Мда, Вива губят по този начин. Явно имат грешна стратегия по този въпрос.
Друго нещо което ме издразни е обявените в сайта им 2% отстъпка във фактурата, ако се откажа от хартията. Аз от години получавам по мейла фактурата си, и оня ден се обадих да питам как да получа обявените 2% и ми казаха, че това важало само за първите 6 месеца, с други думи вече съм я имал таз великата отстъпка. Никъде в сайта им не пише, че има срок за отстъпката!
Вива прекратяване на договор при промо!
Re: Вива прекратяване на договор при промо!
Колега има начини да се откажеш без да плащаш оставащите такси но ще си скъсаш нервите, щом си решил минавай на М-тел няма да сбъркаш но да знаеш че ако там решиш да се откажеш се плащат оставащите такси по 99.90 за всеки оставащ месец (таксата без отстъпката). Чети внимателно договора преди да подпишеш, новите договори имат силата на запис на заповед !!!
Любопитно ми е само едно как може да има още хора желаещи да се обвържат с БТК(Виваком) предвид отрицателната история на компанията с годините. Тази компания бива мразена от поколения, затова делата които завеждат срещу длъжниците падат. Няма съдия който да не си е патил за някаква услуга от тях и да отсъди в тяхна полза. Иначе казано създали са си врагове навсякъде.
Любопитно ми е само едно как може да има още хора желаещи да се обвържат с БТК(Виваком) предвид отрицателната история на компанията с годините. Тази компания бива мразена от поколения, затова делата които завеждат срещу длъжниците падат. Няма съдия който да не си е патил за някаква услуга от тях и да отсъди в тяхна полза. Иначе казано създали са си врагове навсякъде.
Re: Re: Вива прекратяване на договор при промо!
Аз не смятам да се отказвам от мтел.За тези пари неограничени разговори, но темата беше как и защо вивата губят клиенти.
Re: Re: Re: Вива прекратяване на договор при промо!
Виваком още с вестването си почнаха с мръснитеси номера. Аз съм ги хващал в доказуема, постна лъжа в продължение на една година, накрая ми писна и не им платих последните два месеца. Тия са черната овца на всички мобилни и световни оператори.
Re: Re: Re: Re: Вива прекратяване на договор при промо!
Аз не съм имал проблем до сега.