Vivacom - преподписване на договор

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Re: Vivacom - преподписване на договор

Мнение от kipe » 07 дек 2009, 17:01

Абе, да ти кажа, погледнато от страни, малко издребняваш... Да, разбирам, че въпросът е принципен и всички се дразним от подобни уловки, но в сайтовете винаги има грешки и човек трябва да има едно на ум. Я се позамисли там където работиш всичко перфектно ли е, грешки не се ли допускат? Дано не ти се падне някой като тебе да ти гледа работата под лупа и да те съди по същия начин по който съдиш ти. Казали са ти цената и решаваш, какво толкова, пускаш го от тебе да мине.

А това, че ще им плащаш на БТК по 40 лева месечно, ти си знаеш за какво, е много по-голяма минавка от еднократните 10 лева за които сега ти е болката.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 07 дек 2009, 21:03

[Quote]Така, цената вече е коригирана в сайта, на 19.90[/Quote]
Значи тук има къртица :P и докладва на работодателя си.
[Quote]
договора който подписахме аз и VIVACOM, е фиксиран следния текст:
"общ брой заявени мобилни апарати - 1"
"обща предварителна сума за заплатени мобилни апарати -- 9.9"
и касова бележка за 19.90[/Quote]

Еми те може и да кажат, че си взел и един ваучер от 10 и касовата да е обща сума. Но както и да е , при тази ситуация си си напълно в правото да ги съдиш (yes)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 дек 2009, 22:49

Така е. Преди седмица не пишеше "Видео разговори към други мобилни оператори", но това не променя факта, че с Глобул нямат свързаност.
Вероятно в касовата бележка пише какво конкретно е платил. Иначе предполагам, ще се достигне до решението Виваком да върне парите, но не каса, а като ги вади от задължения по фактури.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 07 дек 2009, 23:49

[Quote]Още по-лошо е когато такива грешки зачестят, а при БТК май е точно така.(no)[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=260341&cat_id=1&view=0

Всичко е относително - при Глобул е къде по-зле... (no)(no)(no)

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 08 дек 2009, 00:04

Я се стегнете малко - първо, че това е само едната страна на историята, а реалността може да е лекоооо по-различна. Клиентите (извинете ме, че го казвам), ама много често имат тая склонност да чуват и виждат само това, което искат и най-вече...винаги да са онеправдани.
И по въпроса за жените по магазините - това, че ви се иска така да си държим краката не значи, че го правим.
Според мен е супер глупаво да седнеш да пишеш наляво надясно вместо да си решиш проблема на място в магазина. Какво очакваш да се случи, като се жалваш във форума? Ти, ако си имал такъв проблем, трябваше да го уточниш с девойката/управител в офиса, а не да си седнеш като мишок пред пц-то и да обясняваш колко са зле Виваком.
И още по-глупавите идеи със скандалите и със съда - понякога наистина не мисля, че разсъждавате трезво. Скандалите никога не са решение на какъвто и да е проблем, а още повече проблем в такава среда и сфера. Да не е смееем скандал, че да се намесват подобен род отношения. А за съда - вече във всяка втора тема чета как ще съдите Мтел/Глобул/Вивател много често за неща, които самите вие си прави...

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 08 дек 2009, 00:20

Само да уточня, че грозното подмятане за 2 без 10 не е от мен, случката също не е свързана с мен :)
Колкото до съда... ами преди 5 години и половина, ако бях със сегашната си заплата нямаше да махна с ръка и да продължа да плащам минималната такса до края на договора, а щях да осъдя оператора без окото ми да мигне. И продължавам да подкрепям всеки, който е премислил фактите и е опитал като мен всички стандартни и възпитани методи да си реши проблема без успех. Няма значение кой оператор е насреща.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 08 дек 2009, 00:31

Аз пък продължавам да твърдя, че 90% от историите в тоя форум и въобще във форумите изразяват само гледната точка на клиента, която не винаги е обективна и винаги е със склонност да изкарва консултантите некомпетентни и виновни и на края завършва с "ще ги дам на съд".

ПС Ще ви дам съвсем пресен пример - в петък обяснявах на дълго и на широко на едни клиенти за опциите им за една сим карта с изтичащ на 06.12 договор и за всичките възможни промоции, включително и за опцията за спиране и нарочно им разясних , че ако решат да я спират трябва това да стане най-късно на 06.12....въпросните хора днес се появиха с желание да я спрат и познайте какво - бяха разбрали, че трябвало да дойдат до 8ми....и кой е виновен....айде кажете ми вие кой :) Защото хората въпреки всичко си твърдяха, че съм им казала до 8ми...аз все пак мисля, че доста добре знам какво говоря (още повече когато датата стой написа пред мен и трудно бих могла да си измисля друга или да сгреша - мога да чета все още)...И естествено познайте кой е виновен - Глобул....а да..и не им било обяснено, че ДМУ-то им изтича - били плащали последните си две фактури при нас и в Офис Уан (които не работят с Глобул повече от 2 месеца по моите спомени), а в моя магазин е изключено да не им е предложено да си подновят договора (в крайна сметка на нас това ни е работата и ако не си я вършим - нямаме място в тая сфера и изхвърчаме)....Та...тея въпросните хорица най-вероятно също обясняват колко некоректни са Глобул в някой друг форум или на други свой приятели....;) И това важи не само за Глобул, ами и за Мтел/Вивател....

Та...съжалявам, но не мога да вярвам на всичко, което чета написано тук и съм по-склонна да не вярвам :)

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 08 дек 2009, 05:07

[Quote]Да не говорим че "Господари на ефира" с радост биха се заели с тях............... Сигурен съм:D[/Quote]

Те "Господари на ефира" си нямат друга работа, че да се занимават с измама (и то недоказана) за 10 лв. :D Ако знаеш колко мошеници-търговци, с измами от рода на хиляди и десетки хиляди левове чакат на опашка да се видят по тАлАвизията... (whistle)

А и след онзи фарс, който направи Мавриков относно "B-Free" през 2005-а, не ми се вярва "Господарите" повече да се хванат да раздуват каквото и да е недоразумение на мобилен оператор. Доста хора спряха да ги гледат именно след онзи случай...

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 08 дек 2009, 08:43

[Quote]Всичко е относително...[/Quote]
...но щом искаш да се замеряме с линкове, ето:
БТК взема пари за неизвършена услуга -
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=vivatel&Number=1950436782&page=1&view=collapsed&sb=5

БТК удържа необявени 20% - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=240850&cat_id=1

И накрая, реклама за Нокиа на цена 9.90 лв още се върти по телевизията, дали няма да има още изненадани?

П.П Историите на bg007 са все едни и същи, все купува симки на БТК и закрива на Глобул...

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 08 дек 2009, 08:46

Знаеш, че на всеки твой линк мога да извадя 5 за Глобул, защо се захващаш? В момента тръгвам за работа, но щом държиш, ще те "замерям" обратно довечера.
Държиш се като хлапак...

Отговори