Великденски промоции

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Re: Великденски промоции

Мнение от JFOX » 12 мар 2015, 22:23

прав си доста подписват с мтел и теленор.
Аз бих подписал за 2 години за 30лв при теленор, ако ми дадат за 2лв HTC ;)

Netmastera
Регистриран: 20 дек 2005, 20:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Netmastera » 12 мар 2015, 22:23

:). Поне си признаваш, че новината е "шменти-капели". А и не бъди толкова наивен, че да си мислиш че служители от най-нисък ранг знаят такава информация. Няма начин. Това го знаят само на високо ниво, но дори и там великден им е много далече с тая динамика. Всичко зависи от "разузнаването" на конкуренцията :). Поне си измисляш в полза на форумците, което е похвално (yes):)

_bob4o
Регистриран: 26 юли 2006, 11:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от _bob4o » 12 мар 2015, 22:33

Може и наистина да се окаже вярно това за Великденските промоции, защото преди няколко дни четох една статия във Хайком, че в момента била голямата война за абонати, тъй като в момента много договори изтичали и операторите се избиват

houdini
Регистриран: 19 ное 2011, 09:41

Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от houdini » 12 мар 2015, 22:34

Аз ти казах, че бъркаш за мен, но ти не ми повярва :-)

Ръководствата на Вива и Теленор в момента изчакват, но какво и те не знаят. Нали ти казвам - вярват си, че Мтел няма да си продължи офертата. Обаче, познавайки ръководството на Мтел, мога категорично да заявя, че ще си продължат офертите. И това изчакване на алчните Вива и Теленор води до загуби. Преди две седмици, мисля с теб предвидихме, че борбата ще падне в тоя ценови клас на 20-25 лева. Мое лично мнение е, че Вива ще пуснат оферта на 20-22 лева, близка до тази от 30 лева в момента. Веднага след това същото ще направи и Теленор. Позволят ли си да чакат още, губят. Тук става дума за имидж, за недобросъвестност спрямо сегашните клиенти и един куп други неща. Знаеш ли колко много клиенти не искат да се местят в други оператори и страдат, защото собственият им такъв не ги уважава? Точно спрямо тях е най-грозно отношението.

JFOX

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от JFOX » 12 мар 2015, 22:55

Да бе шменти капели

НАли не ти се вярваше да смъкнат цените на 15,20,30,34 лв.А викахте такова не може ,дори в мечтите да се случи,но понякого Dreams come true;)

Netmastera
Регистриран: 20 дек 2005, 20:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от Netmastera » 12 мар 2015, 23:03

В такъв случай правилното име на темата е "мечтите на JFOX за великденски промоции" ;) (нищо чудно и да си близо до истината при този пазар напоследък, няма да има недоволни)
Никъде не съм писал, че не вярвам цените да падат още - напротив. Просто съм писал и го вярвам на 100%,[B]ЧЕ НИТО ЕДИН СЛУЖИТЕЛ В МАГАЗИН НА КОЙТО И ДА Е ОПЕРАТОР СИ НЯМА НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВИ ЩЕ СА ПРОМОЦИИТЕ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ!!!!![/B] (beer)

JFOX

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от JFOX » 12 мар 2015, 23:22

човек ти май си от водафон или турксел
и сакаш да гепиш бг идеята за тотално мобилно сегментиране.Вивата се излагат със своите правила за стари карти не важи;)

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от bkaraivanov » 13 мар 2015, 00:31

Коя е тая толкова невероятна оферта от Мтел ,обясних и в друга тема че за масовия потребител 1000 безплатни минути означава неограничени разговори.Масово хората от Боб се прехвърлят ма вива и теленор за 15лв с избор на телефон.Вчера наблюдавах офиси на вива,теленор и боб един до друг за полвин час .Тия в Боб се чудеха къде да се почешът докато във вива и телето сътрудницте едвам смогваха.В офисът на Боб бяха двама служители,във вива 4-ма ,в теленор трима.

devoted77
Регистриран: 15 сеп 2012, 19:43

Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от devoted77 » 13 мар 2015, 00:52

Това, което си видял не означава, че е масово и навсякъде! Аз пък имам наблюдения от изминалия ден за два магазина на Боб на различни локации пълни с клиенти, абсолютно празен магазин на Виваком без нито един клиент и магазин на Теленор също с доста клиенти и това не е в София. За мен в момента Мтел и Боб водят и след тях е Теленор по отношение на ценовата война, която се случва.

bachev31
Регистриран: 12 мар 2015, 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции

Мнение от bachev31 » 13 мар 2015, 02:06

Аз лично си взех на БОБ 9.90 500 мин и никога повече договори,ако ще вивата да пусната такса 1 лев то веднага и боб ще отговори

Отговори