VIVACOM Net City за 10 лева
VIVACOM Net City за 10 лева
Важи за целия срок на договора, има го в новия им каталог. Не знам дали все още се изисква задължително домашен телефон, трябва да се провери на 123.
Re: VIVACOM Net City за 10 лева
повече АДСЛ - НИКОГА!
В малките градове буквално няма алтернатива: ADSL или кабелна, като в случая през кабелната интернета спира по няколко пъти на ден, скоростта доста често варира и все към по-ниска и по-ниска ... едва вечер (по-точно рано сутрин) 2 - 3 - 4 часа сутринта има горе долу нормален интернет през кабелната, а през деня "изчезва" по няколко пъти.
Така, че искам или не - просто нямам избор и съм принуден да ползвам ADSL (понеже имаме и домашен телефон).
За София, Варна, Пловдив и другите е ясно - там избора е огромен, но за малките градчета няма избор - приеми този факт.
Така, че искам или не - просто нямам избор и съм принуден да ползвам ADSL (понеже имаме и домашен телефон).
За София, Варна, Пловдив и другите е ясно - там избора е огромен, но за малките градчета няма избор - приеми този факт.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Това за домашния телефон и мен ме интересува,както и във всички градове ли се предлага?
Този план,както и други подробности не намирам на страницата им...
Този план,както и други подробности не намирам на страницата им...
[Quote]В малките градове буквално няма алтернатива[/Quote]
E колко малки са тия градове, да беше казал направо в селата. В Правец, около 4 хил, има 3 доставчика на интернет.
E колко малки са тия градове, да беше казал направо в селата. В Правец, около 4 хил, има 3 доставчика на интернет.
Шумен (около 100 хиляди) има само 2 алтернативи: ADSL или кабелна, третата не я броя Ro-Ni, че при тях офертите бяха от рода на 3 mbps за 17 лв., та по-добре 20 mbps за 25 лв. (ADSL) или кабелната (blizoo) 15 mbps за 14,90 лв.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Не съвсем, има и WiMax...
Лично аз и него бих предпочел пред ADSL-а - поне няма да се остава с дни (Почти) без интернет.:)
Лично аз и него бих предпочел пред ADSL-а - поне няма да се остава с дни (Почти) без интернет.:)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Какво мислите въобще за домашния интернет на Вива? Сменям доставчика и ме интересува.
Имах предвид Макс Телеком - тези, за които ти споменаваш, май не са мръднали от стартирането на услугата преди доста години вече.:)
[Quote]Какво мислите въобще за домашния интернет на Вива?[/Quote]
Ако нямаш друга алтернатива и имаш фикс на БТК ...
Ако нямаш друга алтернатива и имаш фикс на БТК ...