Вива тотално го удариха перз просото
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Вива тотално го удариха перз просото
[Quote]Добре де, кой идиот ми изтри поста, в който бях сложил разпечатли от месечните извлечения???[/Quote]
Предполагам,че е същия,който е наложил бан на "колегата" Асан!
Имаме си полтъргайст модератор или си имаме лъжци във форума.Който ме познава,ще си отговори сам... Почнали сте една гнусна атака,но ако продължавате в същия дух ще получите наистина това, от което се оплаквате! Лошото във вашия случай е,че аз мога да докажа твърденията си!
И пак ще цитирам поредния "честен" човек тук:
[i]ЖАЛКИ СТЕ![/i]
Предполагам,че е същия,който е наложил бан на "колегата" Асан!
Имаме си полтъргайст модератор или си имаме лъжци във форума.Който ме познава,ще си отговори сам... Почнали сте една гнусна атака,но ако продължавате в същия дух ще получите наистина това, от което се оплаквате! Лошото във вашия случай е,че аз мога да докажа твърденията си!
И пак ще цитирам поредния "честен" човек тук:
[i]ЖАЛКИ СТЕ![/i]
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Те тука повечето не са фенове, а са служебно тук. Горките не могат да си извоюват пазарния дял и тръгват да пишат по форуми. Спайди, като модератор не ти отива да си така привързан към Виваком. От далеч си личи, че си техен служител.
[Quote]Горките не могат да си извоюват пазарния дял и тръгват да пишат по форуми[/Quote]:D:D
Ами няма нужда да го извоюват,то ментел както върви......:P а злобул спи.....:D
Ами няма нужда да го извоюват,то ментел както върви......:P а злобул спи.....:D
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Аз ли си измислям и съм "ЖАЛЪК"?
Това нормално поведение ли е на модератор?
Това нормално поведение ли е на модератор?
-
Той мрази М-Тел и всяка лоша дума за Виваком ще бъде или цензурирана, или ще ни обвини в някоя лъжа.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Разбирам, аз в поста си пиша накрая и правя едно СРАВНЕНИЕ, защото операторите са много умни като трябва да връщат пари.
Виваком се циганят, правят номера и искат писмо да си имал.
Глобул не връщат на ръка, само по банков път.
Мтел връщат, но трябва първо да им откриеш грешката. И така :Д
Виваком се циганят, правят номера и искат писмо да си имал.
Глобул не връщат на ръка, само по банков път.
Мтел връщат, но трябва първо да им откриеш грешката. И така :Д
Май никой не разбра какво написа спайдърмена : ) Тук има един голям лъжец,жалък лъжец,който е писал преди спайдърмена,нека всеки се досети кой е този жалък човек.
Разбирам,че някой имат желание да плюят по Виваком,но го правете под подходящото аргументирано с реални факти заглавие.
Разбирам,че някой имат желание да плюят по Виваком,но го правете под подходящото аргументирано с реални факти заглавие.
-
Тъкмо се замислях да си взема едно Вива фрий за известно време, но като чувам какви ли не страховити неща за тях вече се отказах почти.
Един приятел, който е абонат на Вива, каза, че този месец му е преподписан договора автоматично!!!!! Това означава, че и при Виваком автоматичното преподписване важи само за нови абонати!!ЖАЛКИ СА ВИВАКОМ СЪС СВОИТЕ PR АКЦИИ!!!
Един приятел, който е абонат на Вива, каза, че този месец му е преподписан договора автоматично!!!!! Това означава, че и при Виваком автоматичното преподписване важи само за нови абонати!!ЖАЛКИ СА ВИВАКОМ СЪС СВОИТЕ PR АКЦИИ!!!
това с автоматичното преподписване е вярно.имам приятел,който каза че е ходил до офси на вивацом и са му казали,че договорът му е преподписан автоматично и сега две години не може да се махне от скапаните мизерници.(no) това е най-кофти оператора,недейте да имате вземане давне с него.аз съм на М-тел и са много коректни,не са ме излъгали с нито една сметка и услугите им са перфектни (yes)
НЕ СТАВАЙТЕ АБОНАТИ НА ВИВАЦОМ да не патите като моя приятел и като автора на темата!!!
не съм служител на никой от операторите,отдавна чета форума,но не се бях регистрирал до сега,защото не исках да се ядосвам с глупости,но вивацом служителите ме предизвикаха.и не знам какъв модератор може да бъде този агент на вивацом!!!тук админи няма ли или вивацом си плащат да не ги закачат?(angry)
НЕ СТАВАЙТЕ АБОНАТИ НА ВИВАЦОМ да не патите като моя приятел и като автора на темата!!!
не съм служител на никой от операторите,отдавна чета форума,но не се бях регистрирал до сега,защото не исках да се ядосвам с глупости,но вивацом служителите ме предизвикаха.и не знам какъв модератор може да бъде този агент на вивацом!!!тук админи няма ли или вивацом си плащат да не ги закачат?(angry)
-
Това е първата тема за Вива, която не е с затихваща функция. Има модератори, които умишлено цензурират мнения. Абе Виваком успяват благодарение на недостатъците на другите два. Те(Виваком) трошат маса пари за писане във форумите.