Vivacom къса с Global Net Solutions
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Vivacom къса с Global Net Solutions
Vivacom прекрати търговските си отношения с дистрибуторската верига Global Net Solutions от 1 ноември, съобщават от телекома. Като причина се посочва оптимизирането на търговската мрежа на оператора, който през миналата година изкупи веригата магазини 2be за 11.7 млн. лв.
От телекома обявиха, че не планират да прекратяват взаимоотношенията си другия си партньор - Jeff, който разполага с над 60 магазина в България. Веригата работи само с Vivacom от мобилните оператори у нас.
http://www.pari.bg/a/2009/11/01/Vivacom_otrjaza_Global_Net
От телекома обявиха, че не планират да прекратяват взаимоотношенията си другия си партньор - Jeff, който разполага с над 60 магазина в България. Веригата работи само с Vivacom от мобилните оператори у нас.
http://www.pari.bg/a/2009/11/01/Vivacom_otrjaza_Global_Net
Re: Vivacom къса с Global Net Solutions
Нищо де, те до 3 дни ще сключат договор с Мтел. Практиката показва, че който и да бъде изгонен от Вива/Глобул до броени дни сключва договор с Мтел. Те не подбират много, много.
[Quote]не планират да прекратяват взаимоотношенията си другия си партньор[/Quote]
И тия ще ги отсвирят или ще ги купят. Многото партньори имаха значение преди, когато операторите нямаха достатъчно собствени магазини.
И тия ще ги отсвирят или ще ги купят. Многото партньори имаха значение преди, когато операторите нямаха достатъчно собствени магазини.
Ако не се лъжа Глобул Нет Салюшънс работят с Глобул/Вивател. :) вече явно само с Глобул...ама то една работа....:)
Тенденцията е...
Глобул + Германос
Вивател + 2би
Мтел + Хенди
Скоро на пазара само това ще остане от дилърските магазини :)
Тенденцията е...
Глобул + Германос
Вивател + 2би
Мтел + Хенди
Скоро на пазара само това ще остане от дилърските магазини :)
правилно си го забелязал :)) а ще дойде и момент когато магазините ще са си изцяло на операторите.. както стана с 2би
Амииии с Германос това няма да стане с 99% сигурност. При Хенди мисля също.
[Quote]При Хенди мисля също.[/Quote]
Това зависи само от Мтел. В настоящия момент самостоятелните магазини са обречени. Остана ли някоя верига която да предлага услуги на повече от един оператор? Германос още ли предлага ADSL?
Това зависи само от Мтел. В настоящия момент самостоятелните магазини са обречени. Остана ли някоя верига която да предлага услуги на повече от един оператор? Германос още ли предлага ADSL?
[Quote]Германос като търговска марка ще остане[/Quote]
Е-е така съм съгласен:).
[Quote]няма да е като 2би. [/Quote]
Тубите вече са история, БТК разпродава магазините им.
Е-е така съм съгласен:).
[Quote]няма да е като 2би. [/Quote]
Тубите вече са история, БТК разпродава магазините им.
аз не съм видял да ги е разпродала а ги ребрандира просто .. и са виваком..
[Quote]аз не съм видял[/Quote]
Ботевград, магазина на 2be е вече на Джеф.
[Quote]а ги ребрандира просто[/Quote]
Това с ребрабдирането и провалилите се марки е друга тема :P
Ботевград, магазина на 2be е вече на Джеф.
[Quote]а ги ребрандира просто[/Quote]
Това с ребрабдирането и провалилите се марки е друга тема :P