VIVACOM компенсира потребителите с една седмица безплатен интернет и

askon
Регистриран: 10 фев 2007, 17:32

Re: VIVACOM компенсира потребителите с една седмица безплатен интернет

Мнение от askon » 08 фев 2012, 00:45

Похвална е инициативата за компенсация,но защо ли ми се струва малко йезуитска компенсация - ще бъде компенсиран само този който пусне заявка за проблема който са има ли.Компанията след като афишира за новаторство в България за такъв род компенсация не трябва ли да стигне до край - да компенсира всеки един абонат който има такива включени услуги които са били повредени.Това съобщение което е излязло на сайта им едва ли ще бъде прочетено от всички и тогава какво става - виждате ли НИЕ компенсираме хората за този проблем(но не всички ) .Все пак не е коректно,като си се хванал на хорото,играй го до край.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 фев 2012, 00:53

Тя и подобните се изказват само в теми свързани с мобилтел, другите не плащат, че да се хаби да пише. :D

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 08 фев 2012, 08:04

Любимото ми - в тема на Виваком пак да наплюем Мтел. Кафето е по-готино като чета такива теми..

..Да видим..- компенсацията на Виваком..Ако добавя "хаха!" с удебелен и подчертан шрифт, може би ще е по-точно ?

Защото е смешно!

Защо е нужна каквато и да е била заявка :? Дори дете би разбрало, че това се прави с идеята не всички да получат няколко левчета компенсация, едни защото не са прочели други защото не им се занимава, трети защото не ползват точно тия услуги.. Да не говорим, че даже не става дума за "левчета". Че и за стотинки.

Ами всички, които даже не са разбрали, че имат проблем, тъй като за тях това е ежедневие и са свикнали, но просто нямат избор :?

..Да отбележим какви компенсации Мтел даде на ВСЕКИ при проблеми, засягащи далеч по-малко хора и институции от сорта на Държава, Банка и 80% от всички, ползващи интернет и домашен телефон в Бг: 5% отстъпка при плащане повече от осем месеца, благодарение на което на мен мобилния интернет ми излезна безплатен за този срок. ...А, да бе - и фиксиран интернет и телевизия където имат покритие напълно безплатно за сроковете на договорите. И то на ВСЕКИ - без да броим индивидуалните такива компенсации..- като простичките неща, които само аз получих след сигнализиране от моя страна за ЕДНО неточно отчитане..- след корекция за 24 часа ми предложиха два месеца да нямам такса (24.90лв.) на единия номер, а даже установих, че са ми заредили сметката с депозит с някакви 9.92лв., които така и не разбрах как се появиха даже..И то при положение, че не съм изключение, тъй като сума ти хора получиха доста повече (пълно е с примери около мен).
Баси, 60лв. с едно просто обаждане по телефона и почти моментално решение. За един единствен проблем, който съм имал за две години и половина. А тук ми говорите за "престижния" жест да получиш 50 мин. към домашни телефони само на Виваком, които в най-добрия случай на оператора струват 1лв.. ..Яко-о-о! :)

Виваком има още много дълъг път да извърви докато предложи подобно качествено обслужване, навременен съпорт и индивидуални компенсации.

Да обобщя: монополист Номер 1 в държавата "с най-добрата 3G мрежа", дето една вечност се сваля едно приложение от двайсетина мегабайта предлага напълно безплатно жалко подобие на интернет и някакви си 50мин. към домашни телефони и то само за една седмица ?![u] [i][B]Ако го заявиш ?![/B][/i][/u] При и без това най-високите цени за фиксирани услуги ?! И при положение, че не всеки ползва интернета и дом. телефон все пак ? И твърдят, че "Подобна мащабна компенсация се прави за пръв път у нас" ?!
И това било уважение от "европейски телеком" ?

УОУ!
На всички клиенти на Виваком: ЧЕСТИТО!

barni2011
Регистриран: 03 сеп 2011, 16:10

Мнение от barni2011 » 08 фев 2012, 10:07

;) asenna5,явно си забравил да си сложиш захар в кафето...........(angry)а може изобщо не си се събудил :(

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 фев 2012, 10:26

[Quote]Да обобщя: монополист Номер 1[/Quote]
Не са, ЕРП са ги задминали отдавна.

[Quote] На всички клиенти на Виваком: ЧЕСТИТО![/Quote]

x2
:D

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 08 фев 2012, 10:46

Асене, дългите ти постове ни идват в повече и надали някой стига до края им, а и все пак като модератор бъди малко по безпристрастен, на нас по ни е позволено да сме пристрастни(yes);) И не на последно място да кажа - Браво на Виваком, че единствено те компенсират клиентите си при проблем в мрежата.... Мтел цяла година се правИха на ощипани(no)

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 08 фев 2012, 10:49

Поне половината от новите абонати на Виваком са хора, които са си взели втора карта и говорят с 1-2 души . Да не говорим за Янаки, на който му плащаха, за да говори врели некипели. Изобщо Виваком мислят, че са хванали Господ за хлифера. Още са на 3-то място далеч от Глобул, те си мислят, че са първи. :D О забравих да кажа и високоскоростния интернет от 10 мегабита :D

Иначе за компенсацията браво, личи си, че са поели някаква отговорност. Те и Мтел даваха компенсации, но мърморковците ги оплюха.

barni2011
Регистриран: 03 сеп 2011, 16:10

Мнение от barni2011 » 08 фев 2012, 11:06

:D[Quote]viktor0000[/Quote],[Quote]Те и Мтел даваха компенсации, но мърморковците ги оплюха.[/Quote]я си извади пръстите от контакта................(woo)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 08 фев 2012, 11:10

хахахахаахах:D:D:D:D(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Анкъл Самюъл
Регистриран: 10 май 2006, 08:32

Мнение от Анкъл Самюъл » 08 фев 2012, 11:13

Докато се ориентирам как да си получа компенсацията, да споделя какво видях преди малко в двата магазина, или не знам какво им викат, на виваком, където бях отишъл в опит да си платя сметката. Та местата бяха пълни с хора със същата цел, а обслужващият персонал, спокойно и методично отделяше по 5 минути на всеки да го зарибява с планове, промоции, телефони и розово бъдеще. Имаше клиенти във видима СЛЕДпенсионна възраст и други видимо притеснени откъм време. Наслушах се на глупости, а плащането на сметката отнема по-малко от минута.
Сега ще ви примомня, че преди година прогнозирах, че вива ще достигне с много бързи темпове другите два. По отношение към клиента се убедих.

Отговори