Великденски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
ако четеш форума
всичко написано от мен се изпълнява
ключовата дума е изпълнява
направи си домашното;)
всичко написано от мен се изпълнява
ключовата дума е изпълнява
направи си домашното;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Отговора беше към коментар за bachev31,но като и да е :D кое ще се изпълни и кое не , времето ще покаже (beer)
Re: Великденски промоции
Ако има някаква промоция при Вива, която е крещящо наложителна, това е рИформа при Viva Free плана. Планът вече е много стар откъм цени, а 1000 Мб трафик за 10 лв за L е смешка. Вива, чакам нещо за комбинация при Free като примерно 270 (150+120) мин + 5000 МБ до 20 лв. Дали да чакам?
Re: Re: Великденски промоции
Вива фрее е много добър като структура , насочен е към минути в мрежата и смятам, че никога няма да дадат добри цени за минути навън в план без договор. Който иска минути към всички и много мегабайти , и сега си има такъв план.
Просто , трябва да се смъкнат цените на пакетите. Примерно:
- Малкия от 3.9 на 1.9
- Средния от 5.9 на 3.9
- Големия от 9.9 на 5.9.
И ще спре прехвърлянето към боб.
Вива, чакам си комисионната за добрата идея :-)
Просто , трябва да се смъкнат цените на пакетите. Примерно:
- Малкия от 3.9 на 1.9
- Средния от 5.9 на 3.9
- Големия от 9.9 на 5.9.
И ще спре прехвърлянето към боб.
Вива, чакам си комисионната за добрата идея :-)
Re: Re: Re: Великденски промоции
Хаха, и аз така изчислявах моята хипотетична комбинация, с цени наполовина от сегашните. Но L=1000 MB трафик си е смешно малко като трафик, моите мечти :) са за XL = 2500 МБ и XXL = 5000 MB трафик.
Re: Великденски промоции
Аз преподписах вече за трансфер л при мтел за 16,03 лв с 1200 мин. към всички, 60мин. международни и 3000МБ нет, но бих преподписал отново, ако за великден пуснат нещо от сорта 10ГБ и 1500мин. към всички и 300мин. международни за 17лв. Но и сегашната тарифа ме устройва, въпреки малкото минути за международни. :)
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Разбира се , че 1000мб е смешно малко - досега сме имали 50-250мб.
Нали трябва да теглите от торентите , филми Блурей рип по 32гб , на телефоните си подържащи до 32гб сд карта.
Може би , аз съм частен случай, защото 90% от времето съм или в офиса или вкъщи на уайърлес, и ми стигат в момента 250мб (промоционален S пакет на Вива фрее) за останалото време докато се прибирам.
Нали трябва да теглите от торентите , филми Блурей рип по 32гб , на телефоните си подържащи до 32гб сд карта.
Може би , аз съм частен случай, защото 90% от времето съм или в офиса или вкъщи на уайърлес, и ми стигат в момента 250мб (промоционален S пакет на Вива фрее) за останалото време докато се прибирам.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Между другото вече мога да спомена за една изключително грозна .. направо отвратителна практика, на която са обучени служителите в офисите на Мтел.
Преди месец два ми направи впечатление, че като се подписват клиентите върху хартиения договор, той умишлено се поставя върху таблета, където подписа остава и в компютъра на служителя. Явно много хора са отказвали подпис другаде освен върху хартиен носител и по описания горе метод никой не "захапва" какво става, а и служителя не си прави устата да обяснява..
Поради това, че ми объркаха новите договори, забелязах тази практика в няколко офиса на Мтел, което ме навежда на мисълта, че е национална практика. Даже един клиент си имаше химикал и го извади да се подписва с него, та 10 минути сътрудника на МТел го убеждаваше да се подпише с МТел химикала .. и в крайна сметка пак не му каза каква е целта на занятието.
Не виждам нищо лошо да се обяснява на хората къде и поради каква причина да се подпишат. Сега маса народ съм сигурен, че не знае, че освен на хартиен носител, Мтел му имат подписа с всички извивки и т.н. в компютърния си софтуер.
При Вива знам пък, че изобщо не ти дават право на избор и си задължен да се подпишеш чрез таблета, поне последните 6 месеца мои познати ми споделиха това.
Теленор .. там само последните 2 месеца има хора, които да подписват и все още не съм наясно дали имат практиката на Вива и Мтел.
Преди месец два ми направи впечатление, че като се подписват клиентите върху хартиения договор, той умишлено се поставя върху таблета, където подписа остава и в компютъра на служителя. Явно много хора са отказвали подпис другаде освен върху хартиен носител и по описания горе метод никой не "захапва" какво става, а и служителя не си прави устата да обяснява..
Поради това, че ми объркаха новите договори, забелязах тази практика в няколко офиса на Мтел, което ме навежда на мисълта, че е национална практика. Даже един клиент си имаше химикал и го извади да се подписва с него, та 10 минути сътрудника на МТел го убеждаваше да се подпише с МТел химикала .. и в крайна сметка пак не му каза каква е целта на занятието.
Не виждам нищо лошо да се обяснява на хората къде и поради каква причина да се подпишат. Сега маса народ съм сигурен, че не знае, че освен на хартиен носител, Мтел му имат подписа с всички извивки и т.н. в компютърния си софтуер.
При Вива знам пък, че изобщо не ти дават право на избор и си задължен да се подпишеш чрез таблета, поне последните 6 месеца мои познати ми споделиха това.
Теленор .. там само последните 2 месеца има хора, които да подписват и все още не съм наясно дали имат практиката на Вива и Мтел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]Между другото вече мога да спомена за една изключително грозна .. направо отвратителна практика, на която са обучени служителите в офисите на Мтел. [/Quote]
Така е от поне 2-3 години в Мтел. Явно наистина сте в "час" в този форум. Какво пък нищо ново под слънцето. :D
Така е от поне 2-3 години в Мтел. Явно наистина сте в "час" в този форум. Какво пък нищо ново под слънцето. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Аз пък искам план от 300 до 500 мин. и от 500 до 1000мб на макс за 10 лв. Напълно ще ме устройва. Рядко изговарям повече от 300 мин. Само когато съм в движение използвам мобилен нет. Навсякъде имам wifi. Точно заради тези промоции падна скоростта. Гледат се по 20-30 клипа в ютуб на телефона и край на бързите и рев после защо не стигали мбтите и как 5G са нищо и т.н. Пък лично мое мнение е, че само луд човек може да изговори повече от 1000 мин. ако няма някакъв бизнес или нещо такова.