Вива тотално го удариха перз просото

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: Вива тотално го удариха перз просото

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 апр 2012, 12:53

[Quote]Добре де, кой идиот ми изтри поста, в който бях сложил разпечатли от месечните извлечения???[/Quote]
Предполагам,че е същия,който е наложил бан на "колегата" Асан!
Имаме си полтъргайст модератор или си имаме лъжци във форума.Който ме познава,ще си отговори сам... Почнали сте една гнусна атака,но ако продължавате в същия дух ще получите наистина това, от което се оплаквате! Лошото във вашия случай е,че аз мога да докажа твърденията си!

И пак ще цитирам поредния "честен" човек тук:
[i]ЖАЛКИ СТЕ![/i]

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 14 апр 2012, 12:58

Те тука повечето не са фенове, а са служебно тук. Горките не могат да си извоюват пазарния дял и тръгват да пишат по форуми. Спайди, като модератор не ти отива да си така привързан към Виваком. От далеч си личи, че си техен служител.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 14 апр 2012, 13:04

[Quote]Горките не могат да си извоюват пазарния дял и тръгват да пишат по форуми[/Quote]:D:D
Ами няма нужда да го извоюват,то ментел както върви......:P а злобул спи.....:D

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 14 апр 2012, 13:38

Аз ли си измислям и съм "ЖАЛЪК"?

Това нормално поведение ли е на модератор?

Обективният

Мнение от Обективният » 14 апр 2012, 13:51

Той мрази М-Тел и всяка лоша дума за Виваком ще бъде или цензурирана, или ще ни обвини в някоя лъжа.

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 14 апр 2012, 13:53

Разбирам, аз в поста си пиша накрая и правя едно СРАВНЕНИЕ, защото операторите са много умни като трябва да връщат пари.

Виваком се циганят, правят номера и искат писмо да си имал.
Глобул не връщат на ръка, само по банков път.
Мтел връщат, но трябва първо да им откриеш грешката. И така :Д

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 14 апр 2012, 14:06

Май никой не разбра какво написа спайдърмена : ) Тук има един голям лъжец,жалък лъжец,който е писал преди спайдърмена,нека всеки се досети кой е този жалък човек.
Разбирам,че някой имат желание да плюят по Виваком,но го правете под подходящото аргументирано с реални факти заглавие.

Обективният

Мнение от Обективният » 14 апр 2012, 14:06

Тъкмо се замислях да си взема едно Вива фрий за известно време, но като чувам какви ли не страховити неща за тях вече се отказах почти.

Един приятел, който е абонат на Вива, каза, че този месец му е преподписан договора автоматично!!!!! Това означава, че и при Виваком автоматичното преподписване важи само за нови абонати!!ЖАЛКИ СА ВИВАКОМ СЪС СВОИТЕ PR АКЦИИ!!!

Истината
Регистриран: 14 апр 2012, 14:19

Мнение от Истината » 14 апр 2012, 14:42

това с автоматичното преподписване е вярно.имам приятел,който каза че е ходил до офси на вивацом и са му казали,че договорът му е преподписан автоматично и сега две години не може да се махне от скапаните мизерници.(no) това е най-кофти оператора,недейте да имате вземане давне с него.аз съм на М-тел и са много коректни,не са ме излъгали с нито една сметка и услугите им са перфектни (yes)
НЕ СТАВАЙТЕ АБОНАТИ НА ВИВАЦОМ да не патите като моя приятел и като автора на темата!!!

не съм служител на никой от операторите,отдавна чета форума,но не се бях регистрирал до сега,защото не исках да се ядосвам с глупости,но вивацом служителите ме предизвикаха.и не знам какъв модератор може да бъде този агент на вивацом!!!тук админи няма ли или вивацом си плащат да не ги закачат?(angry)

Обективният

Мнение от Обективният » 14 апр 2012, 15:11

Това е първата тема за Вива, която не е с затихваща функция. Има модератори, които умишлено цензурират мнения. Абе Виваком успяват благодарение на недостатъците на другите два. Те(Виваком) трошат маса пари за писане във форумите.

Отговори