Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от Воден-дух » 01 окт 2016, 09:56

Вероятно след десети октомври, в каталога няма да го има - засега ще се предлага като индивидуална оферта само за лоялни клиенти при преподписване на "скрития" Смарт Л - 900 лева седмицата, 1 100 лева - седем плюс. Очаква се скоро Виваком да подпишат официален договор с Епъл като Теленор и тогава ще се предлага за всички клиенти телефона. Аз затова и изчаквам декември - да видим Ментел дали няма да сервират някоя приятна изненада и без неустойки да може да си пренеса номера при тях или в Теленор, там за малко повече пари получавам неограничени смс-и в Теленор, минути за чужбина и в роуминг и безплатен НВО Гоу пакет...

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от Ванката » 01 окт 2016, 10:10

Нали при Мтел важеше това за трите такси неустойка? Плюс отстъпките, което е много прецакващо де...:D

Имай впредвид, че при Теленор няма три такси неустойки иначе мрежата им е отлична. Оферта е да се прехвърлиш при тях, ако трябва да избираш.

Иначе по темата ти, дано не вкарват само базовия вариант на айфона, а и тези с повече памет занапред. След две години може от тях да си взема един плюс 256гб.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Мнение от kan4oto72 » 01 окт 2016, 10:33

Ами има един слух , че прослувутия SMART XL
за коледа ще бъде 25 кинта . При преподписване !
Но до коледа има поне още 3 месеца !
тогава ще имам 3 карти за преподписване към Виваком
Казаха ми , че ще ми направят индивидуална оферта - по споразумение !(whistle)

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от Воден-дух » 01 окт 2016, 10:36

Това за трите такси неустойка е пълна заблуда - аз съм на промоционалния Нет енд кол от 100 на 30 лева месечна такса, ако прекратя предсрочно трябва да платя три такси от по 100 лева (неустойката се изчислява върху основната цена на таксата, а не върху промоционалналната), плюс разликата от 30 до 100 лева за целия срок на договора, плюс субсидията за закупения тогава телефон към момента НА ЗАКУПУВАНЕ на телефона (НТС М Осем), която нямам представа каква е - цената с договор беше 780 лева януари 2015 г., може субсидията да я смятат още също толкова пари :-) И тогава, и сега слабо ме вълнува неустойката за предсрочно прекратяване - сключвам договор за най-изгодните към момента условия (и сега съм доволен от сегашния си договор - за мен 2 000 минути са си на практика неограничени, от 10-те гигабайта интернет на бърза скорост повече от шест не съм изразходвал - и то ги изразходва основно малката когато сме на почивка и по време на път, когато няма уай-фай), изтича договора - ако предложат нещо изгодно преподписвам за още две години, ако не - има още два ко-оператора, ако и те се заинатят - има боб без такса, предплатени карти и т.н., докато излезе нещо изгодно със срочен договор :-)

Воден-дух

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от Воден-дух » 01 окт 2016, 10:41

Ще има нови планове при Вива и Теленор в края на годината (на принципа "Пременил се Илия, огледал се - пак в тия", т.е. - с нови имена и някоя друга нова екстра), за Ментел не знам, но нищо чудно и те да реагират, ако не искат да останат само с корпоративните клиенти шапкари и чантаджии :-)

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от ID™ Xenium » 01 окт 2016, 11:02

[Quote]Ако супербърз оптичен интернет, над 200 канала, неограничен безплатен мобилен интернет, безплатно включване на втори телевизор и безплатен рутер за 24, 80 лева месечно[/Quote]
Аз не видях такава оферта. Друга подобна , която се доближава до нея е за 27.80 лв./мес., но 130+ канала.

Договорът ми изтече преди 5-6 мес. и се оглеждам за тарифа с повече минути, на ниска цена /
за сметка на мобилния инет, който не ми е нужен/ независимо при кой оператор..

aladin
Регистриран: 09 юли 2005, 15:48

Мнение от aladin » 01 окт 2016, 11:34

В общи линии вивакома само хвърлят прах в очите. Ще минаваме на теленор

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от KuKeR » 01 окт 2016, 12:11

[Quote]Отново Виваком избиват рибата - търсете от утре октомврийската брошура, Коледа тази година започва от октомври! Още повече 4 джи покритие, планове с мноооооого повече нет, Айфон 7 на най-добра цена в България..[/Quote]
Просто не знам кой ги пуска тия партенки за по-добри планове и най-вече за Айфон7 - нищо такова не се предлага в каталога им за месец октомври. (no)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от velnsl » 01 окт 2016, 12:30

[Quote]Просто не знам кой ги пуска тия партенки за по-добри планове[/Quote]
Вивакомски тролове.
Тая тема същата като за рожденият ден на Виваком - суперпланове без линкове. Онази поне не просъществува 24 часа, за това и не виждам тази да не се изтрие.
Нека автора даде линк вече сме Октомври.

Няма начин скритият план да е по-скапан от "нескрития".

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!

Мнение от wer_aac » 01 окт 2016, 13:07

[Quote]тново Виваком избиват рибата - търсете от утре октомврийската брошура, Коледа тази година започва от октомври! Още повече 4 джи покритие, планове с мноооооого повече нет, Айфон 7 на най-добра цена в България, и.... троен пакет (оптичен интернет, телевизия и мобилна телефония и интернет).[/Quote]
От цялото нещо излезе само едно голямо лайно.

Отговори