Великденски промоции
Великденски промоции
Днес ми казаха вивата ще пусне за великден 1000мин и 2гб нет-дали ще го направят много народ подписват вече с мтел.Офисите на вива и мтел са празни, защото клиентите не щат вива заради многогодишните им фрази само за нова карта само, а при мтел е празно, защото всички преподписват само през интернет.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Re: Великденски промоции
Ми те сега имат 1000 мин. и 4000 Mb нет... На каква такса?
забравил съм цената
1000мин + 2гб нет за 10лв
затова спрях прегвърлянето на моите две карти към мтел и теленор втория щял по-евтини телефони да пусне
1000мин + 2гб нет за 10лв
затова спрях прегвърлянето на моите две карти към мтел и теленор втория щял по-евтини телефони да пусне
Самозабравиха се, нямат спирка, ако това се окаже вярно :D Пренесе ли се битката в 10 левовите планове, не ми се мисли направо...(woo)(woo)
Re: Re: Великденски промоции
За 10 лв такса, никой няма да даде евтини телефони
Re: Re: Re: Великденски промоции
прав си флагманите са за по-скъпите програми, но колко си купуват телефони?Досега купих нокиа 630,нокиа 535 и алкател 2012 все с чужди договори на колеги.Хората не си сменят , като нас телефоните си.Нокиите ги шътнах вече.Чакам нокиа 640 или 640хл.Хубави са.
Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
[Quote]Вивата ще пусне за великден 1000мин и 2гб нет за 10 лв.[/Quote]
Това ако стане, не знам вече какво да кажа :) А откъде е информацията, доколко е достоверна?
Това ако стане, не знам вече какво да кажа :) А откъде е информацията, доколко е достоверна?
Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
познат отишъл да преподпише договор на 14.90.Служителката негова позната го отказала и споменала за тази великденска оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Великденски промоции
Малко е рано според мен, до Великден има над 3 седмици. Вива вече да са решили за новите промоции, че и служителите по магазините да знаят? Не знам, дано да стане. Конкуренцията е добро нещо за потребителите!