VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от tzincbg » 07 сеп 2017, 17:55

Хубаво, ама ако са пенсионирали браво?

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от Мilen » 07 сеп 2017, 18:00

Продава се и в момента! Промоцията е удължена до края на септември. След това до края на годината, както става всеки път. Ако/когато го спрат от продажба, ще се гледа кое е най-изгодното в следващия момент. ЗАСЕГА Браво е най-изгодно, поне за интернет.

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 07 сеп 2017, 22:16

Е да ама, според теб трябва да сменям номера всеки месец и нямам национални минути. Кофти план. Искам 1гб нет и 200-300 Мин към всички на поносима цена(под 12-13 лв).

П.п. Браво плюс май е най-добре. Слагаш 15 лв., вземат 5 и получаваш 3000 мб и 300 Мин към всички за 20 дена. След 20 дена, 6 лв-срока се удължава с 20 дена и получаваш 100 Мин и 500 много. Супер е за жена ми, която не го ползва много. За 3 месеца ще дам 27 лв. Идеално.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от Мilen » 08 сеп 2017, 02:22

Прав си, ако ще се ползва като основна карта за разговори и нет, Браво плюс е по добър. Аз понеже имам основна карта на договор с неограничени разговори, използвам Браво- 6 лв., само за да си допълвам нета на максимална скорост. Пакетите на Вива с нет след изчерпване на включените МБ са неадекватни, вероятно отпреди 5 години. Затова взимам по две карти всеки месец, изразходвам 4-те ГБ и хвърлям в кофата.

За Коледа, ако не пуснат адекватни планове с много нет операторите, вероятно ще си взема карта на боб, да си допълвам нета. 1000 МБ за 1 лв. на ден е справедлива цена. Виваком имат доста по-добра мрежа, но много се стискат с ГБ-те. Да не говорим какви оферти има в други европейски страни, дори и в съседна Румъния. Пак сме на опашката в Европа...

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от Мilen » 08 сеп 2017, 02:58

Докато разглеждах сайт на Вива за да се запозная с новите добавки за зареждане на предплатени карти, установих че нарочно са скрили най-хубавата добавка от всички! 1000 мин. към Вива, 100 национални мин. и 1500 МБ нет за 10 лв. с валидност 25 дни! За съжаление в пдф файла няма смс код за активация, така че най-вероятно някой идиот е решил да я спре, да не се прецака оператора, ако предложи малко по-добри условия на клиентите си!! (no)

Нямам думи просто. Егати падението. Ето линк към пдф файла:http://www.vivacom.bg/bg/files/7539-oficialni-pravila-na-promocija-bonusi-kym-dopylnitelni-paketi-za-predplateni-tarifi.pdf За всеки случай прикачвам и скрииншот, ако утре решат да го изтрият от сайта.

Някой потребител на предплатена карта може да пробва да звънне на 123 и да поиска активация на този пакет. Все пак е включен в официалните правила на промоцията! На сайта на Вива обаче липсва: http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/dopylnitelni-paketi

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от tzincbg » 08 сеп 2017, 05:17

Следвайки логиката на сайта би трябвало да се праща смс [b]M4[/b] за talk special. Някой, ба когото скоро му изтича бонуса, може да пробва.

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 08 сеп 2017, 07:35

Тази промоция е до края на ноември май. И как я активираш не пише. Наистина дано предложат нещо декември. Тогава ми изтичат договорите. Моят и на жена ми, основни карти. Тя говори по-малко и малко нет ползва. Аз искам повече нет и не много минути. Не ме устройват 24 лв за 3000 мб или 6000 както е сега.

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от tzincbg » 08 сеп 2017, 08:45

То уж до ноември, но вивата ги удължават обикновено(като бравото - доста пъти).

Sheisse
Регистриран: 30 авг 2017, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от Sheisse » 08 сеп 2017, 09:00

Пичове, наистина е приятно тук да споделяме полезна информация и всеки да направи правилния избор за себе си, но има няколко човека, които направо са ми смешни. Вместо всеки ден да ходят до бюрото по труда и да питат за свободни позиции, те киснат тук и търсят на евтиното още по-евтиното.

Сменяне на карти/номера всеки месец, комбиниране на ВОИП услуги със съмнително качество с втора карта на друг оператор, това наистина ли си заслужава? Не разполагам в вашите пари, нито съм ваш финансов адвайзър, но, пичове, кефът цена няма! Преди време, когато даваха минути в мрежата на оператора - ок, доста хора бяха с повече от един телефон, но сега за 10-15-20лв. може да си вземеш неограничени минути и много интернет.

Вместо да се занимавате с цепене на стотинката на две, излезте малко да се разходите, пийте по едно за здраве или търсете си работа. За последното и аз бих могъл да ви съдействам, стига да сте сериозни и да искате заплата 2000+ лв.

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от tzincbg » 08 сеп 2017, 09:15

Пич, ние работа си имаме. Обаче да подпиша на оператора и той да реши този месец 15,20 или 100 лв да ми е сметката няма да стане. Въпрос на принципи.

Отговори