VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Sheisse
Регистриран: 30 авг 2017, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от Sheisse » 08 сеп 2017, 09:29

Как така операторът решава дали този месещ трябва да платиш 15 или 100 лв, би ли обяснил? Откакто пуснаха хубави планове с минути и интернет, не съм платил нито една стотинка повече от таксата.

Преди време в този форум и аз твърдях, че няма нищо по-хубаво от преплатените, а Бонуси без край е най-добрата тарифа, не разбирах предимствата на абонамента, които обясняваха Ванката и другите съфорумци, но след това прогледнах.

ПС: Борисов, успокой топката. Не е здравословно.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от zaboraboy » 08 сеп 2017, 10:06

*Допълнителните пакети могат да се активират за всички клиенти на предплатени карти с изключение на следните предплатени тарифи:
VIVA International 6
VIVA International 20
VIVA International 50
Easy Traffic

Да ама НЕ,имам една много стара предплатена,не знам каква точно,беше някаква с ниски цени за разговори в мрежата май,за нея не става,пише ми УСЛУГАТА Е ВРЕМЕННО НЕДОСТЪПНА.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от Мilen » 08 сеп 2017, 15:07

Както и преполагах, днес Виваком са изтрили от пдф файла със официалните правила на промоцията добавката + Talk Special: http://www.vivacom.bg/bg/files/7539-oficialni-pravila-na-promocija-bonusi-kym-dopylnitelni-paketi-za-predplateni-tarifi.pdf Очевидно форума се чете от служители на всички оператори!
Абсолютно нещастна и мизерна работа! Тотално ме отвратиха! Слагам отново скрииншот, за да видят всички какви мизерници са мениджърите във Виваком!

mendersant
Регистриран: 10 авг 2016, 17:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VivaBonus - бонуси при всяко презареждане без удържане на такса

Мнение от mendersant » 08 сеп 2017, 16:13

Браво, получи ли си вече бонуса от Мтел?

Отговори