VIVACOM - падна ли им мрежата?
VIVACOM - падна ли им мрежата?
Според вас влоши ли се качеството на мрежата на Виваком в последно време?
Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Не мога да кажа, аз все още си гледам клипчета с HD качество в Youtube на 3G без прекъсвания. Разни speedtest-ове не ме интересуват. Обхвата ми е също на максимум и не се е губил нито за миг, дори и на 18-тия етаж. :)
Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Аз гледам 2к клипове от тубата без проблем... Не забелязвам особена промяна във Видин. Чертите са еднакви у дома от както съм с леновото.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
-
- Регистриран: 14 дек 2015, 16:21
Мнението е изтрито.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Ползвах нет от тях до септември 2014та после минах на боб и сега от този септември пак съм при тях. За тази година не виждам влошаване дори може би обратното.В момента всичко ми излежда ок.
Дори мтел сякаш последните 2 месеца си поопрвиха положението с нета, как не знам но гледам че около мен хората не се оплакват от мтел викат работи си нета.
Дори мтел сякаш последните 2 месеца си поопрвиха положението с нета, как не знам но гледам че около мен хората не се оплакват от мтел викат работи си нета.
Мнението е изтрито.
-
- Регистриран: 14 дек 2015, 16:21
Мнението е изтрито.
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Има видимо влошаване на мрежата , рано сутрин е добре но после като се натовари е съвсем различна.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM - падна ли им мрежата?
Има влошаване, да!
Но обажданията ми на 123 са безрезултатни. Напоследък гледам че скоростите са изключително слаби. Нещо от сорта на 2-3-4-5 мегабита, което в днешно време на това повишено потребление на данни си е зле.
Но обажданията ми на 123 са безрезултатни. Напоследък гледам че скоростите са изключително слаби. Нещо от сорта на 2-3-4-5 мегабита, което в днешно време на това повишено потребление на данни си е зле.