VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от sabin_zaimov » 25 апр 2017, 18:58

Клиентите на Smart S+, които сключат договор за самостоятелна услуга, получават 100% отстъпка от месечната такса за четири доп. пакета „Удвоени MB на макс. скорост Smart” и 100% отстъпка от месечната такса за един допълнителен пакет „+Неограничени минути“ до края на срока на договора.

Тук е ръзковничето само допълнителните пакети имат отстъпка. Цената на Smart S+ e 19.99 лв. Аз съм на тази оферта само, че с комбинация с телевизия която си имах. Исках да мигрирам към друг оператор но това което ми предложиха беше в пъти по зле и останах пак при Виваком.

DNST
Регистриран: 05 яну 2016, 09:40

Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от DNST » 14 юни 2017, 17:07

На план VIVA FREE съм с активен моб.интернет 500 МБ/месец. На договор от миналото лято за 2 години съм. Преди малко направих проверка на data.vivacom.bg и най-долу на страницата установих следното:

[quote]* Информация за автоматични пакети предоставящи 100 MB на максимална скорост ТУК

Отказване на пакети с 100 MB, може да направите ТУК. Отказът е валиден за текущият отчетен период. *[/quote]

За тези автоматични пакети пише, че са валидни само за SMART плановете, но и на мен ми излиза информация за тях, още повече, че имам опция и за отказване. Засега не съм се отказвал, но и не са ми били активирани. Да му мислят обаче, ако ги хвана да ми начисляват 3 пакета по 100 МБ след изчерпване на 500-те МБ в плана ми.. :)

Отговори