VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Теленор взеха още 2x15 MHz на 2100 за временно ползване и в момента тестват LTE-A в централата им. Може скоро да видим от тях първата LTE-A мрежа в България.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Каква е разликата между минути в БГ и роуминг в ЕС и минути към мобилни и фиксирани мрежи на ЕС?
И с други думи тоя план с едва 3ГБ е недостатъчен за мен. Сега за толкова пари ми дават 16ГБ. Остава да видим целия пакет ли ще се ползва в ЕС.
И с други думи тоя план с едва 3ГБ е недостатъчен за мен. Сега за толкова пари ми дават 16ГБ. Остава да видим целия пакет ли ще се ползва в ЕС.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Едното е когато говориш с твоята си карта докато си извън страната, а другото е когато звъниш от България към страни от ЕС.
ПП. Обаче е както предвидихме. Вдигнаха таксите и ниските планове се вдървиха...поне откъм нет.
ПП. Обаче е както предвидихме. Вдигнаха таксите и ниските планове се вдървиха...поне откъм нет.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Ясно. Ще си карам на сегашния план с 16ГБ. А като нищо по Нова година да има нови промоции. За тва сега пускат по малко ГБ, за да има после ахване. :D
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
тях ги задъниха яко :D
от към нет са им слаби плановете ,плюс имат само тези дето пътуват навън,а тези в бг....аз сега плащам 30 лв за 1000 мин и 10 гб ама ще свърши абонамента и увисвам с толкова малко нет.
от към нет са им слаби плановете ,плюс имат само тези дето пътуват навън,а тези в бг....аз сега плащам 30 лв за 1000 мин и 10 гб ама ще свърши абонамента и увисвам с толкова малко нет.
Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Настина ли тези оферти ви харесват? За мен лично са много зле - високи такси и малко включен интернет!
Cenitel82
Не виждам на какво се радвате - тенденцията е към драстично поскъпване. Не, че е изненада, заради идиотщоната с роуминга.
Та, досега за 20 лв имаше 5гб, сега са 2. Досега минутите към 1-ва група бяха 36 стммин, сега са към левче, доколкото видях. Досега най-евтиният план беше 12 лв, сега е 14.
Да, неограничен нет за 45 лв. Е много изгодно за това, което получаваш, но за сметка на това всичко под тази цена (още по) не става за нищо. Дървените i-traffic пък явно смятат да си ги задържат...
Та, досега за 20 лв имаше 5гб, сега са 2. Досега минутите към 1-ва група бяха 36 стммин, сега са към левче, доколкото видях. Досега най-евтиният план беше 12 лв, сега е 14.
Да, неограничен нет за 45 лв. Е много изгодно за това, което получаваш, но за сметка на това всичко под тази цена (още по) не става за нищо. Дървените i-traffic пък явно смятат да си ги задържат...
Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Никъде не видях неограничен мобилен интернет на максимална скорост. Дори ми се струват по-зле тези планове, плюсът е, че вече предлагат минути към и в ЕС. Но това в другите държави го има отдавна и дори неограничено, примерно Free Mobile неограничени минути, дори към сащ и 50ГБ нет (мисля беше) за 15,99 евро
Cenitel82
Ааа, не били 20 лв/2гб, сега видях, че е цената при комбиниране. За 20 лв - 0.8гб иначе. Надминаха себе си. Няма да получат 50 лв от мен, щом са толкова нагли. Искам 20-30 гб на месец - не виждам защо трябва да плащам за неограничен.
Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
[i]Новите планове са налични вече в страницата на Виваком.План Smart U е с цена 44.99лв.Направи ми впечатление и друго,което е важно. "Минималната продължителност на договора е 1 година."[/i]
Това дали не означава, че след година условията ще бъдат още по-постни?
Това дали не означава, че след година условията ще бъдат още по-постни?