VIVACOM - падна ли им мрежата?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Напоследък нямам много време да браузвам, но когато и да пробвам Speed test-a съм средно около 15Мбит/с сваляне и около 3-5мбит/с качване.
Направил съм и една опция - MIUI Ос си я има вградена - да виждам докато свалям нещо голямо, каква ми е скоростта в MB и виждам, че понякога стигам 4,2МБ/с, което си е много добре - над 30мбит/с (yes)
Направил съм и една опция - MIUI Ос си я има вградена - да виждам докато свалям нещо голямо, каква ми е скоростта в MB и виждам, че понякога стигам 4,2МБ/с, което си е много добре - над 30мбит/с (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Днес бях в затворено помещение където имах 3 от 5 черти 2G покритие. По едно време получавам sms за пропуснато повикване. Мислех си, че това беше патент само на мтел, но явно съм грешал. Определено ме изгубиха като клиент след само 1 година. Имах намерение да си прехвърля и домашния интернет, но след тези проблеми въобще нямам намерение да го правя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
При мен свалянето в основната стая на апартамента където пребивавам е около 1МБ/с. Понякога като ми се губи домашния нет съм ползвал гсма за рутер и не съм има проблеми с работата ми.
Момчета, до колкото знам Виваком дават румънски чипове, които или са дефектни още с предаването, или дефектират на по-късен етап. Или разговори, ще дропят, или ще получавате смс за пропуснати повиквания, или нета ще бози. Преди години ползвах Мегакол М и към края на договора ми дефектира чипа. Смениха го (първия път безплатно) и всичко беше наред после. Опитайте, от опит глава не боли!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Сега проверих. Двете ми карти са френски едната е румънска. Абсолютно никаква разлика в скорост и покритие.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Бил си на едно място където е имало не пълен 2г обхват и си получил един смс и това го наричаш проблеми? И ще ги сменяш само заради това? Успех :)
Само за сравнение, на въпросното място Мтел и Теленор имат пълно 3Г покритие. Говорим все пак за централанта част на Варна, не хижа в планината. 3 от 5 мисля, че би трябвало да е напълно достатъно щом мога да провеждам разговори, не би трябвало да пропускам такива.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Супер , утре ще си на място където теленор няма, па вива имат пълно, после мтел и така :)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]Момчета, до колкото знам Виваком дават румънски чипове, които или са дефектни още с предаването, или дефектират на по-късен етап.[/Quote]
А как се разбира чипа румънски ли е или не?
А как се разбира чипа румънски ли е или не?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
На гърба на пластиката, на която се намира чипа преди да бъде изваден, има един ICCID код, който при сим картите винаги започва с 89******************. Гледаш двете цифри след 89 (35 румъния) и така.
Samsung GALAXY S22 Ultra