Vivacom HD Voice
Re: Vivacom HD Voice
Нищо не се изписва. Ако на двете устройства с ана 3g и двете поддръжат amr-wb и ако им е разрешено ползването на кодека ще се усети. Качеството е подобно на whatsapp/fb/viber и др voip.
Има обективни причини поради, които не се пуска за всички устройства. Трябва да се обърнете към оператора си за повече инфо.
Има обективни причини поради, които не се пуска за всички устройства. Трябва да се обърнете към оператора си за повече инфо.
Re: Re: Vivacom HD Voice
На Samsung устройство може да се види през Service Mode какъв е кодека по време на обаждане.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivacom HD Voice
Явно никога не си използвал Nokia 1100.Качеството на разговорите с нея е в пъти по добро от сегашните устройства. Наскоро ползвах една "слушалка" на Nokia и си спомних за кристалния звук от обикновените Нокии.
Колеги, този HD Voice май не работи, когато абонатите са на различни оператори. Аз съм на Мтел и тази вечер, говорих с абонат на Vivacom, не се чуваше ясно, явно не сработва когато не са от един и същ оператор?
iPhone 6S Plus поддържа ли hd voice? И как да разбера, че го поддържа?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Е как няма да поддържа? Разбира се, че поддържа.
@tokamak за да може да провеждаш обаждания от Виваком към Мтел с HD Voice, трябва двата оператора да се договорят.
@tokamak за да може да провеждаш обаждания от Виваком към Мтел с HD Voice, трябва двата оператора да се договорят.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Тука има някакъв списък с поддържащи телефони:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smartphones_with_HD_Voice_support#Apple
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smartphones_with_HD_Voice_support#Apple
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
А някой реално усетил ли е подобрение в качеството?
Да бе наистина някой провел ли е поне един разговор с по-добро качество?
Аз лично не намирам разлика. Имам карта и на Мтел, там разликата се усеща веднага.
Аз лично не намирам разлика. Имам карта и на Мтел, там разликата се усеща веднага.
Re: Re: Re: Vivacom HD Voice
При мен също няма HD Voice. Пробвам с Galaxy A5 и Xperia Z2. Преди бях на Mtel и знам каква е разликата.