Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
лъжеш се
1.МТЕЛ
2.БОБ
3.ТЕЛЕНОР
ПО ПОСЕЩАЕМОСТ
ДРУГИТЕ ОПЕРИ СА ВИВА И ЛАЙКА
1.МТЕЛ
2.БОБ
3.ТЕЛЕНОР
ПО ПОСЕЩАЕМОСТ
ДРУГИТЕ ОПЕРИ СА ВИВА И ЛАЙКА
Re: Re: Великденски промоции
Не виждам какво толкова му мислят - винаги могат да пуснат повече нет и това няма да им се отрази на печалбите (Разбира се могат и да коригират 1-годишните договори. Има достатъчно варианти да предизвикат интерес без да увеличават минутите/да пускат неограничени или да намаляват цените. Според мен даже с по-атрактивни едногодишни договори ще им се увеличи печалбата, понеже там все пак цените са по-високи, а има хора, които ще ги предпочетат въпреки това, и то по различни причини. Кой ще изчаква още по-добри промоции, като види, че постоянно има нещо ново, кой ще чака а4Г, кой чака заминаване в чужбина - случаи всякакви).:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Много правилно колега Вивата трябва много сериозно да промени условията по договорите си иначе нищо добро не ги чака:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Вчера се разходих до магазина на Виваком на пазар Поли до Герена. Вътре имаше доста хора. Имам едно приятелче там и ме посрещна с думите на един друг оператор: "Най-доброто предстои", ако ще сключваш нов договор - изчакай празниците...
Аз договор си имам и няма да сключвам нов такъв, но това ми подсказва, че ще има още яки изненади.
Мен ме интересува, какво ще ми предложат от Теленор до 15лв.
Аз договор си имам и няма да сключвам нов такъв, но това ми подсказва, че ще има още яки изненади.
Мен ме интересува, какво ще ми предложат от Теленор до 15лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Само да ви разкажа един виц.... Мнооооого е по темата ;)
[Quote]В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг: Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина!
И така, една жена влиза в магазина.
На I етаж вижда табелка
"Тези мъже имат добре платена работа". Дамата продължава нагоре.
На II етаж
"Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата".
На III етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви. "
Жената си казва
"Ихаа! " - обаче решава да продължи.
На IV етаж чете:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са и помагат в домакинската работа. "
Жената възкликва - "О, боже! Едва издържам", но все пак решава да се качи нагоре.
На V етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са, помагат в домакинската работа и са много романтични. "
Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж.
На VI етаж: Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи! "
Заради равноправието, на същата улица открили двуетажен магазин, където мъжете могат да си изберат и купят съпруга, по същите правила.
На I етаж: "Жени, които обичат секса".
На II етаж: "Жени, които обичат секса и имат пари".[/Quote]
[Quote]В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг: Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина!
И така, една жена влиза в магазина.
На I етаж вижда табелка
"Тези мъже имат добре платена работа". Дамата продължава нагоре.
На II етаж
"Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата".
На III етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви. "
Жената си казва
"Ихаа! " - обаче решава да продължи.
На IV етаж чете:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са и помагат в домакинската работа. "
Жената възкликва - "О, боже! Едва издържам", но все пак решава да се качи нагоре.
На V етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са, помагат в домакинската работа и са много романтични. "
Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж.
На VI етаж: Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи! "
Заради равноправието, на същата улица открили двуетажен магазин, където мъжете могат да си изберат и купят съпруга, по същите правила.
На I етаж: "Жени, които обичат секса".
На II етаж: "Жени, които обичат секса и имат пари".[/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Вица ти е точно на място! Браво....ха ха ха...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Абсолютно точно...българина угодия няма. Каквото и да му се даде все ще реве, че не му е достатъчно и иска повече даже и да не знае какво да го прави. Важното е да има!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
щом за полицай и военни офертата е била 11 кинта без ограничения ... То за нас простолюдието трябва да е 30 кинта и никакви ограничения ...
Те са предложили 1000 мин 4000 ГБ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Оферта на,Мтел към служители на Университет
Такса 5 лв
Минути 44000 на месец точно 44000 няма грешка
Нет 10000 мб
който не вярва да се оправя един всички служители и роднините им са с такива и мой мн.добър прияте също!
Такса 5 лв
Минути 44000 на месец точно 44000 няма грешка
Нет 10000 мб
който не вярва да се оправя един всички служители и роднините им са с такива и мой мн.добър прияте също!