб ще отговори