Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
[Quote]Моля за мнение от потребители на Мтел ...[/Quote]
Ползвам нет и от Мтел и от Виваком в София. От около месец имам проблеми с нета на Виваком. По няколко пъти на вечер ми дропва. За по-малко от минута наистина, но е дразнещо. С нета на Мтел нямам такива проблеми. От лятото не съм бил в провинцията. Тогава нета на Виваком по малките населени места беше забележимо по-добър.
Ползвам нет и от Мтел и от Виваком в София. От около месец имам проблеми с нета на Виваком. По няколко пъти на вечер ми дропва. За по-малко от минута наистина, но е дразнещо. С нета на Мтел нямам такива проблеми. От лятото не съм бил в провинцията. Тогава нета на Виваком по малките населени места беше забележимо по-добър.
Re: Re: Re: Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
И,азискам смси,но се надявах ги има към плана 1000мин и 2000мб на който съм сега!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
Добре,ама таксите за тези пакети за приемливи,но но не ги виждам на сайта,освен в условията на промоциата,предлагат ли се официално и за други тарифи и стари абонати?Говоря за +750 мин,+1500 и т.н
Аз лично от Мтел не съм доволна. Най добре вземи прима и тествай.
До март, април тази година мрежата на Мтел си беше добре. От тогава върви от зле на по-зле. Нета е ужас, в по-малките населени места почти няма. Лятото бях един месец във Варна (квартала над стадион Варна), имах проблеми с мрежата (търсят ме, а дава тел е изключен). Пускал съм поне 15 жалби към Мтел, отговора им е: "Да имаме проблеми с мрежата, скоро ще ги отстраним", " Ами ние нямаме въобще оборудване в това село (Дорково - 3000жители), каквото хванете от съседните това е", "ми много абонати имаме и ни претоварват мрежата, в час пик е така(за района на народно събрание)" и др. абсурдни. Напускал съм жалби към КРС и КЗП и сега чакам да ме освободят от мтелското робство.
Re: Re: Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
може да си лафиш през ГСМ-а а
домашния може да го бутнеш на 1,80 такса с 60 мин само вива фикс и
само да го имаш за отстъпка в комбинацията
домашния може да го бутнеш на 1,80 такса с 60 мин само вива фикс и
само да го имаш за отстъпка в комбинацията
Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
Само да отбележа, чв 2 пъти минутите и 3 пъти данните определено не правят "5 пъти повече" - или Вива не могат да смятат, или разчитат хората да не могат да смятат...
Re: Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
Преди обяд минах в офис на Вивател за информация. Интернета с USB модем или "бисквитка" е на далавера чак на тарифата за 16лв и 4ГБи. Всичко надолу е куцо, например 700MB за 7лв !?!?
Re: Re: Re: Вива дава два пъти повече войс и три пъти повече нет
Този за 20лв е доста апетитен с 28ГБ, особено в комбинация за 16. (whistle)