VIVACOM подменя SIM картите в подготовка за пускането на 4G мрежа
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
И какво му пречи ако е huawei, xiaomi или tcl-alcatel?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
100 на 100 го има проблема, хората от техническия екип сами ме посъветваха на този етап щом работя с телефона да го държа на 3г онли.. Има го на 1-2 места, но мога да прекарам 50% от работния си ден по тях.. Ако си мераклия да те качвам утре и тръгвай с мен да тестваш :S
Мога и да те прекарам през над 20км балкански път, който е кърваво червен, а там и 2г се лови от дъжд на вятър..
Ако съм по цял ден в града няма дерт ама.. само да не влизам по сгради на 1ви етаж :X
ПС: Между другото не знам какво имаш против Хуавей, но от личен опит констатирам, че след едно времешните Нокии, най добре с радиата по телефоните се справят Хуавей, вкл Wi-Fi.. Lenovo наистина за кофти тръпка..
Мога и да те прекарам през над 20км балкански път, който е кърваво червен, а там и 2г се лови от дъжд на вятър..
Ако съм по цял ден в града няма дерт ама.. само да не влизам по сгради на 1ви етаж :X
ПС: Между другото не знам какво имаш против Хуавей, но от личен опит констатирам, че след едно времешните Нокии, най добре с радиата по телефоните се справят Хуавей, вкл Wi-Fi.. Lenovo наистина за кофти тръпка..
Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Не знам дали сам усещаш, но това, което описваш не е нормална ситуация за сериозен оператор, който иска да се конкурира с по-големите батковци :)
Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Според карата в новия каталог на Виваком 4G покритие в момента трябва да има в София,Враца и Перник. Някой правил ли е скан днес в тези градове?
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
И аз имам въпрос. Някой който е с новите SIM карти и е в покритие на LTE на Vivacom, да се свързал към мрежата и какви са скоростите?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Аз съм с нова карта, ама в Пловдив даже на сканиране не съм засичал вивата..
Само София,Перник и Враца!
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
В София с нова 4G карта излиза мрежата на ръчно търсене, регистрира се в нея, но след кратко замисляне пак си прехвърля на 3G. Надявам се да тръгне в най-скоро време :|
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
От днес.
ПС. Ако можем да пренебрегнем сърцето ще е супер :D (flower)
ПС. Ако можем да пренебрегнем сърцето ще е супер :D (flower)
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Представянето на 4G мрежата пред медии ще е на 9 май, така че вероятно ще стартира тогава.