Vivacom проблем с мобилната 2/3G мрежа .
Re: Vivacom проблем с мобилната 2/3G мрежа .
Абре реала си е друго нещо , не е като в рекламата ;) . Поне аз където се намирам и където съм ходил - Тетевен , Троян , Ловеч , Долни Дъбник , винаги VIVACOM имат най - доброто покритие , като само те даже покриват с 3G . Отделеното че румънските оператори Cosmote , Orange , Vodafone понякога имат по - добро покритие в село отколкото българските :D .
Не е само там,аз където съм ходил виваком винаги са били с най-слабо покритие,а ги използвам от 2006 г.
Ами аз не знам за други места , казвам за там където съм ходил и знам от опит ;) .
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Не знам дали е от покритието, но последните две седмици постоянно (през 5-10 мин) ми изписва на екрана "Sim card update started", губи обхват - ъпдейтва там нещо и пак се появява. За ден два спря да ми го показва, но сега отново се започна.
Аз мисля, че правят нещо с мрежата си Виваком, а на 123 ми казват, че ми е прецакана картата... как да стане като спря да ми го показва за два дни и сега пак почна?
Аз мисля, че правят нещо с мрежата си Виваком, а на 123 ми казват, че ми е прецакана картата... как да стане като спря да ми го показва за два дни и сега пак почна?
И на мен ми се беше случило, като ползвах услугите им. Отивай да ти я сменят щом е дефектирала първата замяна е безплатна! Иначе е 12лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Въобще не е повредена, преди няколко дена нали писах, че имаше проблеми с мрежата им в Бургас... днес и на мен на няколко пъти ми се случи да не може да се регистрира картата в мрежата и като се обадих на 123 точно с този номер ми излязаха, че ми била повредена картата, след което културно ги помолих да спрат да д*хат, ами да си оправят мрежата и най-вече да разкарат некадърниците от Alcatel-Lucent по-далече от мрежата си.
Нокия с фенерче.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
ОМГ и при мен прави нещо подобно но само на voice картата в покета... мислех че е от покета ми... Известно време губеше обхват или не искаше да се регистрира в мрежата. Data картата не е правила проблеми... Мн странно.
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Никак не е странно, синдрома се нарича Alcatel-Lucent, лечението... Вече е в ход, но както и при всяка друга болест си има необходимо технологично време за лечението. Не искам да съм лош пророк, но в един момент ще се срине тотално мрежата на БТК, но само се надявам да не е за дълго. Писна ми да използвам алтернативни (съответно по-скъпи) варианти.
Нокия с фенерче.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Да, определено 2G/3G мрежата им е без качествена алтернатива, ако не беше прекъсването за щяло и нещяло...
И на мен от време на време се случва подобно нещо - изписва ми Неактивна SIM рестартиране ? . Едва ли е от SIM понеже в същия момент мрежата си не работи . Все пак ако идеш в магазин ще ти я сменят но едва ли ще се реши въпроса . Правят нещо по мрежата но какво ... Обхвата играе , нета спира ... Странна работа . Лошото е и че при Глобул става нещо с мрежата ...